misiekINblue Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 (edytowane) no to i ja cosik zapodam taka sekundóweczka , nie wiem czemu w tym tygodniu nic mi nie idzie łącznie z rysunkiem a niby tak zakwieciście na dworze ;) a z pod rąk same gluty wychodzą, no trudno jak nic innego nie wyskrobie to liczy sie to poniżej : chudek - b. fajna pracka Edytowane 1 Grudzień 2010 przez misiekINblue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 strasznie mnie rozbawily te lzy kapiace z nosa, i dlatego masz moj glos ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 WWWoj - gdybym mógł głosować to masz mój głos. Powala wszystko. To ja też wrzucę coś swojego, mój pierwszy speedpainting :P No i refka (wolno używać ? Nawet nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 tr3buh hehe dzięki ;) , z tymi łzami to nie chciało mi sie ich ciągnąć dalej wiec skróciłem im drogę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Refka -> Google Earth :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 "To się zdarza" ;) Znów motyw filmowy się mnie trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Beep! beep! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Thalion, w wyobraźni widzę ten obrazek zawsze jak słyszę słowo grawitacja =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avis Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 speed świąteczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Wwoj przekozacka pracka,trafia do mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 thalion masz mój głos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klex Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Witam. Tu moja zimowa propozycja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Thalion, w wyobraźni widzę ten obrazek zawsze jak słyszę słowo grawitacja =D Ja nie mogłem się opędzić od tej wizji jak tylko zobaczyłem tytuł tego tsp... niby nie mój styl, ale nic innego nie mogłem namalować:D thalion masz mój głos :D Czyżby przez nick?;]Dzięki, ale zaczekaj na wszystkie prace konkursowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 i znowu żal mi kojota. ale pomysł Thaliona super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Niewiele ponad godzinkę, nie wiem czy znajdę czas, żeby wykorzystać resztkę czasu. Inspiracja znalazła się we fragmencie tekstu utworu Steczkowskiej. Swoją drogą, świetny teledysk: "Grawitacja.... nie rozdzieli nas..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Podoba mi się więc masz mój głos : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 To ja takiego suchara na luzaku i bez zobowiązań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Thalion - boskie :D moj glos idzie wlasnie tutaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) Edytowane 3 Grudzień 2010 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Mi się zdaje, że oni chcą go wykastrować. Z zazdrości chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 You Win Again Gravity! Uzyta tekstura miasta w nocy, gwiezdzistego kosmosu i eksplozji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 mogliśmy używać tekstur ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 zaraz się zacznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 tak tylko pytam dla potomności ;) i nic nie zaczynam bo jak można było to ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Proszę przestańcie już gadać malujcie Omen( stalowe nerwy ) bardzo fajnie zmalowane szybko i dosłownie ująłeś w obrazku to co ważne to jest sztuka POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Omen nie ogarniam jak ty to ogarnąłeś w 1,5h ale masz łeb niezły ;D sory za spam ale jakoś nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Kiedy widze ładna panienke prawie zawsze czuje do takiej jakas sympatie. Nawet jak widze ja pierwszy raz w zyciu. Po prostu jest ładna i juz.. czuje ze nie mam tutaj wyboru...po prostu grawitacja.. i nie ma sie co oklamywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Kiedy widze ładna panienke prawie zawsze czuje do takiej jakas sympatie. SYMPATIA MY ASS!! tak naprawde wtedy cos innego Ci krazy po glowie, tylko nie chcesz tego napisac otwarcie, zeby nie wyjsc na szowinistyczna swinie, ale przeciez facet to swinia wiec po co mamy z tym sie kryc, bez hipokryzji panowie, grajmy w otwarte karty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Kiedy widze ładna panienke ... ...po prostu grawitacja.. i nie ma sie co oklamywac. Szczerze współczuje :D sorry ze wyrwane z kontekstu, całość wypowiedzi zreszta i tak w ten sposob odebrałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 hey trebuh - zamiast sie bawic we wrozke czytajaca w myslach - lepiej z kolegą mayk`em trzasneli byście kilka zdań na temat moich bazgrów ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Pewien niepochlebny sposób wykorzystania grawitacji. Niewiele się zmieniło, w sumie nie wiem czy nie pogorszyłem, ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Gauntle: nie wiem czy powinienem sie madrzyc, bo moje rysunki sa zaiste beznadziejne do kwadratu, ale no okej, oto moja profesionalna opinia na temat twoich "bazgrów" : jest cool ;] Edytowane 4 Grudzień 2010 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Vaticinator: wg mnie sie tylko pogorszyo, ale nie wiem co na to śmietanka towarzyska :-) Gauntle: kurde, nigdy bym sie nie spodziewał takiej interpretacji, dla mnie rewelacja! Co do wykonania to się nie czepiam, przecież to speedpatinting, tylko prac Omena nie ma co poprawiać :-P nie no... opis do pracy dla mnie miażdży, to jest mój głos, chociaż wcześniej myślałem zupełnie inaczej ;-) Pozdro, Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 ...po prostu grawitacja.. ] Znaczy co, opada Ci...? :D Sorry nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Uzyta tekstura (...) eksplozji Ciekawa jestem jak coś takiego wygląda i jak zostało użyte, może moja ciekawskość byłaby mniejsza gdyby nie fakt że jesteś mistrzem w malowaniu wybuchów i ognia i głowię się po co Ci w ogóle tekstura do tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Sucharek: W efekcie koncowym tej tekstury prawie nie widac ale na poczatku tworzenia obrazka służy jako zapelniacz kompozycyjny i baza koloru do finalnej ekspozji Tam jeszcze mialy byc kapsuly ratunkowe uciekjace z tego statku ale juz czasu nie starczylo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Hieh, widze ze tekst nad moim obrazkiem wzbudza wiele emocji..kazdy w nim widzi to co chce zobaczyc. Apropo pracy omena. Wg mnie troche ciekzo okreslic skale tego obiektu.Tekstury miasta stwarzaja iluzje ze to cos duzego a sposob w jaki został zrobiony wybuch sugeruje ze obiekt jest wielkosci co najwyzej jakiegos odrzutowca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Gauntle dość ciekawe podejście do tematu. Bardzo innowacyjne. A co do tekstu...czasem tak jest, że jedno niefortunne słowo i dostarczasz gawiedzi rozrywki na cały dzień. Vaticinator...ponura praca, ale ciekawe wykorzystanie grawitacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Sucharek: W efekcie koncowym tej tekstury prawie nie widac ale na poczatku tworzenia obrazka służy jako zapelniacz kompozycyjny i baza koloru do finalnej ekspozji Kumam, dziękuję za odpowiedź, nigdy nie próbowałam używać tekstur przy planowaniu kompozycji, fajny patent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 joł jak najsprawniej zrzucic te prace razem do sondy zeby się nie narobić?? jakis patent?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 ja bym sobie spisal linki do obrazkow w plik tekstowy a potem wkleil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi