Kub@ Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) Ostatnia pracka, można by doszlifować trochę elementów, ale jako że brak na to czasu to wrzucam: Może dorzucę jeszcze później jakieś dodatkowe ujęcie. Edytowane 2 Styczeń 2012 przez Kub@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ładnie :) ale krzesła na pierwszym renderze sprawiają wrażenie jakby były świeżo pomalowane lakierem który jeszcze nie wysechł. Podzieliłbyś się materiałem zasłon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Piękności. Świetne światło i kolorystyka. Jakieś błędy obok okna na drugim w szczelinie bo się świeci i mapowanie drewna na krzesłach:( ale i tak 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Bardzo ładne pracki. Wydaje mi się tylko, że oparcia tych krzeseł powinny być gięte wzdłuż słojów a nie w poprzek (to po środku wygląda prawidłowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 świetne rendery. robiłeś ze zdjęcia czy projekt jest Twojego autorstwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Bardzo ładne obrazki. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ech, cudowne kolory. Bardzo ładne renderki. Czepiłbym się chyba zbyt gęstego bumpa na taflach szkła w kuchni, i troszkę te dixony by może bardziej matowe mogły być. Poza tym bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ładne światło i dobra paleta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Świetne! Bardzo miło się na to patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOKER Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Jak zawsze swietne renderki :)moglbym powiedziec ze Twoje prace wczesniejsze byly lepsze :) ale masz szczescie ze sie powstrzymalem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Dzięki za komenty :) Mapowanie krzeseł postaram się jeszcze zmienić szybko, nie wiem czemu to przeoczyłem. Co do szczeliny koło okna to chyba lightcache coś nawalił, bo geometria jest ok. A sampli było sporo i mały size. Obadam to jeszcze. No i oczywiście to nie jest mój projekt, bo architektem nie jestem ;) Zaprojektował to Daniel Nyström. Edytowane 30 Grudzień 2011 przez Kub@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Świetne szadery. Wogóle materiały super. Mapowanie na krzeseku popraw i będzie 100% git :) Lampy nad stołem kuchennym mi się bardzo podobają, prosta bryła, a cieszy wzrok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur03 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Światło, materiały, wszystko super. Troszeczkę też przeszkadza mi ten bump na ścianie w kuchni, ale poza tym rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik8on69 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 3 obrazek najlepszy. 2 pierwsze mają za dużo glow w mojej subiektywnej opinii. materiały mi się podobają , ale sampling bym zmienił i antyaliasing , prawdziwy dof konieczny i zrównoważone oświetlenie i dla mnie byłoby super a tak mamy na razie draft. PS : nie wiem czy to jest jakaś w tym zależność że im dłużej pracuje w maxwellu tym bardziej brzydzę się postprodukcją i lubie wyprane pure rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Bardzo smakowite obrazki. Podoba mi się faktura sufitu. Świetnie że zadbałeś o takie detale. Technicznie to jedynie drażni boxowe mapowanie krzeseł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Z wyłączeniem krzesełek dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 sam feeling światła i postpro robi tu masakryczną robotę. Naprawdę profi robota, bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LenART Design Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Świetna wizka. Jestem pod wrażeniem ------------------------------------------------------------------------------- Zapraszam http://www.facebook.com/pages/LenART-Design/219846378103066 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Jak zawsze na wysokim poziomie ! lampa czerwono jak dla mnie za mocno przykuwa uwagę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi