Simple_man Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Zabawa z PRLowym zabytkiem. Coś kucze jest w tym starym polskim samochodziku. Edytowane 25 Luty 2012 przez Simple_man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcst Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Woo Super bryka, jak i całość... Pozdrawiam ekstra praca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Luty 2012 Autor Share Napisano 23 Luty 2012 Widzę, ze mało was porwała ta pracka. Może ta wersja bardziej was poruszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 Druga wersja dużo lepsza, niekoniecznie ze względu na kolor (pomarańczowy był fajny), ale ciekawsze materiały. Ode mnie masz piątkę. PS Pracujesz w Blenderze? W czym wyrenderowałeś tę scenkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 mnie też się bardziej podoba druga wersja, tylko opony mi trochę nie pasują, wydają się takie przekombinowane w połączeniu z tym modelem samochodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siter90 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 drugi render o wiele lepszy, opony też lepsze niż w jedynce jak i pozostałe materiały, bardzo fajny model ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 Świetny, ale bez miniaturki łatwo wątek przeoczyć. Pomarańczowa wersja ładniejsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 NA drugim opony o niebo lepiej wyglądają. Ogólnie też fajnie ale chamfery na krawędziach szpar sprawiają wrażenie za miękkich. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 pokusiłbym się o ciekawsze ujęcie z dłuższą ogniskową i pod ukosem np :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 To co mi brakowale to wlasnie tych slicznych oponek :)... 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 No całkiem fajne. Dodaj jeszcze miniaturkę jak nas naucza regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 Poprawiony zgodnie z zaleceniami. Dłuższa ogniskowa plus poprawione (wyostrzone) krawędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Bardzo ladny model jak i sam render, ale jest kilka rzeczy ktore moglbys troche podciagnac i bylalby naprawde igla: - opony za grube, takie za bardzo napompowane-baloniaste a felgi wydaja mi sie za male - sam bierznik chyba tez troche za gruby, wydaje mi sie ze wzror powinien byc mniejszy a gestszy, bo teraz wyglada jak do jakiejs terenowki - sam kolor opon chyba troche za szary, lepiej by wygladal jakby byl troche ciemnieszy - nie wiem w czym renderujesz i na czym i czy wynika to z ograniczen softwerowych czy sprzetowych ale sidewall na oponie moglbys zrobic displacementem -moglbys dopracowac material kierunkow i postojowych, oraz na samych swiatlach przydalby sie jakis wzor do refrakcji bo teraz chyba masz tam tylko gladkie szklo - zapodalbym do srodka chociaz jakas prowizoryczna tapicerke, bo teraz przez szyby widac ci dziure i przeswity od wlotu powietrza na tynim slupku - nie jestem pewine czy luterka nie sa troche za duze Jak juz wczesniej wspomnialem bardzo podoba mi sie render, ale bardziej podobal mi sie poprzedni(jesli chodzi o oswietlenie) gdzie dupa byla bardziej doswietlona. Nie traktuj tych moich uwag jako czepialstwo, bo wysmazyles tu ladne obrazki, ale mysle ze moglbys z tego wyciagnac jeszcze wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Piękny jest. Pierwsza wesja bialego jak dla mnie najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 kiedys sobie taki kupie :D podoba mi sie bialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi