BetiiX Napisano 18 Listopad 2011 Autor Share Napisano 18 Listopad 2011 dzieki emmilius :) co do digitala - troche mi zajmie zanim dojde do telkowego poziomu, ale powoli sie przyzwyczajam :) tradycyjnie juz szkicowy zestawik + koles narysowany z mysla o printmakingowych eksperymentach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 Beti coraz ciekawsze masz te szkice :D dajesz więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 kalberos- dziekuje :) strona ze szkicownika ( z jedna doklejanka), zbyt duzo okolo collegowej roboty ostatnio mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 i kolejny zestaw szkicow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Chciałbym zobaczyć animację Twoich szkiców, nawet superkrótką. Moim zdaniem Twoje postacie, aż proszą sięo ruch i ożywienie. Może zrobiłabyś coś takiego w ramach ćwiczenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 No Rothbart ma racje fajnie by to wyglądało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 ale Ci sie super krecha i styl wyrabia :D fajnie fajnie. Powinnaś do tego opanować dobrze cell shading i byłoby super :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 Rothbart, Kalberos - dziekuje :) co do animacji to tak jakbyscie zgadli. planuje cos w ten desen, zaleznie od czasu i mozliwosci,(bo coz 40+godzin w pracy + 6-9 collegu zabija). wszystko w ramach self-directed brief ktory niedawno skonczylam pisac. bedzie grecko i potwornie hyhyhy.. telka - no digital cwicze, poki co nadal kuleje. a cell shading. hm. chyba niewiele w tym temacie improwowalam od 2006 roku. http://shy4.deviantart.com/gallery/?offset=72#/do87uk kilka wyrywkow szkicowych z dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2011 dzis szkicow niema. tylko dlatego ze nie chce mi sie skanowac, no i oplakuje ze zostaly tylko 4 kartki w szkicowniku. za to digital, prosze o rady, uwagi, krytyke (ale badzcie delikatni). z reguly collegowych prac niezamieszczam bo raczej nie ma sensu,jednak tym razem zrobie wyjatek :) tradycyjny screen-print. szkic tego gostka pojawil sie juz gdzies wczesniej w teczce. jakosc zdjecia jest srednia, no coz, A3 do skanera nie wrzuce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 zestawik szkicow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2011 szkice i zapomniany halloweenowy dracula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 ot, kucharz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denae Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 kucharza widziałabym w czerni, kolor mu nie służy. Szkice masz wypas, ktoś tutaj pisał że fajnie by było zobaczyć Twoje postacie jakiejś animacji. Podpisuję się pod tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2011 Wesolych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2011 Denae- dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 kolejny digitalek + 2003-2011 podsumowanie - przyklad osoby ktora cale zycie cos tam bazgra a i tak malo co umie narysowac ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Jak dla mnie świetny ten koleś. Po podsumowaniu widać ładny postęp! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 smakowite te podsumowanie :) podpisuje się pod pumax :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Podobaja mi sie te szkice jak i twoj styl, fajna masz ta kreske :) Sam bym chcial tak umiec. Co do tych pokolorwanych juz mniej mi sie podobaj, tzn nie sam design postaci a sam sposob jak sa pokolorowane, choc ten ostatniu juz super jak i pan w czerwonej pelerynce na poprzedniej stronie. Po podsumowaniu powiem tylko ze dobrze, ze zarzucilas mange ;) Czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 ten ostatni bardzo fajny. poprobowal bym jeszcze z dynamiczniejsza kreska i gruboscia jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2012 pumax,Soulinka12, Pawelkos, leszek-lenia dziekuje za komentarze i rady :) z liniami i kolorowaniem bede dalej eksperymentowac, obiecuje :) co by pusto nie bylo, szkice. male bo i szkicownik nowy i malutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denae Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 wow, patrząc po pracach nie pomyślałabym, że rysowałaś mangowo. Na zdrowie Ci to tylko wyszło, przynajmniej masz unikatowy styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 Bardzo podoba mi się twoja stylizacja postaci. Jest lekka, i widać, że się w niej dobrze czujesz. Najwięcej uroku mają szkice i kolor nałożony tradycyjnymi mediami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2012 Danae dzieki,ciesze sie ze nie widac wszechobecnej 'mangowosci' bo zawsze sie tego obawiam. karola-j dzienks 'cielisty' marker mi sie wyczerpal, zakupilam juz nowe i jakos niedlugo powinny sie kolejne copicowe prace pojawic. no to tak wlochato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denae Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Nie zaprzataj sobie głowy obawami, bo naprawdę nie ma o co. Szacun. Ja z mangowością walczyłam kupę czasu. Złym pomysłem jest zaczynanie do mangi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Manga wcale nie jest taka zła i ja też od niej zaczynałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Omen tak samo, a jak skończył ? Mam nadzieję, że jeszcze uda mu się z tego wykaraskać i zejść na dobrą drogę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Fajny ten indianiec, też kiedyś bawiłem się copicami :] Stylizacja (np. manga, komiksy zachodnie, disney) jest trudniejsza od realizmu, a lepiej zacząć od rzeczy łatwych. :) Po za tym wygląda jak manga, ale zależy jakie mangi czytasz :3 One Piece manga nr 1 w Japoni autor Eiichiro Oda (mój idol): http://imageshack.us/f/216/op540covercleaned.jpg http://img7.imageshack.us/img7/313/0102gf6.jpg http://www.onepiece-mx.com/images/albums/One_Piece_Color_Walk_5/One_Piece_Color_Walk_5_Page_08.jpg http://img697.imageshack.us/img697/7128/016tb.jpg