CzAk1 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) Tuż przed Świątami chcielibyśmy zaprosić Was do wzięcia udziału w konkursie "Świąteczne doodle Max3D.pl". Chodzi o stworzenie świątecznego doodle max3d.pl, które mogłoby przez okres świąteczny zastąpić standardowe logo serwisu. Pod tymi linkami znajdziecie loga Max3D.pl: http://max3d.pl/images/max3d_logo.gif http://dl.dropbox.com/u/12760920/Logo_max3D.png http://dl.dropbox.com/u/12760920/log_max3dpl.psd Nadajcie im wyjątkowy wygląd. Jesteśmy ciekawi Waszych propozycji. Grafika powinna kojarzyć się z zimą i (lub) Świętami Bożego Narodzenia. Docelowo logo będzie miało wymiary 206x140 pixeli. Do dyspozycji macie trzy pliki, w tym plik PSD z logiem w wysokiej rozdzielczości. Pamiętajcie jednak, że Wasze logo musi dać się łatwo przeskalować, do docelowych wymiarów, zachowując przy tym przejrzystość i czytelność. Swoje pomysły można przedstawiać do 15. grudnia. Następnie, poprzez głosowanie w sondzie, wyłonimy najlepsze zimowe logo Max3D.pl Do dzieła! Edytowane 9 Grudzień 2010 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 To ja zaczne od takiej modyfikacji , moze amatorka ale zawsze cos :D postanowilem "przymrozic" troche logo dodac snieg ,lampeczki , jakies tam sopelki takie typowo sniezno-swiateczne motywy . Natomiast barwy max3d zapozyczylem od skrzatow/elfow Swietego Mikolaja. Mam mały dylemat co do obecnosci napisu Merry christmas ale juz daje tak jak jest. Pzdr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 może coś z Kevinem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Cookie_Monster: no właśnie o coś takiego chodziło. Fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 takie tam _____________ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 drakula, drugie zupełnie maxymalnie genialne w swojej prostocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Zgadzam się z Xiz0r-em tylko moim zdaniem przydałby się jeszcze jakiś ostrzejszy smaczek w postaci kilku czerwonych kuleczek ( baniek ) :) , ale takie proste jest też super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 no jakies bombki to moglyby byc , ze 2/3 by starczylo . Albo dobre by byly takie swieczki jak kiedys stosowano zamiast swiatełek choinkowch ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Xizor pozamiatał choinką nr 2:) //Drakula znaczy:) Sorry! Edytowane 9 Grudzień 2010 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Xizor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 (edytowane) A mi się nudziło i zaszalałem :) To tak raczej poza konkursem bo to nie 2d. By ApaczoS By ApaczoS By ApaczoS By ApaczoS Edytowane 9 Grudzień 2010 przez ApaczoS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Resh bardzo ładne i pomysł fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 gdyby ten sopel apaczosa ułożyć jak w 4tej propozycji - samo godło byłoby git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Dzieki za slowa uznania, jednak design to nie moja brocha. Jesli ktos ma pomysl na rozwiniecie mojej wersji loga to 'feel free' ;] resh, fajny patent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 nie no widać chłopaki wystartowali z kopyta ApaczoS - na pierwszym super to wygląda tylko ta ramka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) ApaczoS - na pierwszym super to wygląda tylko ta ramka :/ Dzięki, uznałem, że z ramką będzie bardziej świątecznie :) Miały iść jeszcze bombki w rogach ale jakoś nie wyszło :) Edit: No frame version :) Edytowane 10 Grudzień 2010 przez ApaczoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) To znowu ja, hehe :) By ApaczoS By ApaczoS By ApaczoS By ApaczoS By ApaczoS Edytowane 10 Grudzień 2010 przez ApaczoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 a ja postanowilem w ramach walki z nuda zrobic taka zimowa wariacie na temat platka sniegu ... chcialem zachowac sam klimat loga 3D mam nadzieje ze sie udalo :) pozdrawim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 postanowilem jednak wprowadzic troche grzeczniejsza forme znaku :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Ej, bardzo fajne to drugie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norhaji Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Jako że na forum się nie udzielam zbytnio to xP. Witam wszystkich =]. A oto moja koncepcja na świąteczne doodle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek6896 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Nic specjalnego ale tak na szybko taka moja wizja;) Dostepne w wiekszej wersji ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Imo Drakula pozamiatał ze swoją choinką - nie widzę sensu walki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Imo też, a miałem pomysł nawet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) EDIT: poprawna rozmiarowo: moj pomysl Edytowane 12 Grudzień 2010 przez plasti 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Wiem że nie związane ale my mieliśmy takie małe zadanko z kartkami świątecznymi dla miasteczka multimedialnego. Można było zrobić dowolną techniką, ja się pobawiłem w czyde. Najlepszego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 A oto moja koncepcja ;d bardziej "geekowa" :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 maciekazazel14 zrobił świetne projekty. zwłaszcza drugi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 plasti: świetny pomysł i robota również ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 @gryzon: wielkie dzieki, wrzucam rowniez poprawna rozmiarowo wersje w tamtym poscie, aby nie robic balaganu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afex3d Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Pozdrowienia od Świętego Mikołaja ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batexior Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 kurcze nie bardzo mam czas ale mam taką koncepcje a może ktoś podłapie i wykona :) chodzi o pixelowe logo świąteczne, takie jak to w starych grach było, w którymś speedzie ktoś użył takie motywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 taki maly smaczek :] (c: http://d.imagehost.org/view/0369/Bez_nazwy_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffez Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 No to może coś od siebie też dodam :) Wesołych świąt życzę ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 kamil.ochel, zaaajefajny pomysl z tym emiterem, hehehehehehe: ] graficznie moze nie powala, ale pomysl swietny: ] Panowie, blagam tylko bez czapek, ile mozna: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roca Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 mysle ze ciagle WIP, nie jestem pewna co do poprawnosci umieszczenia prac... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blink Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 A ja przesyłam taki pomysł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 kamil ochel, super pomysł, wykonanie również;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 idea pod prysznicem+10min PS+mała doza humoru= a tak btw. zimowy dowcip: Co mówi alfons do ludzi na święta? -Hoe, hoe, hoe ! Pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) Genialne niektore propozycje, m.in. kamil.ochel mnie rozlozyl na lopatki pomyslem. Ja klasycznie, na jezdzca. Edytowane 15 Grudzień 2010 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 No fajne propozycje. Dzięki wszystkim. Co prawda jeszcz jest do końca dnia czas, aby coś wrzucić. Jutro powinna pojawić się sonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) Ciekawe pomysły, ode mnie coś na szybko by Sebx by sebx Edytowane 15 Grudzień 2010 przez sebx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ostatni moment, aby dodać swoją pracę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2010 Temat zamykam. Dziś pojawi się sonda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi