mime Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 W tak zwanym miedzyczasie robienia grafy 2d zmajstrowalem takiego zolwika. VRay
kozioo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Żółw pierwsza klasa:) Świetne teksturki. Tylko ta koszulka wygląda dziwnie, chyba nie dałeś fallofa w slocie opacity.
Pablo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Ja bym sie tylko do raczek przycezpil, zbyt kanciate..ale reszta very cool. pozdr
kx Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 hehe, lapki za nisko sie zaczynaja, ale to juz wiesz :)
gollum Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 buahahaha, wygląda super :) ja bym jeszcze nad mapą bump posiedział pozdro
sir_Bols Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 swietne... coprawda morda dla mnie bardziej rybia niz zolwia ale to twoja wizja... teksturki zawodowe.....
Kris_R Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Swientne! Robi bardzo dobre wrażenie! :) Mocne strony już nasz... przede wszystkim tekstury... deskorolka, buty, no i sam żółw... pierwsza klasa Słabe punkty to koszulka, która nie ma grubości, nie ma zmarszczek i potraktowana jest cała bardzo ulgowo.... i mimika żółwia... mógłby mieć trochę bardziej wyszukany wyraz twarzy... i spoglądać w stronę widza... wtedy byłoby jeszcze lepiej... :))
kx Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 no ta deskorolka nie jest taka doskonala :) ale moje zdanie juz znasz (chodzi o szczegoly)
Beatou Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Hehe ja dopiero zaczynam zabawę z v-ray\'em i chyba właśnie mi powiedziałeś dlaczego ;] Żółw jest extra.. nie będę komentował bo sam tak nie umiem ;] No ale kiedyś się naucze hehe. Wielkie pozdro, Beatou
Mario Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Trampeczki wypasione hehe. Calosc jest naprawde fajna.
Gotham Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Hehe z każdym modelem twoje teksturki prezentują się coraz lepiej... Taki proces patrząc na obecny poziom jest powoli straszny :>>>>. Modele miejscami mocno odstają poziomem... Ale ogólnie jest to naprawdę świetna postać. Gratulacje. :)
tweety Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 He he! Spoko trampki :) To już czepianie sięna siłę: nie wiem czy żółw powinien mieć tak mocno błyszczącą głowę, ale to wkońcu twój żólw :) Pozdrawiam
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 nie nooo SWIETNE a te trampeczki :) poprostu wymiatajace !!!
Salvator Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 poprawiłeś mi humor ;] ostatnio na forum było zero prac z jajem. trzeba to zmienić...
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Salvator > zgadzam sie z toba !! prace nie musza byc doskonale ale rzeby przynajmnij byly zabawne a nie tylko te samochody :) a moze nastepna bitwa (3D, 2D) bedzie miala temat humorystyczny ?!? :)
DarCon Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 żółwik pierwsza klasa nadaje się do jakiej fajnej animki ,wykonanie piękne:)
Gość Savoy Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Dla mnie bomba 10/10 Tektury perfekcyjne. Muszę podkręcić śrubę mojemu Lightwave 3D (za kilkanaście miesięcy też będę się miał czym pochwalić) No wreszcie jakaś odmiana od tej giełdy samochodowej na forum.
Pionier Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 hahhaha usmialem sie :) najbardziej mi sie trampole podobaja :) tzn textura :). Ogolnie spoko, podoba mi sie:).
Amok Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 buzka ma trochę za ostry gloss , przez to bardziej przypomina owada...., ale trampki ją genialne , wyrzuc żyłwia zostaw same trampki :)
SiD Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 A mi sie ten polysk sluzowaty podoba strasznie wyglada wyrabiscie, masz zdolnosci nie zmarnuj ich :D
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 czy mogl bys wrzucic siatke ? bardzo prosze ;P
MaGuu Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 A ja się czepie tylko deski bo na tym znam się najepiej. Po pierwsze ona powinna mieć 8 dziur a nie 4. Traki (jak ktoś nie wie to to co łączy kółka z drewnem) są za wąskie. A samo drewno wygląda jak by było płaskie a każda deska ma swój profil. Zapraszam na andegrand.pl tam poszukaj ciekawych zdjęć desek. A tak pozatym full wypas !!! [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > MaGuu]
Damian Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 świetna robota!, nic nie pisze wiecej bo juz powiedziano, co trzeba. :)
kx Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 MaGuu - daruj sobie, wszystko Mu wypisalem dokladnie na www.scene.pl ;)
Salvator Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 yamakasi - trzeba rozpocząc kampanię \"uśmiechnij się\" dla wsszystkich. naszym logiem będzie ten oto żółw na skalę naszych możliwości.
Yamakasi Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 TAK zgadzam sie Salvator ;) > a co do deski to dobrze ze taka jest !! to jest cartoon wiec moze byc lekko fikcyjne a poza tym jak by to byla normalna deska to chyba pracka by nie miala klimatu :)
Gość User190 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Żółwik rozbrajający!! Po co wytykać błędy, skoro i tak jest ql??
greg_jg Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Gratulacje, bardzo przyjemnie się ogląda. ps. najbardziej buciki
Rascal Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Hehehe skad ja znam te trampki :) mozna by jeszcze popracowac nad laczeniem np. glowy z korpusem i barkow jeszcze przeanalizowac ulozenie reki pod takim katem ( dodac jakis lokiec ) deskorolce mozna by dac displacement na gornej czesci ( chodzi mi o uzyskanie efektu jak by byl nalozony papier scierny zeby sie buty nie slizgaly ) nie nacalej czesci tylko zeby deski widac bylo po bokach nieco. Co do koszulki to moze by ja bardziej pofalowac i zmniejszyc ambienta aby uwydatnic pofalowanie materialu. Te elemety mi sie odrazu w oczy rzucily. Ogolnie very cool :) [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Rascal]
Dibo Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 Świetna praca !! Niesamowite textóry !! Czy to photoshop? Jestes dobrym materiałem na videotutorial robienia textór :D Chłopaki, namówmy go !! Ma talent, niech chociaz troche sie nim podzieli !! :-)
mime Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Napisano 10 Lipiec 2004 tak teksturki malowane w ps. videotutorial? calkiem mozliwe :D
Salvator Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 wielce pouczające, dzięki. jestem za videotutorialkiem
Gość ozo Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 No tak, błędy i błędziki są, ale one zawsze są i nie każdy tak jak ty, potrafi przyćmić je doskonałością swego wyczucia tego co tak naprawde jest ważne. Nie ma ludzi doskonałych, są tylko mniej lub bardziej utalentowani, ty jestś bardziej :)
Dibo Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 Powiedz mi jeszcze, dla glossines uzyles zapewne textury w odcieniach szarosci, jestem ciekaw jak wyglada :D. No i na koniec, jakiego renderka zastosowales ?
mime Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Napisano 11 Lipiec 2004 renderowane w vray\'u a oto mapa glossy (jakos specjalnie ciekawa nie jest :))
Marcin Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 hyhy a ja twojego zolwika widzialem na okladce \"modelling forever vol.3\" zdradz nam czy bedzie on opisany w tym volumie ? tzn sterczy na nim kawalek pyska :D ale dalo sie zauwazyc :D
mime Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Napisano 11 Lipiec 2004 hehe, nie. pudelko na pewno sie zmieni. to pendzel wzial tak do roboczej wersji tylko :)
bigk Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 hehe... zolwik wymiata trampeczki sa poprostu super pozdrawiam i zycze dalszych takich prac ........w 3D:]
Sajrusx Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 KOLO TEN ŻÓŁF....SZOOŁF...JUŻ SIE NIE POTRAFIE WYSŁAWIAĆ...ten żółw jest doskonały...perfekcyjny..idelany...szczena opada...ślinotok...krew z oczu mi tryska...normalnie...łezka pod sutkiem sie kręci...normalnie gościu yghh
Sajrusx Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 przeciętny.textury niedopracowane a glossines...to chyba żart.widzę same podstawowe texturki z maxa.gdzie wyobarznia??
Rekomendowane odpowiedzi