http://images.wikia.com/onepiece/images/9/94/CW3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 20 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2012 dziekuje wszystkim za komentarze :) ja akurat omenowe mangowe pracki lubilam, heh :] tak samo jak hooligana zanim stal sie torturrem. ja od mangi nie zaczynalam, tylko od tradycyjnego rysowania martwych natur i plenerow, potem jakos po drodze sie 'zmangowilam'.nadal lubie cos w tym stylu namazac,jednak wiem ze to raczej dla wlasnej frajdy:) n-pigeon to mial byc hairy biker albo headbanger, daleko mu do indianina ;) a z mangakow to uwielbiam Obate Takeshi, Oh! Great,Arine Tanemure i Ryu Fujisaki. szkicowy pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Ja swoja przygodę z rysunkiem zacząłem z dragon ball-em i jest to moje dotychczas ulubione anime a tak jak mam czas to ,Naruto,bleach,Fate zero,One Pice itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 szkicowy stworek, tak dla praktyki. prawie rok ma ta teczka, hip hip huray! nawet niesadzilam ze tyle wytrzymam ;) nastepny update przewidziany na druga polowe lutego, trzy markerowe ilustracje + pewnie jakies szkice (maly preview jest w miniaturce teczki). i wracam do anatomi, martwych natur i collegowych roznosci. pozdrowka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 11 Luty 2012 Autor Share Napisano 11 Luty 2012 update jednak troszeczke wczesniej :) paczka szkicow z nowego szkicownika (niestety tym razem nie na spiralce i ciezko sie skanuje) i wspomniane markerowe szkice. cheers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 masz sporo fajnych szkicorów... teraz tylko je wladuj do illustratora albo corela i naparzaj wektory, przynajmniej bedziesz fuche miała bo co chwile ktoś potrzebuje wektorowego grafika... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Mi sie oprocz prac podoba ladny charakter pisma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Bardzo fajnie ale brakuje mi kropki nad i w słowie winter ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 Rotcore dzienks, wroce do collegu po feriach i w takim razie odpalam Illustratora i Corela i sie bede doedukowywac :) Ice dzienks! Bombadil kropke zly skaner zjadl (nad 'pipes' tez zniknela) co by post nie byl bez arta taki maly wip jakiegos potworka, dzis jednak malo rysowania mimo weekendu gdyz musze portfolio skonczyc sklejac i animacje pokonczyc. uf! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 18 Luty 2012 Autor Share Napisano 18 Luty 2012 szkice w kolorze z racji temperatur bardzo plusowych + randomowy zombiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 19 Luty 2012 Autor Share Napisano 19 Luty 2012 8szkicownikow zapelnionych, 5 jest w trakcie zapelniania. z tej okazji stronka tytulowa z projektowego (collegowego) szkicownika + szkicyk.. wrzucam w wiekszym rozmiarze i pojedynczo, dobrze - czy moze wrocic do robienia paskow ;)? szkicyk zainspirowany tym >> http://mcjohnstable.blogspot.com/2012/02/antler-ear-malfunction.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 26 Luty 2012 Autor Share Napisano 26 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 ostatnio to raczej jest tendencja spadkowa jezeli idzie o jakosc tych moich szkicykow, osobiscie uwazam ze jest coraz gorzej. zawsze moge zgonic wine na prace, college, wlasne 'projekty', itp.. no ale coz, lecim dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 i kolejny wypieszczony szkicyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 Wczesniejsze Twoje szkice jakos bardziej mi sie podobaly, teraz wszystkie wygladaja "tak samo" tzn wczesniej tez bylo widac ze wiekszosc ma ten sam styl - twoj styl, ale ostatnio wszystko jakos tak podobne do siebie... Przepraszam mam nadzieje ze zniecheci cie to do dalszej pracy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 @Pawelkos wcale nie zniechecasz, a kazda uwaga warta zanotowania i przemyslenia :) ponadto pisalam strone wczesniej ze cos mi nie pasuje - nie wiem czy znowu ustalilam sobie 'comfort zone' czy to wymeczenie materialu (pisaki). badz co badz wrocilam do olowkow i dobrze sie przy tym szkicowaniu bawilam :) a to chyba najwazniejsze. poczatek marca - szkicowy pasek zbiorczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 I znowu te dwie pierwsze mordki takie podobne (moze taki styl ale mi osobiscie srednio podchodzi) a reszta co w dol od tego to juz to co mi sie podoba w twoich pracach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 11 Marzec 2012 Autor Share Napisano 11 Marzec 2012 @Pawelkos dzienks :) dwie pierwsze to pisaki, pozostale magiczne olowki i ciesze sie ze sie podobaja. no to jako ze juz jakos w polowie projektu jestem, za dwa tyg mamy zaliczenie 'materials research', postanowilam pokazac co nie co. tematem projektu, jak juz pewnie gdzies wspominalam, jest zilustrowanie wybranego greckiego mitu. no to lecimy~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Betty świetne są! Zwłaszcza ten z baranem mi się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Fajne te stworki, ładną masz kreskę, będę dalej śledził Twoją teczkę, ciekawie się rozwija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 17 Marzec 2012 Autor Share Napisano 17 Marzec 2012 @Soulinka12, kontur dzieki wielkie! ot, szkicyki. skonczylam maly szkicownik i wracam do grubego DaleyRowney ktory tym razem ma bardzo kiepski papier (albo sie zbyt przyzwyczailam do moleskinow i seawhite of brighton) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 17 Marzec 2012 Share Napisano 17 Marzec 2012 Pierwszy jest bardzo fajny, trochę w innym stylu ale fajny ( może właśnie dlatego, ze to coś świeżego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 23 Marzec 2012 Autor Share Napisano 23 Marzec 2012 Bombadil dziekuje :) odkurzam teczke i wrzucam dosyc standardowe juz szkicyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi