Skocz do zawartości

The winner is... 41 użytkowników zagłosowało

1. 1. The winner is...

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dlaczego w speedsculptingu jest zawsze tak mało prac a w speedpaintigu zawsze jest ich od cholery? dziwne, bo wydawało mi sie że cyfrowe rzezbienie jest rownie fascynujace jak cyfrowe malowanie, a tak malo ludzi sie tym interesuje...

Napisano

to aż dziw że nie widać twej pracy tr3buh :) , przed świąteczne lenistwo ?, głos na wielkie, owalne i piękne zarazem :) miszczualmavera

Napisano

hehe no wiesz, rozgryzłez mnie.. ;] ale tak na serio, to po co mam sie osmieszac przed wszystkimi ze swoimi potworkami ze Zbrusha ;P, tutaj sa potrzebni ludzie ktorzy cos umieja ;)

Napisano

miszczualmavera: daje radę chociaż to nie jest taki rubensowski kształt.

A ja nie miałem czasu :( nad czym bardzo ubolewam i chciałbym prosić aby ktoś ze zwycięzców pchał na ruszt tematy typowo cielesne ! :) Szkoda że taka biedna frekwencja była. Powodzenia !

Napisano

głos na miszcza.

@gryzon nie wydaje Ci się, że może właśnie owe tematy cielesne jakkolwiek potrzebne i ciekawe, są powodem tak niskiej frekwencji w konkursie? Tzn. temat, choć zacny, część zainteresowanych przerósł, część dłubie do DW V, a innym pewnie wydał się nieciekawy, w sensie że nie ma tu zbytnio miejsca na twórczy nieład, eksperyment i fantazję, które kompensują ewentualny brak "skilla". Ot panna przy kości, anatomia,anatomia, anatomia... Świetne i potrzebne ćwiczenie, duże wyzwanie, ale mniej chwytne niż "zwierzęce cyborgi zbudowane z zabawek erotycznych" pomysłu RaVirra. Tak ja to widzę, choć może dlatego ,że zwyczajnie sam nie miałem pomysłu i umiejętności, a jak pokazał miszcz, można i ładnie, i z pomysłem.

Napisano

miszczu elegancko - na niego glos.

Ale musze przyznac ze na zupelnie innym poziomie rozwala mnie praca slowiaka :D Killer :D

lukanus - podgladasz cos Kingsleina? ;)

Napisano

głos niestety na miszczualmavera, niestety bo nie przepadam za jego stylem ;) (bez urazy)

Napisano
hmmm....

lepszy"jakis" anizeli zaden-dzieki!

Sorry. Nie chciałem Cię urazić. Zrobiłeś najlepszą pracę, nie ma wątpliwości, dlatego tez oddałem na Ciebie głos, mimo że nie przepadam za Twoim stylem. Czyli użyłem swojego racjonelanego systemu dedukcji, a nie emocjonalnego :P To chyba uczciwa ocena ;)
Napisano

Creator-uczciwa ,racja....

Ale ja do tematu podchodze bardzo emocjonalnie!

Ibardzo bym chcial zeby moj styl podobal sie i Tobie!co zrobic...?

Serce peka!;)

Edytowane przez miszczualmavera

Napisano

miszczualmavera: jestem pod wrażeniem:)...piękna a wręcz mogę zaryzykować stwierdzeniem...doskonała

Napisano

Za głosy oddane na krągla panią-Podziekowal!

"styl":D-chyba sprawa drugorzedna w temacia cyfrowego lepienia. Dobra znajomosc narzedzi i zdolnosc odtwarzania,to sa historie najbardziej przydatne w tego typu dzialaniu...

Temat:Kobieta -portret

...wszystko jedno czy ladna ,czy brzydka,mloda czy stara.

4h to czasu w sam raz by skoncentrowac sie na detalu...

Milego lepienia!

Napisano

Tak mi sie na predce wymyslilo,ze niby frekwencja zadna,a temat taki wdzieczny....:)

Ale jak tam chcecie,w zasadzie wszystko mi jedno,moze byc drugi w kolejce z zaproponowanych tematow.

Lucek-moze masz jakis pomysl?

Napisano

W życiu sculptowałem głównie portrety kiobiet:D Jak taki temat to może dołączę:) Taki mój ulubiony staroć może coś nowego wykombinuję:D Wrzucałem już czy nie?

59891299.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez Lucek