Napisano 13 Grudzień 201113 l Wczoraj zadebiutował zwiastun nowej odsłony filmu G.I. Joe. Obraz o podtytule Retaliation cieszy nasze oczy świetnymi efektami specjalnymi. Premiera już w przyszłe wakacje. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2139
Napisano 13 Grudzień 201113 l i niezniszczalny ambasador Sobieskiej wodki, Bruce Willis :] fuck yeah!
Napisano 13 Grudzień 201113 l Trajler - zapowiedź filmu charakteryzująca się przeplataniem czarnego obrazu z obrazem filmowym w stosunku 1:1. I na odwrót. A na końcu pokazuje się Bruce(na szczęście).
Napisano 13 Grudzień 201113 l Jeden z tych filmow w ktorych z nieznanych przyczyn nie przeszkadza mi glupi scenariusz. Bruce zmiazdzyl na koncu :D
Napisano 13 Grudzień 201113 l WOW, wygląda na jeden z tych filmów na który szkoda czasu. A Brudnego chyba w kompie retuszowali albo przesadził z botoxem na starość :)
Napisano 13 Grudzień 201113 l Ah ten czas renderingu i retuszu Bruce'a. Przez to, tak jak na Battleshipa trzeba czekać jeszcze pół roku.
Napisano 13 Grudzień 201113 l Morton - z ciekawosci, dlaczego "Brudnego"?.. wharp - bardzo przypomina ;)
Napisano 13 Grudzień 201113 l bullshit dla idiotow...wolalbym jakby ta kasa poszla na jakis szpital...albo gre...
Napisano 13 Grudzień 201113 l NezuNi ;) - taki lokalny pseudonim Willisa w moich stronach :) a skąd to się wzięło, sam nie wiem... Edytowane 13 Grudzień 201113 l przez Mortom
Napisano 13 Grudzień 201113 l Mortom - juz myslalem ze pomyliles Willisa z Eastwoodem (BRUDNY Harry) czy cos :D pxl666 - a nie chcialbys zeby ci ta kase dali po prostu? Jak juz fantazjowac...
Napisano 14 Grudzień 201113 l Jak widzę Dwayne Johnsona to spodziewam się mega roz#%$#D^lu i na pewno się nie zawiodę :D Dopóki pieniądze na takie produkcje nie idą z PISFu tylko z prywatnego budżetu producentów, niech sobie nawet palą nimi w kominku :D
Napisano 14 Grudzień 201113 l Teraz sobie pogadamy, później i tak obejrzymy, pośmiejemy się i zapomnimy. asblaze - Kasa z PISF-u idzie za to na filmy, które nie powstają :), nie wiem co lepsze.
Napisano 14 Grudzień 201113 l Jeden z tych filmow w ktorych z nieznanych przyczyn nie przeszkadza mi glupi scenariusz. Bruce zmiazdzyl na koncu :D Trafiłeś w "sedno tarczy" :)
Napisano 14 Grudzień 201113 l Ok, po ciężkiej pracy zasłużyłem sobie na takie odmóżdżające gijoe i expandables2 + transporter4 w 2012. bullshit dla idiotow...wolalbym jakby ta kasa poszla na jakis szpital...albo gre...
Napisano 14 Grudzień 201113 l asblaze - Kasa z PISF-u idzie za to na filmy, które nie powstają :), nie wiem co lepsze. I właśnie tej kasy mi szkoda :) Właśnie oglądałem "Niecne uczynki" i banana mam do tej pory na ryju :) na GIJoe będzie podobnie :)
Napisano 16 Grudzień 201113 l Ja tam za młodu bawiłem się G.I.Joe'wcami jak szalony, zabawki militarne FTW :) A film jak film, w miarę wierny uniwersum zabawkowemu więc nie jest źle, chętnie obejrzę ze względu na sentyment do "wojaków". Ale i tak nic nie pobije animowanego, co tydzień oglądałem go na VHS, intro rewelka: