Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No i całkiem nieźle to wygląda, podoba mi się taki komiksowy styl. ;)

pozdro

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 202,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jak tutaj pięknie teraz 😄 mam nadzieje że pojawi się jakaś apka dla Maxa   Hejka, dawno tu nic nie wrzucałem, ale jako że dziś tutaj zawitałem do was, to wrzucę jakieś staroci, które i tak

• Siema, wiem ze nic oryginalnego to nie jest ale  odrobiłem się i mogłem sobie podziabać godzinkę . Poszedłem na łatwiznę i wykorzystałem stary szkic do tego.   pozdro  

• Siema, wlatuje nowy szkic. W sumie to już podobny motyw robiłem rok temu. Szkic powstał w trakcie b ciężkiej operacji mojej partnerki. Czas w takich momentach jest jak niewidzialny wróg. Niczym

Posted Images

Napisano
  • Autor

Swiezy

Dzięki , na razie uczę się tego wszystkiego zobaczymy jak to się rozwinie .Pozdro

Zacząłem się bawić i ćwiczyć lassem niektóre były robione myszka o to efekty tego

kill_all_by_kalberoos-d5nczjp.jpg

Kill+them+all.jpg

n5nnn.jpg

he%C5%82mofon+.jpg

v3v2vvvvvv.jpg

ccwwww.jpg

Edytowane przez Kalberos

Napisano

Powiem Ci że służą Tobie te wektory, trzeci od góry naprawdę fajny.

Napisano
  • Autor

no zobaczymy grass czy co z tego będzie;D mam zamiar połączyć te dwie techniki i działać i jeszcze raz działać . Pozdro

Napisano
  • Autor

Dzieki chłopcy działam poki mam czas, mam zamiar te technike połaczyc ze stara i zobaczymy co z fuzji wyjdzie .

Wczorajsze już słabiej bo tylko 3 rys

kanion+.jpg

in+position+.jpg

Napisano

ostani up trzyma fajny poziom jak już pisałam na Twoim blogu ;) wskoczyłeś na dobry tor

myślę że ta umiejętnośc bardzo Ci pomoze . Ćwicz,ćwicz !

Napisano

I nie zwalniaj tempa :)

Strasznie dobrze to wszystko wygląda.

xD

Napisano
  • Autor

Dzieki. dostałem prace w której będę harował jak beduin od 7 rano do późnego wieczora wiec nie wiem czy znajdę czas na rysowanie :( ale będę się starał kontynuować to ponieważ jestem zaskoczony ze się to podoba

Napisano

ten ostatni - najlepsze co widziałem w tej teczce. Ciśnij dalej !

Napisano
  • Autor

Grass jestem miło zaskoczony ze wam się to podoba no i dzięki za takie słowa

na TSP 1: 30 min

tsp+zima+.jpg

Edytowane przez Kalberos

Napisano
  • Autor

Marduk Dzięki postaram się później fuzje zrobić , zobaczę na ile czas pozwoli

2:10

DOdaj+gaxzu+rudolf+.jpg

Edytowane przez Kalberos

Napisano
  • Autor

Dzięki cieszy mnie to kolejny speed i to na dziś już koniec organizm woła o sen zajechałem go troszku przez te ćwiczenia i nie jestem w stanie rysować za bardzo reka trzesie :( snowwwww.jpg

Napisano
  • Autor

KaliditusZaliditey : dzieki za tak miłe słowa ,jestem strasznie zaskoczony .

Soulinka12: no widze i dziwi mnie to bo wiecej napracowałem się przy ostatnim buubuu ktory nie zwrócił niczyjej uwagi, a tego pilota w niecała godzinkę pierdyknąłem. Pozdrawiam

Napisano

wiesz chodzi o to ,że kolory są czyste ,nie pobrudzone, forma czytelna,nie rozmazana i obrazek dobrze się czyta.Jeśli teraz przeniesiesz to na swoje malowanie ,czyli zrobisz taki szkic malowany w zaznaczeniu i potem umiejętnie dodasz detale to będzie bomba .

Napisano
  • Autor

No taki mam zamiar mam zrobić fuzje. Juz pierwszy test powstał przy mikołaju na tsp , no i zauważyłem ze 2 albo nawet 3 razy szybciej sie rysuje .WIec bedzie czas poprawie starsze prace, nawet assassina co sie tak podobał dla zaspokojenia swojej ciekawości jak to będzie :D

o tego Assassina mi chodzi http://kalberoos.deviantart.com/gallery/31660053#/d41k9cf

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

tak ?? to jeszcze pewnie gwiazdki dostane ?? nie wiem co powiedzieć idę dalej robić swoje

Napisano

no gratuluje udało Ci się znaleźć coś dla siebie. Nawet dobrze to wygląda więc powodzenia w rozwijaniu własnej kreski ;)

Napisano
  • Autor

ola-f: to tylko ćwiczenia sa no ale i tak dzieki . :D

jameli: hmm dawno już nie oglądałem anime nie ma kurcze czasu na to , ale skojarzenie no nawet tylko brakuje kapelusza ,wampirzych zębów no i okularów :D

Napisano
  • Autor

no ale czasami jest tak ze Anime jest lepsze np Dragon Ball , gdyby nie on Europa nie wiedziała by co to Anime:P przynajmniej nie takie ilości a ja dowiedziałem się ze potrafię rysować :P

Napisano

Wow. Naprawdę dobre! Świetnie wycieniowane do szczęścia brakuje mi tylko silniejszego, ale wciąż subtelnego wydobycia bryły oka.

