Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, Troche wolnego między projektami pozwoliły mi na zrobienie czegoś dla przyjemnosci. W scenie nad którą pracowałem w wolnych chwilach chciałem przedstawic postać zniewoloną ''uzależnioną'' od maszyn. Coś czego w dzisiejszych czasach nie brakuje. Soft: 3d max, vray, postprodukcja photoshop.

Po kliknięciu w obrazek większa rozdzielczość:)

krioton.jpg

siatka.jpg

siatka2.jpg

Edytowane przez goras
  • Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm nic dodać nic ująć, świetnie wykonana praca oraz bardzo ładne przedstawienie pomysłu. Jakaś większa rozdzielczość by się przydała tylko.

Dużo dobrych prac ostatnio jest na co popatrzeć.

Napisano

Zgadzam się, że przydałaby się większa rozdziałka, ale to co widać zasługuje na uznanie. Fajnie wymodelone itd. i bardzo fajny, klimatyczny obraz. Super

Napisano

Świetna scena, od razu widać, że miałeś pomysł i dokładnie wiedziałeś, co chciałeś osiągnąć. Bardzo trafione kolory, świetne modele i shadery, które aż się proszą o większą rozdziałkę. Tak, czy siak - brawo!

Napisano

Robi wrażenie, te włoski na ciele dodają mega efektu.

Napisano

Chyba wiem dlaczego był problem z małą rozdzielczością. W firefoxie odpalały sie małe obrazki. Zmieniłem hosting i już jest dobrze:)

Napisano

dzięki za miłe słowa:)

max_1989 a myślałem że te wodogłowie dodaje jej uroku:P

t0m3k nie ma renderu z tego ujęcia ale jak wcześniej pisał shi też mu się podoba 2gie ujęcie. Już nie ma czasu wracać do tego:) Pozdrawiam

Napisano

Ode mnie 5, Świetna praca! bardzo mi się podoba ;)

Napisano

Mam wrażenie że jakiś czas temu już się natknąłem na ten obrazek... pewnie w WIP... albo mam jakieś devolai czy tam deżawi... tak czy inaczej fachowcowo...i do tego ludzkość zmierza...

Napisano

Fajne. Lubię biomechaniczne klimaty.. to co mi się osobiście nie podoba to wielka głowa tej Pani. Rozumiem jak była idea, ale jakoś mi nie podchodzi :)

Render i kompozycja są bardzo przyjemne dla oka..

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności