Napisano 18 Grudzień 201212 l Super! Najbardziej mi się podoba Barbekju z poprzedniej wrzuty. W ostatniej pracy trochę bym przesunął gryf, żeby się nie pokrywał z paskiem
Napisano 18 Grudzień 201212 l Swietna ta dziewczyna i stylistyka pierwszego obrazka w ostatniej wrzucie.
Napisano 18 Grudzień 201212 l Portret bardo fajny :) Twoje prace obserwuję od dawien dawna, chyba przeszło już jakieś 3-4 lata i muszę powiedzieć, że wtedy nie przepadałem za Twoją stylistyką. Było bardzo overkillowo, jeśli chodzi o efekty i używanie fotografii. A teraz mogę tylko chylić czoła :D Super wrzuty.
Napisano 19 Grudzień 201212 l Włosy na wypasie. Drugi obrazek również super. Podoba mi się tekstura na drugim obrazku.
Napisano 19 Grudzień 201212 l bardzo mi sie podoba malunek tej pani z "lwią" grzywą-fajne wyraziste pędzle.Dobroć
Napisano 19 Grudzień 201212 l Ten portret jest super, wprowadza dużo świeżości do teczki,a włosy jak już wspomnieli poprzednicy są świetne!
Napisano 2 Styczeń 201312 l Bardzo mi sie podoba portret:) PS. za kazdym razem na nowo odkrywam ten Zgorzelec ;)
Napisano 24 Styczeń 201312 l Autor Koniu, WojtekFus, Igi, CzAk1, CUKIERASS, Bombadil - Dzieki ;) Reanimator - Dzieki ;) A ja jak zwykle nie wiem czemu ciebie interesuje tak ten Zgorzelec :D Jakas rodzinka tam mieszka? Dwie graficzki które zrobilem ostatnio w wolnej chwili, pracki raczej speedowe, na pierwszą poświęciłem troche więcej czasu. Druga to jakieś 3 godz. Jakby kogoś interesowało jak przebiega u mnie proces malowania to zapraszam tutaj:
Napisano 24 Styczeń 201312 l Ta druga przypomina mi prace NIcponia może to przez paletę kolorow . Pozdro Edytowane 24 Styczeń 201312 l przez CzAk1
Napisano 24 Styczeń 201312 l obie prace świetne. co najwyżej w drugiej w tak szerokim ujęciu dziwny wydaje mi się ten pochylony horyzont, poza tym ekstra
Napisano 24 Styczeń 201312 l Fantastyczne prace. Smoki super, druga praca bardzo klimatyczna a'la Piraci z Karaibów. Wysoko.
Napisano 24 Styczeń 201312 l Autor Kalberos, biglebowsky, regnar, grass, CzAk1 - dzieki panowie! Bedyk - dzieks, szczerze to ten horyzont troche nieswiadomie wyszedł, dopiero teraz to zauwazylem ;p
Napisano 24 Styczeń 201312 l Autor OmeN2501 - Dzieki wielkie! ;) Widocznie nie jestem tak produktywny jak co niektórzy ;p
Napisano 24 Styczeń 201312 l Zawsze zaczynasz od szarości jak malujesz ? Prace naprawdę grube...szacunken :)
Napisano 24 Styczeń 201312 l aaa bylem niemal pewny po miniaturce ze robiles concepty do nowego dead island... I przez to troche sie zawiodłem bo zamiast 20 dobrych prac tylko 2 :C
Napisano 24 Styczeń 201312 l Podpisuje się :D Haha, właśnie stałem się fanem :D Super mi się oglądało ten speedpainting :) Więcej takich!
Napisano 24 Styczeń 201312 l Druga praca bajeczna. Fajna byłaby jakaś kontynuacja :) PS. On ma bikini? :D
Napisano 25 Styczeń 201312 l Autor Koniu - dzieki, nie zawsze. Zalezy od pracki. slabiak - Teraz patrze to faktycznie mozna było skojarzyc ;p Urbanboogie - przyjme, dzieki ;D WojtekFus - dzieki ;) planuje wiecej nagrywac, ale z czasem u mnie roznie bywa ;/ Dobry Pasterz - Thx. Mam w planie zrobic jeszcze ze 2-3 ilustracje, w tym klimacie, wlasnie tak jakby kontynuacje.
Napisano 25 Styczeń 201312 l To może jakbyś znalazł chwilę to ekhm nagrałbyś filmik albo jakoś po ludzku wyjaśnił jak kolorować porządnie b&w tak żeby miało to ręce i nogi :D
Napisano 26 Styczeń 201312 l Właśnie, jak kolorować b&w by było ładnie? Zrobisz jakiś krótki tutorial? Bo chyba masz podobną technikę barwienia jak Peleng w swoich filmikach, a nie za bardzo mogę rozgryźć na czym to polega..
Napisano 26 Styczeń 201312 l Jakbyś tak "gdzieś przypadkiem" znalazł te cudowne smoczki w rozdzielczości co najmniej 1680x1050, byłbym dozgonnie wdzięczny :) na tapetę chciałem ustawić nooo...
Napisano 26 Styczeń 201312 l Strasznie rzadko wrzucasz prace, ale jak już coś wrzucisz to bomba że hej :D
Napisano 27 Styczeń 201312 l Autor grass, RaVirr - jak znajde chwile to napewno przygotuje jakis maly tutek. KaliditusZaliditey, plasti, Swiezy, Diem, WWWoj - dzieki! ;) Bazil - http://img255.imageshack.us/img255/3508/dragonshires.jpg
Napisano 28 Styczeń 201312 l A jednak znalazłeś czas :D Super! Dzięki wielkie :) Świetna paleta kolorów!
Napisano 28 Styczeń 201312 l kurde patrze na niego i mowie skad ja go znam ....Oh my God przeciez to Dzizus Krajs w wersji post apo.
Napisano 29 Styczeń 201312 l Reanimator - Dzieki ;) A ja jak zwykle nie wiem czemu ciebie interesuje tak ten Zgorzelec :D Jakas rodzinka tam mieszka? Prawie cala, bo w Zgorzelcu sie urodzilem i wychowalem ;)
Napisano 29 Styczeń 201312 l W Zgorzelcu mi kiedyś mili ludzie auto reanimowali w niedzielę w nocy jak z Pragi jechałem :D. Dobrze mi się kojarzy :p
Napisano 29 Styczeń 201312 l Autor WWWoj W Zgorzelcu mi kiedyś mili ludzie auto reanimowali w niedzielę w nocy jak z Pragi jechałem :D. Dobrze mi się kojarzy :p Niezlego farta miales ;p Reanimator Prawie cala, bo w Zgorzelcu sie urodzilem i wychowalem ;) No popatrz :D Kurde jak patrze na twoj avatar to z kims mi sie kojarzysz ;] (chyba ze to nie ty i to zbieg okolicznosci ;p) jacenty Nieznane sa wyroki boskie, moze tworze nowa ewangelie :D WojtekFus Dzieki! mam nadzieje ze cos pomoze ;]
Napisano 29 Styczeń 201312 l Dobra kontynuacja, widać, że koleś jest trochę zmęczony. Tak z innej beczki to też niby koloruje po b&w ale mi to wychodzi wszystko strasznie czernią pobrudzone. Przejże Twoje filmiki jeszcze raz i mam nadzieję, że wyciągnę jakieś wnioski. :).
Napisano 9 Lipiec 201311 l Autor Yo Yo! Wrzucam pare wybranych obrazkow które nadają się jeszcze do pokazania ;p A tutaj over starej pracki ;p dla porownania wrzuce tez stara ;p i na koniec krótki filmik: [video=youtube_share;RL2tysBU3Y8]
Napisano 9 Lipiec 201311 l Co za wrzuta :D stara pracka w nowej odsłonie prześwietna, kolosalna różnica. Smoki super.
Napisano 9 Lipiec 201311 l Mocny Up. podoba mi się :). W drugim smoku głowa zlewa się trochę z tułowiem. Reedycja anioła świetna. Filmik super; człowiek niby zna te wszystkie techniki i narzędzia, ale w cudzych rękach to one cuda robią. To tak samo jak z herbatą; zawsze smakuje lepiej jak ktoś ją zrobi :)
Napisano 9 Lipiec 201311 l Super rzeczy, gratuluję! Takie zestawienie prac ze strony profesjonalistów zawsze daje mi dużo nadziei i motywacji. Mogę zapytać jaka jest różnica w czasie między pierwszą, a drugą wersją. Nie mogę się doszukać w podpisie :)
Napisano 10 Lipiec 201311 l Autor Dzieki panowie :) Mogę zapytać jaka jest różnica w czasie między pierwszą, a drugą wersją. Nie mogę się doszukać w podpisie :) jakies 5 lat