Napisano 1 Luty 201114 l widze, ze tymi swoimi samochodami to już wszędzie wjadą. Zero poszanowania dla miejsc kultury! :)
Napisano 1 Luty 201114 l pomysł świetny ale co mnie bardzo zdziwiło(przecież to Google) nie znalazlem tam wyszukiwarki dzieł/artystów edit: aaa! znalazłem wyszukiware! jest cudnie :> czekmay na wiecej muzeów, detal przy powiekszeniu to coś pieknego, np http://www.googleartproject.com/museums/nationalgallery/the-ambassadors Edytowane 1 Luty 201114 l przez Stachu
Napisano 1 Luty 201114 l Genialne! To nigdy nie to samo co na żywo, ale przynajmniej widać skalę. Często oglądając reprodukcje miałem zupełnie błędne wyobrażenie o formacie oryginału i potem widząc dany obraz na żywo robiłem wielkie oczy. No i w tej wersji zwiedzanie jest za darmoszkę i nie trzeba nigdzie latać... No genialne.
Napisano 2 Luty 201114 l Dokladnie - nawet w muzeum nie moglbym tak dokladnie sie przyjrzec niektorym obrazom.
Napisano 2 Luty 201114 l my zdjęć nie możemy robić bo flash itp , a im wolno całą patelnią świecić:) Super to wygląda .Szkoda że nie do wszystkich możne tak blisko dojechać.