Napisano
  • Autor

Wiesz próbowałem ale co chwile musiałem poprawiać, bo wystarczyło ze dotknąłem papieru to wszystko zostawało na ręce i wiadomo przy okazji rozmazywałem, także no się nie dało następnym razem podejdę inaczej do tego tutaj szalałem bazgrałem.

Napisano
  • Autor

Ta Wojtek Rembrandt uwielbiam go i uwielbiam bawić się węglem i być od niego upierdzielonym:D, mogę w końcu odpocząć do tego nie garbiąc się i nie ślepnę przed tymi cholernymi monitorami :D

Napisano
  • Autor

Kolejne ćwiczenie portret Koleżanki Martu%C5%9Bka.jpg

Martu%C5%9Bka+1+.jpg

Kobieta zakochana w mojej kresce :D

Edytowane przez Kalberos

Napisano
  • Autor

Choroba mnie wykończy:(, zapalenie zatok ból głowy ale warsztatów nie potrafiłem opuścić :P Znalazłem fajna stronka, tylko szkoda ze mało pędzli i opcji ale zabawa przy tym jest w linku fimik nagrany każdy ruch w tym programie :D http://sketch.odopod.com/sketches/678267/edit a tu filmik na YT

IMAG0081.jpg

no i conor

conor+kolor++q.jpg

i takie na kolanie w łóżku

skanowanie0031.jpg

skanowanie0030.jpg

skanowanie0029.jpg

skanowanie0028.jpg

no i jeszcze fajny generatorek Amosphere Generator program

Oraz Pozy http://artists.pixelovely.com/practice-tools/figure-drawing/

Edytowane przez Kalberos

Napisano

Te szkice "na kolanie" pokazuja ze w koncu zaczynasz tak naprawde rozumiec i myslec o tym co masz przed oczyma. Wielu tego nie wie, ale rysunek to tak naprawde bardziej nauka obserwacji i analizy, anizeli jak ciagac olowkiem po papierze.

level up.

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki, cieszy mnie to ze jakiś postęp jest . Zapewne zjedzie mnie ICE zaraz za kaptury : D. Chciałem sprawdzić oraz poeksperymentować na starych pracach i takie efekty tego

222.jpg

aCR+prawie+zakonczone.jpg

ezio+AC+R+snowli.jpg

Dobra zabieram się za ćwiczenia dość tych assassinów :D

Edytowane przez Kalberos

Napisano

lubimy assassinów :p drugi najlepszy ;) na 3 Ezio wygląda jakby miał jakiś tobołek w poprzek brzucha pod strojem :p

Napisano
  • Autor

Jamelli podczas ruchu szata tak się ułożyła ta praca jest robiona z refki i to już dawno temu wiec grass to nie wątroba jak już coś to sakiewka z pieniędzmi :P a tak naprawdę to dodałem zła wersje ze złym światłem :P

tutaj macie etapy powstawania http://kalberoos.deviantart.com/gallery/?catpath=/#/d5ki0b6

Edytowane przez Kalberos

Napisano
  • Autor

no tą brodę ma taką krzywa to było studium z refki, zrobiłem screen-a z trailera i rysowałem bez picker-a oczywiście no i wyszło jak wyszło :D

Napisano
  • Autor

Karpiuch.jpg

Weny i kreatywnosci :D zdartych ołówków i tabletów

Edytowane przez Kalberos

Napisano

No no super, zagoiłeś mnie. Prosty i super jest. ;)

Pozdrawiam i Tobie też wesołych. ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki stary :D Wzajemnie a na karpia miałem 30 minut wolnego czasu i sie udało :D

Napisano
  • Autor

Dzięki , tutaj chodziło o życzenia tylko i trochę humoru :D Pozdro

SPeed 1 45

godzina+30+min+.jpg

10 min później

5minetpozniej.jpg

Edytowane przez Kalberos

Napisano

Kalberos jestem w szoku :) jesteś przynajmniej o 2 lvl w górę :D:D:D bardzo Ci służy ta metoda pracy i pracki są naprawdę super! trzymam kciuki za dasze postępy .Dzięki za życzenia i wzajemnie

Napisano

Dokładnie tak jak napisała Soulinka, to jest Twoja technika te pracki to na potęgę bym robił na Twoim miejscu. ;p

Pozdro