pabulo Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 kawał dobrej roboty, połowa moich klientów jak zobaczy drzewo zasłaniające lekko elewacje - odrazu marudzi , i zawsze to samo ma być widać cały budynek nic go nie może zasłaniać. a ściana w cieniu wywołuje spazmy :) ech..
@seba@ Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 Wizki bardzo fajne, mam tylko wrazenie ze na niektorych renderach tematem pracy jest zielen a sama architektura stanowi dla niej tlo. Architektowi to nie przeszkadzalo? moze chcial cos ukryc...? :) Pozdrawiam Seba
Morphe Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 dziekuje wszsytkim za komentarze. co do drzew - tak zawsze onyx, poki co oczywiscie. rosliny sa faktycznie zbyt matowe, jakis refleks od slonca powinien sie pojawic na listkach, trawkach. Co do usuwania drzew i oswietlania elewacji. znam bol z przeszlosci :) naszczescie w obecnej terazniejszosci sie nie pojawia poki co. Archtektowi czy przeszkadzalo nie wiem, nie zglaszal zastrzerzen do zieleni, trzymal sie mocno "probnikowych" kolorow tynkow jedynie.
Mario Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 Cześć Morphe, Wizualizacje pierwsza klasa. Nie mogę się nadziwić dbałością o każdy element w scenie. Render 4 od góry super. Brakuje chyba tylko śmietników i śmieci rozsypanych hehe Pozdro Mario
peter_f Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Jak zwykle miazga i to pod każdym względem. Super jak zwykle no i to ogrodnictwo! 5*****
cieply Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Morphe, Twoje prace zawsze podziwiam i podziwiałem, nawet wtedy kiedy nie wystawiłem komentarza ; ) Najbardziej gratuluje Ci ukończenia, bo na prawdę trudno jest utrzymać taką scenę (sceny) w porządku i odpowiednio to sobie zoorganizować. Byłbym wdzięczny gdybyś w paru zdaniach mógł opisać jak sobie radzisz z materiałami, w jaki sposób to organizujesz? (każdy obiekt to multisub-object material?, każdy materiał testujesz po kolei, czy robisz na intuicje parę i wtedy je podkręcasz?) cieply
Gość Innovattio_Architektura Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 ...witam, szukam kontaktu z autorem... ...interesuje nas współpraca, trochę projektujemy i szukamy bardzo dobrego wizualizatora... ...pozdrawiam, tomek - [email protected].
SWRSC Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 o właśnie, Panie Tronina, w końcu Pana znalazłem, bardzo proszę o kontakt w sprawie nieuregulowanej płatności za wizualizację (realizacja z roku 2009). 2
Oleksiak Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 buahahahah ahhaha :D O ***** padłem na twarz hehehe Morphe - ŁAŁ !!! coś po prostu świetnego ! Mam tylko takie pytanie czy na pierwszym ujęciu budynki powinny się tak rozjeżdżać - chodzi o perspektywę.
Camel Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 (edytowane) Haha! Nie wiem co się stało ale witrynka pana T. stoi prawdopodobnie nieopłacona ;) Bam bum tssss! Edytowane 6 Sierpień 2011 przez Camel
bapi23 Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 Jak nie zapłacił to zbierać papierki i do sądu - zapłaci dodatkowo za postępowanie, jeżeli nie chce za samo zlecenie.
Rekomendowane odpowiedzi