Urbanboogie Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Super! Najbardziej mi się podoba Barbekju z poprzedniej wrzuty. W ostatniej pracy trochę bym przesunął gryf, żeby się nie pokrywał z paskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 Urbanboogie - Dzieki ;) Z gryfem racja teraz dopiero to widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Swietna ta dziewczyna i stylistyka pierwszego obrazka w ostatniej wrzucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Portret bardo fajny :) Twoje prace obserwuję od dawien dawna, chyba przeszło już jakieś 3-4 lata i muszę powiedzieć, że wtedy nie przepadałem za Twoją stylistyką. Było bardzo overkillowo, jeśli chodzi o efekty i używanie fotografii. A teraz mogę tylko chylić czoła :D Super wrzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 włosy na portrecie fantastiko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Włosy na wypasie. Drugi obrazek również super. Podoba mi się tekstura na drugim obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 bardzo mi sie podoba malunek tej pani z "lwią" grzywą-fajne wyraziste pędzle.Dobroć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Ten portret jest super, wprowadza dużo świeżości do teczki,a włosy jak już wspomnieli poprzednicy są świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Bardzo mi sie podoba portret:) PS. za kazdym razem na nowo odkrywam ten Zgorzelec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 24 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2013 Koniu, WojtekFus, Igi, CzAk1, CUKIERASS, Bombadil - Dzieki ;) Reanimator - Dzieki ;) A ja jak zwykle nie wiem czemu ciebie interesuje tak ten Zgorzelec :D Jakas rodzinka tam mieszka? Dwie graficzki które zrobilem ostatnio w wolnej chwili, pracki raczej speedowe, na pierwszą poświęciłem troche więcej czasu. Druga to jakieś 3 godz. Jakby kogoś interesowało jak przebiega u mnie proces malowania to zapraszam tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 (edytowane) Ta druga przypomina mi prace NIcponia może to przez paletę kolorow . Pozdro Edytowane 24 Styczeń 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Bardzo syte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 grubo panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 o w morde a raczej na fronta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 obie prace świetne. co najwyżej w drugiej w tak szerokim ujęciu dziwny wydaje mi się ten pochylony horyzont, poza tym ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Fantastyczne prace. Smoki super, druga praca bardzo klimatyczna a'la Piraci z Karaibów. Wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Pelna profeska panie! Czemu ja cie tak malo widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 24 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2013 Kalberos, biglebowsky, regnar, grass, CzAk1 - dzieki panowie! Bedyk - dzieks, szczerze to ten horyzont troche nieswiadomie wyszedł, dopiero teraz to zauwazylem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 24 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2013 OmeN2501 - Dzieki wielkie! ;) Widocznie nie jestem tak produktywny jak co niektórzy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Zawsze zaczynasz od szarości jak malujesz ? Prace naprawdę grube...szacunken :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 aaa bylem niemal pewny po miniaturce ze robiles concepty do nowego dead island... I przez to troche sie zawiodłem bo zamiast 20 dobrych prac tylko 2 :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Komentarzy Ci tutaj dostatek, ale i ten przyjmij, bo pozamiatało!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Podpisuje się :D Haha, właśnie stałem się fanem :D Super mi się oglądało ten speedpainting :) Więcej takich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Pasterz Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Druga praca bajeczna. Fajna byłaby jakaś kontynuacja :) PS. On ma bikini? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 Koniu - dzieki, nie zawsze. Zalezy od pracki. slabiak - Teraz patrze to faktycznie mozna było skojarzyc ;p Urbanboogie - przyjme, dzieki ;D WojtekFus - dzieki ;) planuje wiecej nagrywac, ale z czasem u mnie roznie bywa ;/ Dobry Pasterz - Thx. Mam w planie zrobic jeszcze ze 2-3 ilustracje, w tym klimacie, wlasnie tak jakby kontynuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 te wyczesane pracki też zaczynałeś od B&W tak jak w filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2013 Te dwie wyzej, tak jak w filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 To może jakbyś znalazł chwilę to ekhm nagrałbyś filmik albo jakoś po ludzku wyjaśnił jak kolorować porządnie b&w tak żeby miało to ręce i nogi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Zarąbiszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 niech mnie bucket zrenderuje, to jest niesamowite!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Właśnie, jak kolorować b&w by było ładnie? Zrobisz jakiś krótki tutorial? Bo chyba masz podobną technikę barwienia jak Peleng w swoich filmikach, a nie za bardzo mogę rozgryźć na czym to polega.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazil Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Jakbyś tak "gdzieś przypadkiem" znalazł te cudowne smoczki w rozdzielczości co najmniej 1680x1050, byłbym dozgonnie wdzięczny :) na tapetę chciałem ustawić nooo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 No no ciekawie, dzięki za wrzutę. ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Strasznie rzadko wrzucasz prace, ale jak już coś wrzucisz to bomba że hej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Wow dziewczyna ruda z poprzednich stron przewypaśna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 grass, RaVirr - jak znajde chwile to napewno przygotuje jakis maly tutek. KaliditusZaliditey, plasti, Swiezy, Diem, WWWoj - dzieki! ;) Bazil - http://img255.imageshack.us/img255/3508/dragonshires.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 Dla ciekawych kontynuacja speeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 A jednak znalazłeś czas :D Super! Dzięki wielkie :) Świetna paleta kolorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 kurde patrze na niego i mowie skad ja go znam ....Oh my God przeciez to Dzizus Krajs w wersji post apo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 Reanimator - Dzieki ;) A ja jak zwykle nie wiem czemu ciebie interesuje tak ten Zgorzelec :D Jakas rodzinka tam mieszka? Prawie cala, bo w Zgorzelcu sie urodzilem i wychowalem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 W Zgorzelcu mi kiedyś mili ludzie auto reanimowali w niedzielę w nocy jak z Pragi jechałem :D. Dobrze mi się kojarzy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2013 WWWoj W Zgorzelcu mi kiedyś mili ludzie auto reanimowali w niedzielę w nocy jak z Pragi jechałem :D. Dobrze mi się kojarzy :p Niezlego farta miales ;p Reanimator Prawie cala, bo w Zgorzelcu sie urodzilem i wychowalem ;) No popatrz :D Kurde jak patrze na twoj avatar to z kims mi sie kojarzysz ;] (chyba ze to nie ty i to zbieg okolicznosci ;p) jacenty Nieznane sa wyroki boskie, moze tworze nowa ewangelie :D WojtekFus Dzieki! mam nadzieje ze cos pomoze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Pasterz Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 Dobra kontynuacja, widać, że koleś jest trochę zmęczony. Tak z innej beczki to też niby koloruje po b&w ale mi to wychodzi wszystko strasznie czernią pobrudzone. Przejże Twoje filmiki jeszcze raz i mam nadzieję, że wyciągnę jakieś wnioski. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 9 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2013 Yo Yo! Wrzucam pare wybranych obrazkow które nadają się jeszcze do pokazania ;p A tutaj over starej pracki ;p dla porownania wrzuce tez stara ;p i na koniec krótki filmik: [video=youtube_share;RL2tysBU3Y8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 cudo w szczególności 1 i 2 , dzięki za filmik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mats Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 Co za wrzuta :D stara pracka w nowej odsłonie prześwietna, kolosalna różnica. Smoki super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Pasterz Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 Mocny Up. podoba mi się :). W drugim smoku głowa zlewa się trochę z tułowiem. Reedycja anioła świetna. Filmik super; człowiek niby zna te wszystkie techniki i narzędzia, ale w cudzych rękach to one cuda robią. To tak samo jak z herbatą; zawsze smakuje lepiej jak ktoś ją zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 Super rzeczy, gratuluję! Takie zestawienie prac ze strony profesjonalistów zawsze daje mi dużo nadziei i motywacji. Mogę zapytać jaka jest różnica w czasie między pierwszą, a drugą wersją. Nie mogę się doszukać w podpisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2013 Dzieki panowie :) Mogę zapytać jaka jest różnica w czasie między pierwszą, a drugą wersją. Nie mogę się doszukać w podpisie :) jakies 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 Dużo dużo dobre te nowe obrazeczki a makeover to w ogóle wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi