Napisano 15 Wrzesień 201113 l Wczoraj w Sieci zagościł pierwszy trailer do długo oczekiwanej gry Max Payne 3- kontynuacji wielkiego hitu sprzed lat. Trailer do obejrzenia w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1989
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Rockstar games heh moim zdaniem zalatuje gta czyli będzie niezła naprzanka, jak wyjdzie na PC chętnie zagram.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Dla mnie nic specjalnego, ale kto wie, jednak Rockstar do tej pory wiedział co robi... Mniej więcej...
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Troche nie rozumiem tego podniecenia tym trailer (mówi ogolnie w internecie). Taki zwykły jest. Wydaje mi sie że jest sporo innych lepszych trailerów nowych gier.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Co tam trailer, będzie nowy max payne:) Tylko że tam w ogóle nie widać klimatu maxa. No ale ocenianie gry po 5 sekundach filmiku to bzdura.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Mnie też nie porwało O.o Co ma max payne do brazyliskich dreadow?? W ogóle to nie ma klimatu max payne'a:/ Rzeklbym kolejny CoD z numerem... n?
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Myślę ,że chcą przyciągnąć więcej graczy i dlatego nazwali tę grę Max Payne 3. Z maxem nie ma to nic wspólnego. Już druga część straciła klimat a to .... ech :) . Podobnie jak z Jagged Alliance 3 czy Worms 3D - może idealna grafika nie jest nam potrzebna ? może lepiej zostawić coś dla swojej wyobraźni ? Luzik :D
Napisano 15 Wrzesień 201113 l No tak, bo Max Payne powinien mieszkac w miejscu gdzie wiecznie na przemian pada albo sniezy i jest noc caly czas ;) Wydaje sie ze jak jest dzien i jest kolorowo to nie ma "klimatu". Tymczasem w favelas panuje taki klimacik ze jesli tylko go oddadza to bedzie na prawde mrocznie. Mimo slonca. Boa! I fajnie ze jest oficjalnie na PC.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Autor No tak, ale właśnie MaxPayne podbił serca wilu własnie mrocznym, smutnym klimatem...depresjami maxa i jego koszmarami sennymi. Padającym deszczem i śniegiem...klimatem jak noir i komiksowymi rpzerywnikami. A to,...to nie jest MaxPayne!
Napisano 15 Wrzesień 201113 l z tego co ja pamiętam, to max payne 1 i 2 robiło remedy studio a nie rockstar rockstar to tylko wydał. Czesci trzeciej nie robi remedy a wiec... bedzie inny max payne: die hard :]
Napisano 15 Wrzesień 201113 l MaxPayne 2 - dlaczego nowa twarz :/ Oblicze autora scenariusza było idealne. MaxPayne 3 - dlaczego nie remedy :/ Dwójka była zajebista. Zostaje mi Alan Wake.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Ide o zaklad, ze jakby zrobili trojke z tym samym wygladem i tym samym klimatem to zaczeloby sie jojczenie ze "odgrzewane kotlety" i ze tylko chca kase wyciagnac.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l Autor Ehh...nie chodzi o robienie tego samego. Tylko o utrzymanie stylówy, klimatu...tego "czym jest Max Payne". Bo teraz to jest tak jakby przenieść akcję Fallouta do czasu przed apokalipsą- zamiast walczyć z wielkimi robalami masz ominąć staruszkę w kasie w supermarkecie. Fuck Yeah. Fani byliby zachwyceni.
Napisano 15 Wrzesień 201113 l niech se tam zmieniaja scenerie, zmiena lokacji moze nie byc zla, po prostu ten trailer jest nijaki.
Napisano 16 Wrzesień 201113 l Nezumi: Ktoś na pewno by jojczył. Ale ja idę o zakład że jednak większość fanów 1 i 2 była by zadowolona. Max Payne nie ma żadnego solidnego odpowiednika na rynku od 2003 roku. Więc *** bym takiego kotleta ze smakiem. Rockstar pewnie nie zawiedzie fabularnie i jakościowo. Będzie się miło grało. Ciekawe również ile wycisną z PC'a. Edytowane 16 Wrzesień 201113 l przez n-pigeon Wulgaryzmy
Napisano 16 Wrzesień 201113 l CzAk1 - spoko, moze dla niektorych to cos wiecej. Dla mnie to strzelanka. Cos jak Rambo - wazny dla mnie jest bohater a nie to gdzie on jest. Sam podrozuje (nie zawsze z wlasnej woli), sam sie zmieniam - docenie bardziej gre ktora rzuci bohatera w nowy, nieznany mu swiat, docenie to, ze sie zmienil jak wszyscy sie zmienimy przez lata, czuje ze ten bohater jakos rosnie razem ze mna, "zyje" ;) Przyznaje ze czasami sprawdza sie nie zmienianie zbyt wielu aspektow produkcji - patrz Myszka Miki ;)
Napisano 16 Wrzesień 201113 l I fajnie ze jest oficjalnie na PC. Ano fajnie, szkoda tylko ze RSG nie postąpiło tak np z Red Deadem no i tak się opiernicza z obiecywanym portem LA Noire na PC...
Napisano 16 Wrzesień 201113 l Moja reakcja: "ide" patrze o nowy MAX PAYNE! :D Klikam na trailer, patrze a tam Bruce Willis ino z lekko deminowaną twarzą. :( No ale zobaczymy co tam wykombinują. Red Ded było pyszne od początku do końca więc może sie i nie zawiodę nowym Maxem P.
Napisano 16 Wrzesień 201113 l Nezumi: Ktoś na pewno by jojczył. Ale ja idę o zakład że jednak większość fanów 1 i 2 była by zadowolona. Max Payne nie ma żadnego solidnego odpowiednika na rynku od 2003 roku. Więc *** bym takiego kotleta ze smakiem. Rockstar pewnie nie zawiedzie fabularnie i jakościowo. Będzie się miło grało. Ciekawe również ile wycisną z PC'a. A Stranglehold ? Ze swoim konsolowym klimatem mogła sie fanom Maxa Payna nie podobać, ale technicznie i efekciarsko bardzo dawała radę. Przykro mi to stwierdzić, ale od strony graficznej nie wygląda to lepiej niz wymieniona gra. Gra sprzed 4 lat. smugi po pociskach i odpryski na ziemi wyglądają po prostu słabo nawet jak na gre sprzed 2 lat, a cóż dopiero na taka która ma wyjść w 2012 (!) Może jeszcze to dopieszczą, ale póki co zdecydowanie poniżej moich oczekiwań. A klimat - rzecz gustu.
Napisano 16 Wrzesień 201113 l Maksym - moze z konsoli grafika po prostu. Troche ciezko tworzyc coraz to bardziej wypasione produkty na konsolke co to wyszla w 2005 roku. Ja sie w ogole dziwie, ze programisci wyciskaja az tyle z tych podstarzalych skrzyneczek. Edytowane 16 Wrzesień 201113 l przez Nezumi
Napisano 18 Wrzesień 201113 l mi ewidetnie brakuje motywów strikte komiksowych tak jak to miało miejsce w poprzednich czesciach...co tworzyło ten nie powtarzalny klimat tu tego nie widze a samo slow mo nie załatwi sprawy.. ale poczekam na jakies gamplay na tubie :]
Napisano 19 Wrzesień 201113 l to nie slow motion tylko bullet time ;p . Dolaczam sie- trailer slaby, gra moze byc mniej klimatyczna od poprzednich wersji...trudno.
Napisano 19 Wrzesień 201113 l A Stranglehold ? Ze swoim konsolowym klimatem mogła sie fanom Maxa Payna nie podobać, ale technicznie i efekciarsko bardzo dawała radę. Przykro mi to stwierdzić, ale od strony graficznej nie wygląda to lepiej niz wymieniona gra. Gra sprzed 4 lat. smugi po pociskach i odpryski na ziemi wyglądają po prostu słabo nawet jak na gre sprzed 2 lat, a cóż dopiero na taka która ma wyjść w 2012 (!) Może jeszcze to dopieszczą, ale póki co zdecydowanie poniżej moich oczekiwań. A klimat - rzecz gustu. W kwestii solidnego odpowiednika i Stranglehold. Niestety ta gra poza samym bulettime nie dzieli żadnych wspólnych walorów z Max Payne. To czego brakuje w Stranglehold i brakuje w trailerze nowego Max Payne to nie akcja i efektowność tylko klimat! Solidnym odpowiednikiem Max Payne jest Alan Wake :) Gameplay inny ale dzieli podobne wartości: klimat, interesujący główny bohater, świeży pomysł na gameplay. Szkoda, że nie wydany na PC. Trailer również mi nie podchodzi. Poza muzyką nie ma nic wspólnego z Max Payne. Na szczęście Remedy dalej robi gry i mamy Alan Wake. Edytowane 22 Wrzesień 201113 l przez michax56
Napisano 19 Wrzesień 201113 l eee tam... Co to za Max Payne? Muzyka to jedyne co łączy 1,2 z częscią 3. Kolejna gra z cyklu: Lepiej nazwać gre "znany tytuł" bo więcej się zarobi.