Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj zadebiutował zwiastun nowej odsłony filmu G.I. Joe. Obraz o podtytule Retaliation cieszy nasze oczy świetnymi efektami specjalnymi. Premiera już w przyszłe wakacje.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2139

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Trajler - zapowiedź filmu charakteryzująca się przeplataniem czarnego obrazu z obrazem filmowym w stosunku 1:1. I na odwrót. A na końcu pokazuje się Bruce(na szczęście).

Napisano (edytowane)

NezuNi ;) - taki lokalny pseudonim Willisa w moich stronach :) a skąd to się wzięło, sam nie wiem...

Edytowane przez Mortom
Napisano

Mortom - juz myslalem ze pomyliles Willisa z Eastwoodem (BRUDNY Harry) czy cos :D

pxl666 - a nie chcialbys zeby ci ta kase dali po prostu? Jak juz fantazjowac...

Napisano

Jak widzę Dwayne Johnsona to spodziewam się mega roz#%$#D^lu i na pewno się nie zawiodę :D

Dopóki pieniądze na takie produkcje nie idą z PISFu tylko z prywatnego budżetu producentów, niech sobie nawet palą nimi w kominku :D

Napisano

Teraz sobie pogadamy, później i tak obejrzymy, pośmiejemy się i zapomnimy.

asblaze - Kasa z PISF-u idzie za to na filmy, które nie powstają :), nie wiem co lepsze.

Napisano
Jeden z tych filmow w ktorych z nieznanych przyczyn nie przeszkadza mi glupi scenariusz. Bruce zmiazdzyl na koncu :D

Trafiłeś w "sedno tarczy" :)

Napisano

Ok, po ciężkiej pracy zasłużyłem sobie na takie odmóżdżające gijoe i expandables2 + transporter4 w 2012.

bullshit dla idiotow...wolalbym jakby ta kasa poszla na jakis szpital...albo gre...

Napisano
asblaze - Kasa z PISF-u idzie za to na filmy, które nie powstają :), nie wiem co lepsze.

I właśnie tej kasy mi szkoda :)

Właśnie oglądałem "Niecne uczynki" i banana mam do tej pory na ryju :) na GIJoe będzie podobnie :)

Napisano

Ja tam za młodu bawiłem się G.I.Joe'wcami jak szalony, zabawki militarne FTW :) A film jak film, w miarę wierny uniwersum zabawkowemu więc nie jest źle, chętnie obejrzę ze względu na sentyment do "wojaków".

Ale i tak nic nie pobije animowanego, co tydzień oglądałem go na VHS, intro rewelka: