Napoleon czy'de Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) Witam, Chciałbym zaprezentować efekt dotychczasowej pracy nad modelem Celiny gt-four z lat 94-99. Autko do którego mam spory sentyment W planie jest jeszcze wnętrze i lekki tjun w stylu dżejdi'em ; ) -------------------------------------- pozdrawiam (Ox xO) I najbardziej gówniana kiera w historii motoryzacji xD Edytowane 7 Styczeń 2012 przez Napoleon czy'de
FF Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 Piękny model, szkoda ze niektóre screeny sa trochę pomniejszone. widowiskowe wejscie na forum;) EDIT: ale ale, felga chyba nie jest połączona z obreczą, nie uchodzi:P
maaaad Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 Z tego, co widać, to model całkiem nieźle dopracowany. Podoba mi się :) Tak jak i celica GT4 ;)
FF Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 No model jest na pełnym wypasie, teraz pokaz czy umiesz równie dobrze renderować;)
Pawelkos Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 Dobra dawaj siaty:D, bo widac ze pieknie wyklepany i napisz ile ci na to zeszlo
Pawlito Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 Nie ma się do czego przyczepić, nawet na siłę. Nie ma tekstur, ani studia a już wygląda jakby miał wyjechać z monitora. Ciekawe jak dalej będzie ten samochód wygladał po zrenderowaniu go, ale już teraz aż miło poparzeć. Nie dziękuj ;].
Tamyl91 Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Kojarzę kolegę z digartu oraz z VT, już wiem, że będzie pięknie, nie mogę się doczekać finiszu.
Napoleon czy'de Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 Siateczki poniżej. Co do czasu pracy nad projektem, odpowiem krótko: ZA DŁUGO, a wszystko przez fejsbóka i dłubanie w nosie :(
Pawelkos Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Siateczki pierwsz klasa Siateczki poniżej. Co do czasu pracy nad projektem, odpowiem krótko: ZA DŁUGO, a wszystko przez fejsbóka... Tylko nie mow tego glosnio :]
plasti Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 http://www.the3dstudio.com/product_details.aspx?id_product=582130 cos bardzo podobne, nawet tylna wycieraczka sie tak samo ustawila :]
Napoleon czy'de Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 Yo, ale rendery i teksturki to już nie moja sprawka :)
Kubajaniak Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Czyli mamy rozumieć, że jesteś autorem tego modelu i to Ty wystawiłeś go na sprzedaż?
Bubu Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Zapewne robil model dla Squira ;] Swoja droga model rewelka ;]
plasti Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 tu jest w sumie wlasciwsza wersja :] http://www.the3dstudio.com/product_details.aspx?id_product=581982
JohnZi Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Widac, ze Qbus maczal palce w edukacji:) bardzo fajny modelik:)
adek Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Ale masz zamiar go właśnie jakoś teksturować i kończyć (w sensie sceny 3d/studia)?
plasti Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 jedno mnie nurtuje, jesli ty robiles ten samochod i masz w planie wnetrze(tak napisales na wstepie) to dlaczego squir ma juz wersje z wnetrzem??
pecet Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Tam jest proste wnętrze, tylko tak aby było coś w środku. Model rewelacja.
Bubu Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Co wy sie tak wszyscy uparliscie ? Duzo ludzi z forum robi modele dla Squira, wiec nie wiem po co na sile szukac dziury w calym ;]
Napoleon czy'de Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Bo jako dziecko wiecznie niedoceniane przez ojca szuka dziś poszanu wśród forumowiczów max3d kradzionym modelem :D Zapewniam jednak, że model idealnym nie jest bo nie tak łatwo odwzorować coś co budowano w szopie za pomocą młotka w poprzednim tysiącleciu :) Na razie praca nad projektem obejmuje jedynie modeling. Mam jednak nadzieje wrócić kiedyś do niego i zaprezentować w jakimś lepszym stylu ( : A póki co, dziękuję wszystkim za komentarze. Wracamy do modelenia !1 Edytowane 10 Styczeń 2012 przez Napoleon czy'de
Rekomendowane odpowiedzi