Nezumi Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Noooo, super sprawa! Wielkie dzieki za linka - rep leci.
Coyote Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 o fajnie że sie podoba myślałem że nie będzie zainteresowania :)
olaf Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 widze, ze tymi swoimi samochodami to już wszędzie wjadą. Zero poszanowania dla miejsc kultury! :)
Stachu Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) pomysł świetny ale co mnie bardzo zdziwiło(przecież to Google) nie znalazlem tam wyszukiwarki dzieł/artystów edit: aaa! znalazłem wyszukiware! jest cudnie :> czekmay na wiecej muzeów, detal przy powiekszeniu to coś pieknego, np http://www.googleartproject.com/museums/nationalgallery/the-ambassadors Edytowane 1 Luty 2011 przez Stachu
vrocker Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Kolejny pożeracz czasu, ale takich rzeczy nigdy dość. Dzięki za link.
Vaticinator Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Genialne! To nigdy nie to samo co na żywo, ale przynajmniej widać skalę. Często oglądając reprodukcje miałem zupełnie błędne wyobrażenie o formacie oryginału i potem widząc dany obraz na żywo robiłem wielkie oczy. No i w tej wersji zwiedzanie jest za darmoszkę i nie trzeba nigdzie latać... No genialne.
Nezumi Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 Dokladnie - nawet w muzeum nie moglbym tak dokladnie sie przyjrzec niektorym obrazom.
krzyhhh Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 my zdjęć nie możemy robić bo flash itp , a im wolno całą patelnią świecić:) Super to wygląda .Szkoda że nie do wszystkich możne tak blisko dojechać.
Rekomendowane odpowiedzi