Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Zabawa z PRLowym zabytkiem. Coś kucze jest w tym starym polskim samochodziku.

fiacik.jpg

Edytowane przez Simple_man

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Druga wersja dużo lepsza, niekoniecznie ze względu na kolor (pomarańczowy był fajny), ale ciekawsze materiały. Ode mnie masz piątkę.

PS Pracujesz w Blenderze? W czym wyrenderowałeś tę scenkę?

Napisano

mnie też się bardziej podoba druga wersja, tylko opony mi trochę nie pasują, wydają się takie przekombinowane w połączeniu z tym modelem samochodu;)

Napisano

drugi render o wiele lepszy, opony też lepsze niż w jedynce jak i pozostałe materiały, bardzo fajny model ;)

Napisano

Świetny, ale bez miniaturki łatwo wątek przeoczyć. Pomarańczowa wersja ładniejsza ;)

Napisano

NA drugim opony o niebo lepiej wyglądają. Ogólnie też fajnie ale chamfery na krawędziach szpar sprawiają wrażenie za miękkich.

Pozdro

Napisano

Bardzo ladny model jak i sam render, ale jest kilka rzeczy ktore moglbys troche podciagnac i bylalby naprawde igla:

- opony za grube, takie za bardzo napompowane-baloniaste a felgi wydaja mi sie za male

- sam bierznik chyba tez troche za gruby, wydaje mi sie ze wzror powinien byc mniejszy a gestszy, bo teraz wyglada jak do jakiejs terenowki

- sam kolor opon chyba troche za szary, lepiej by wygladal jakby byl troche ciemnieszy

- nie wiem w czym renderujesz i na czym i czy wynika to z ograniczen softwerowych czy sprzetowych ale sidewall na oponie moglbys zrobic displacementem

-moglbys dopracowac material kierunkow i postojowych, oraz na samych swiatlach przydalby sie jakis wzor do refrakcji bo teraz chyba masz tam tylko gladkie szklo

- zapodalbym do srodka chociaz jakas prowizoryczna tapicerke, bo teraz przez szyby widac ci dziure i przeswity od wlotu powietrza na tynim slupku

- nie jestem pewine czy luterka nie sa troche za duze

Jak juz wczesniej wspomnialem bardzo podoba mi sie render, ale bardziej podobal mi sie poprzedni(jesli chodzi o oswietlenie) gdzie dupa byla bardziej doswietlona. Nie traktuj tych moich uwag jako czepialstwo, bo wysmazyles tu ladne obrazki, ale mysle ze moglbys z tego wyciagnac jeszcze wiecej ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.