Simple_man Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Zabawa z PRLowym zabytkiem. Coś kucze jest w tym starym polskim samochodziku. Edytowane 25 Luty 2012 przez Simple_man
Lowcst Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 Woo Super bryka, jak i całość... Pozdrawiam ekstra praca :D
Simple_man Napisano 23 Luty 2012 Autor Napisano 23 Luty 2012 Widzę, ze mało was porwała ta pracka. Może ta wersja bardziej was poruszy :/
mookie Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Druga wersja dużo lepsza, niekoniecznie ze względu na kolor (pomarańczowy był fajny), ale ciekawsze materiały. Ode mnie masz piątkę. PS Pracujesz w Blenderze? W czym wyrenderowałeś tę scenkę?
jacob Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 mnie też się bardziej podoba druga wersja, tylko opony mi trochę nie pasują, wydają się takie przekombinowane w połączeniu z tym modelem samochodu;)
siter90 Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 drugi render o wiele lepszy, opony też lepsze niż w jedynce jak i pozostałe materiały, bardzo fajny model ;)
RaVirr Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Świetny, ale bez miniaturki łatwo wątek przeoczyć. Pomarańczowa wersja ładniejsza ;)
Smoku Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 NA drugim opony o niebo lepiej wyglądają. Ogólnie też fajnie ale chamfery na krawędziach szpar sprawiają wrażenie za miękkich. Pozdro
KMiklas Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 pokusiłbym się o ciekawsze ujęcie z dłuższą ogniskową i pod ukosem np :)
Sebazx6r Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 To co mi brakowale to wlasnie tych slicznych oponek :)... 5*
Lucek Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 No całkiem fajne. Dodaj jeszcze miniaturkę jak nas naucza regulamin.
Simple_man Napisano 25 Luty 2012 Autor Napisano 25 Luty 2012 Poprawiony zgodnie z zaleceniami. Dłuższa ogniskowa plus poprawione (wyostrzone) krawędzie.
Pawelkos Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Bardzo ladny model jak i sam render, ale jest kilka rzeczy ktore moglbys troche podciagnac i bylalby naprawde igla: - opony za grube, takie za bardzo napompowane-baloniaste a felgi wydaja mi sie za male - sam bierznik chyba tez troche za gruby, wydaje mi sie ze wzror powinien byc mniejszy a gestszy, bo teraz wyglada jak do jakiejs terenowki - sam kolor opon chyba troche za szary, lepiej by wygladal jakby byl troche ciemnieszy - nie wiem w czym renderujesz i na czym i czy wynika to z ograniczen softwerowych czy sprzetowych ale sidewall na oponie moglbys zrobic displacementem -moglbys dopracowac material kierunkow i postojowych, oraz na samych swiatlach przydalby sie jakis wzor do refrakcji bo teraz chyba masz tam tylko gladkie szklo - zapodalbym do srodka chociaz jakas prowizoryczna tapicerke, bo teraz przez szyby widac ci dziure i przeswity od wlotu powietrza na tynim slupku - nie jestem pewine czy luterka nie sa troche za duze Jak juz wczesniej wspomnialem bardzo podoba mi sie render, ale bardziej podobal mi sie poprzedni(jesli chodzi o oswietlenie) gdzie dupa byla bardziej doswietlona. Nie traktuj tych moich uwag jako czepialstwo, bo wysmazyles tu ladne obrazki, ale mysle ze moglbys z tego wyciagnac jeszcze wiecej ;)
guru Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Piękny jest. Pierwsza wesja bialego jak dla mnie najlepsza.
szczawik Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 kiedys sobie taki kupie :D podoba mi sie bialy.
Rekomendowane odpowiedzi