Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tuż przed Świątami chcielibyśmy zaprosić Was do wzięcia udziału w konkursie "Świąteczne doodle Max3D.pl".

Chodzi o stworzenie świątecznego doodle max3d.pl, które mogłoby przez okres świąteczny zastąpić standardowe logo serwisu.

Pod tymi linkami znajdziecie loga Max3D.pl:

http://max3d.pl/images/max3d_logo.gif

http://dl.dropbox.com/u/12760920/Logo_max3D.png

http://dl.dropbox.com/u/12760920/log_max3dpl.psd

Nadajcie im wyjątkowy wygląd. Jesteśmy ciekawi Waszych propozycji. Grafika powinna kojarzyć się z zimą i (lub) Świętami Bożego Narodzenia.

Docelowo logo będzie miało wymiary 206x140 pixeli. Do dyspozycji macie trzy pliki, w tym plik PSD z logiem w wysokiej rozdzielczości. Pamiętajcie jednak, że Wasze logo musi dać się łatwo przeskalować, do docelowych wymiarów, zachowując przy tym przejrzystość i czytelność.

Swoje pomysły można przedstawiać do 15. grudnia.

Następnie, poprzez głosowanie w sondzie, wyłonimy najlepsze zimowe logo Max3D.pl

Do dzieła!

Edytowane przez CzAk1
  • Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To ja zaczne od takiej modyfikacji , moze amatorka ale zawsze cos :D

postanowilem "przymrozic" troche logo dodac snieg ,lampeczki , jakies tam sopelki

takie typowo sniezno-swiateczne motywy . Natomiast barwy max3d zapozyczylem od skrzatow/elfow Swietego Mikolaja.

Mam mały dylemat co do obecnosci napisu Merry christmas ale juz daje tak jak jest.

max3dlogo.png

Pzdr.

• Like 2
Napisano

Zgadzam się z Xiz0r-em tylko moim zdaniem przydałby się jeszcze jakiś ostrzejszy smaczek w postaci kilku czerwonych kuleczek ( baniek ) :) , ale takie proste jest też super

Napisano (edytowane)

ApaczoS - na pierwszym super to wygląda tylko ta ramka :/

Dzięki, uznałem, że z ramką będzie bardziej świątecznie :) Miały iść jeszcze bombki w rogach ale jakoś nie wyszło :)

Edit:

No frame version :)

max3dpl1080.th.jpg

Edytowane przez ApaczoS
Napisano

a ja postanowilem w ramach walki z nuda zrobic taka zimowa wariacie na temat platka sniegu ... chcialem zachowac sam klimat loga 3D mam nadzieje ze sie udalo :) pozdrawim

• Like 1
Napisano

Wiem że nie związane ale my mieliśmy takie małe zadanko z kartkami świątecznymi dla miasteczka multimedialnego. Można było zrobić dowolną techniką, ja się pobawiłem w czyde.

moniewskikartka.jpg

Najlepszego. :)

Napisano

kurcze nie bardzo mam czas ale mam taką koncepcje a może ktoś podłapie i wykona :) chodzi o pixelowe logo świąteczne, takie jak to w starych grach było, w którymś speedzie ktoś użył takie motywu.

Napisano

kamil.ochel, zaaajefajny pomysl z tym emiterem, hehehehehehe: ] graficznie moze nie powala, ale pomysl swietny: ]

Panowie, blagam tylko bez czapek, ile mozna: ]

Napisano (edytowane)

Genialne niektore propozycje, m.in. kamil.ochel mnie rozlozyl na lopatki pomyslem.

Ja klasycznie, na jezdzca.

max3d-christmas.gif

Edytowane przez leander
Napisano

No fajne propozycje. Dzięki wszystkim. Co prawda jeszcz jest do końca dnia czas, aby coś wrzucić. Jutro powinna pojawić się sonda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności