Napisano 11 Październik 201113 l Z wyjątkiem trawników i parków miejskich to raczej mało jest miejsc, gdzie rośnie tylko 'zwykła' trawa bez różnych chwastów. Rewelacyjna robota.
Napisano 11 Październik 201113 l Co niektóre Twoje screeny są dosłownie jak obrazy (Super, że wracasz :) Tylko tych firm w PL to raczej mało na Twój poziom)
Napisano 11 Październik 201113 l Trawa na trawniku i owszem tak nie wygląda, ale jak się popatrzy na to, że w takim szogunie 2( też posiadam :D) bitwy nie toczą się na typowym trawniku tylko na zwykłym polu to myślę, że sama trawa właśnie dziwnie by wyglądała. Na polach czy łąkach zawsze rosną jakieś chwasty czy inne rośliny niż trawa. Moim zdaniem taka "urozmaicona" trawa wygląda o niebo lepiej niż pole porośnięte samą, regularną trawą. Rep+ dla gutka za podzielenie tyloma wspaniałymi informacjami :D Dzięki!
Napisano 11 Październik 201113 l Taaak to wygląda jak ładny zadbany trawnik z ładną zadbaną trawą :) Ale teraz wyobrażasz sobie na czymś takim toczyć bitwy w szogunie? To by się bardziej do Fify albo Pes'a nadawało ;]
Napisano 13 Październik 201113 l świetne. naprawde dobra robota. Pomijając sprawy techniczne to po prostu masz bardzo dobre wyczucie.
Napisano 20 Październik 201113 l jak to się ma do warbanda? można instalować? czy trzeba kombinować żeby działało? wielki szacun za pracę :) wygląda mega :)
Napisano 18 Styczeń 201213 l Mam pytanie do autora, czy moze zna pelna liste tych duzych modow gdzie wystepuja jego tereny i modele? CHodzi mi o takie krowy mody do Warband jak np Brytenwalda pozdr, juz pisalem, hehe super robota: ]