Coyote Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) Hej od jakiego czasu rozkminiam sobie zetke i trochę mi się nazbierało stuffu :) Edytowane 25 Lipiec 2011 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 jest niezle, masz smykalke :], jedna uwaga, dawaj wiecej subdividow mesha jak prezentujesz, bo tak to poligony wylaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Ładne sculpty, niższy poziom subdiva mi nie przeszkadza w odbiorze. Widać że masz obczajoną anatomię dzięki 2d :) Powodzenia w nauce. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 dzięki chłopaki speed na bitwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 widze ze sporo pracek ostatnio natrzaskales... I jak Ci sie pracuje z zetka? bo mi ostatnio wiecej frajdy sprawia rzezbienie nic rysowanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 to są nazbierane speedy z miecha głównie do ogarnięcia softa i w przyszłości zrobienia kilku modeli do portfolio ale to za jakiś czas(parę miechów) :) W zecie pracuje mi się świetnie. Im poznaje więcej opcji, tym bardziej lubię ten soft i odpycha mnie od mudboxa. A rysować dalej wole a te plany o jakiś modelkach to taki plan awaryjny gdyby nie udało mi sie znaleść roboty związanej z rysunkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2011 coś nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Względem ubranka obczaj sobie te brushe. Co do anatomii to pewnie sam widzisz że trzeba dopieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2011 względem ubrań znam te brushe ale potraktowałem je trochę po macoszemu.... co do anatomi jak wrzuce to na forum w magiczne sposób dostrzegam błedy których nie widziałem w zetce tak czy inaczej chciałem coś ruszyć bo teczke kurzem zarosła :) pozdro i dzięki za odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 co do anatomi jak wrzuce to na forum w magiczne sposób dostrzegam błedy których nie widziałem w zetce Hehe to zawsze tak jest:D Jutro to dopiero zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Edgar Alan Poe jest boski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2011 troll i 3,5h w nowym sculptrisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2011 kolejny blob w nowym sculptrisie. jakies 2,5h hi-res na moim blogu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Bardzo mi się podoba ten ostatni! Użył bym trochę pincha przy baczkach. Jest potencjał! Troll zbyt glutowaty. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2011 dzięki :) Nie wiem czy bawiłeś sie nowym sculptrisiem. Juz miałem wydziobane baczki ładnie, ale jak zacząłem robić "reduce selected" trochę mi sie rozjechały. Jeszcze nie mam jakiegoś wypracowanego workflow co do tego softu także testuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Aj sorry nie doczytałem że to sculptris:) Nie miałem okazji w nim rzeźbić, więc nawet nie wiem czy są tam takie same brushe jak w zetce. Tak czy siak wygląda zacnie. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 *Yoda mode on* Styl fajny masz, się znaczy: wyglądają Twoje prace niczym z plasteliny zrobione. Czy to braku doświadczenia wina czy styl twój, podoba bardzo się mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlexiZ Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Ten ostatni tez mi sie bardzo podoba :D gratulacje skill rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stępniu Napisano 16 Lipiec 2011 Share Napisano 16 Lipiec 2011 a mi sie podoba z pierwszego posta ostatni:) dobreeee:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Dzięki wszystkim :) od wczoraj dłubie sobie takiego pirata koncepciwo hi-res Edytowane 20 Lipiec 2011 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Koncept jest fantakufastyczny. Nad rzeźbą trzeba popracować. W czym ty rzeźbisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) dzięki to mój pierwszy większy projekt także to pole na eksperymenty. chce go całęgo wyrzeźbić i potem retopo i texturki w 3coat'cie. Edytowane 20 Lipiec 2011 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Widać spory progres od marca. Te dwa ostatnie mają już na prawdę spory potencjał. Uczciwie byłoby dać linki do oryginałów rzeźb na których się wzorowałeś, tak jak E.A.P. czy ten poprzedni pirat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Luki luki dzięki. Tak prawdę powiedziawszy wszystko co do tej pory narobiłem to powrzucałem na forum także mam spory rozstrzał czasowy. Gdzieś mi sie zapodziały zdjęcia oryginałów. Szczerze mówiąc jak malowałem to też tłukłem obrazy starych mistrzów, czy z refek. Wydaje mi się ze to chyba nie straszna zbrodnia :) btw.Wątek w gejm arcie się nie sprawdził nikt nie pisze więc wrzucam wszystko do jednego wora. hi reska Edytowane 20 Lipiec 2011 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 spodnie za bardzo jak dla mnie pofalowane no i krok trochę bardziej jak do kowboja, chyba, że okrakiem na armacie siedział często xD (ale rozumiem i widziałem takie kartonowe postaci ), płaszcz szczególnie dolna krawędź trochę glutowata się zdaje, ogólnie spoko jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2011 z spodniami będe dzis walczył :) a płaszcz co mi sie uda to poprawie ale może być ciężko bo przy merge'u subtooli mi sie subdivy pogubily także mam jeden obiekt 980k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 done :D 4956 tris siata mapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Świetnie to wygląda, lubie takie hand-painted teksturki:D Świetny styl i kolorki. Jedyne co to ta czarna dziura na płaszczu z tylu mi sie nie podoba, tak poza tym jest miazga. Ostatni render stylem i renderingiem idealnie wpasowuje mi sie w konwencje graficzną LeagueOfLegends, IDENTYKO NOMANIE! Działaj wiecej takich lo-poly postaci bo wychodzą Ci zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 super (10 znaków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Moim zdaniem strasznie się pośpieszyłeś. Mogłoby to wyglądać dużo lepiej. I myślę tutaj o prawie każdym elemencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 Karkosik lukanus dzięki Lucek prawdę rzeczesz :) Aczkolwiek nie mam czasu na dłubanie tego, zostało mi 3 tygodnie na skompletowanie folio. Ten model nie był moim priorytetem, a i tak miałem go skończyć wczoraj, jeszcze dziś rano ostatnie rzeczy kończyłem. Także będzie lepiej ale następnym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 To ja dopisuje się do tych achów i ochów, jest naprawdę super. Fakt że można by było zrobić kilka rzeczy lepiej ale że każdy element to się nie zgodzę. Myślę że więcej konkretnej krytyki byś dostał w dziale game art bo tam chyba najwięcej doświadczonych ludzi w lp. Fajne robisz postępy. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 Dzięki Słowiak właśnie się wahałem czy go wrzucać do gameartowego pod forum ale pomyślałem tak jak ja robię "że przeglądam całe forum" a nie jeden dział :D" To mój pierwszy jako taki duży projekt. Zazwyczaj tłukłem same główki, a tu nie dość ze całe ciało, ubrania, retopo wypalanie map( o którym nie miałem pojęcia). Ogólnie jestem zadowolony z tego co mi wyszło :) pozdro i dzięki za feedback :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Kojocie jeśli mogę ci coś doradzić to lepiej zabierz się za ten model. Kompletujesz folio, a co pomyślałbyś sobie, gdybyś zobaczył w folio pracownika model w połowie roboty? IMO powinieneś jeszcze to sporo podpicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Z jednej strony Lucek może mieć rację ale wychodzę z założenia, że lepsze wrogiem dobrego i nie należy ulepszać jeżeli wyjdziemy poza główny plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 jeśli miał bym poprawiać zeszedł by mi kolejny tydzień a dla mnie to są 2/3 skończone ilustracje/concepty. model jak wspomniałem wyżej ma być dodatkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Gangplank league of legends nowa skórka!! haha w wykończeniu wygląda jak wyjęty z gry. brakuje mu tylko wystających wlosów z klaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 jak dla mnie rewelka, hehe jak bys jeszcze jakas poze zmyslna zrobil to nawet mialbym avatar do potbs: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi