Napisano 8 Grudzień 201212 l No i całkiem nieźle to wygląda, podoba mi się taki komiksowy styl. ;) pozdro
Napisano 10 Grudzień 201212 l Autor Swiezy Dzięki , na razie uczę się tego wszystkiego zobaczymy jak to się rozwinie .Pozdro Zacząłem się bawić i ćwiczyć lassem niektóre były robione myszka o to efekty tego Edytowane 10 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 10 Grudzień 201212 l Autor no zobaczymy grass czy co z tego będzie;D mam zamiar połączyć te dwie techniki i działać i jeszcze raz działać . Pozdro
Napisano 11 Grudzień 201212 l Autor Dzieki chłopcy działam poki mam czas, mam zamiar te technike połaczyc ze stara i zobaczymy co z fuzji wyjdzie . Wczorajsze już słabiej bo tylko 3 rys
Napisano 11 Grudzień 201212 l ostani up trzyma fajny poziom jak już pisałam na Twoim blogu ;) wskoczyłeś na dobry tor myślę że ta umiejętnośc bardzo Ci pomoze . Ćwicz,ćwicz !
Napisano 11 Grudzień 201212 l Autor Dzieki. dostałem prace w której będę harował jak beduin od 7 rano do późnego wieczora wiec nie wiem czy znajdę czas na rysowanie :( ale będę się starał kontynuować to ponieważ jestem zaskoczony ze się to podoba
Napisano 11 Grudzień 201212 l Autor Grass jestem miło zaskoczony ze wam się to podoba no i dzięki za takie słowa na TSP 1: 30 min Edytowane 11 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 11 Grudzień 201212 l Autor Marduk Dzięki postaram się później fuzje zrobić , zobaczę na ile czas pozwoli 2:10 Edytowane 11 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 12 Grudzień 201212 l Autor Dzięki cieszy mnie to kolejny speed i to na dziś już koniec organizm woła o sen zajechałem go troszku przez te ćwiczenia i nie jestem w stanie rysować za bardzo reka trzesie :(
Napisano 12 Grudzień 201212 l Aż musiałem napisać, pilot jest suuuper, nie przegadane i wysmakowane, rozkręcasz się,aż miło.
Napisano 12 Grudzień 201212 l no widzisz Kall ,fajne kolorki ,miłe formy dla oka ;) bardzo mi się to podoba :D
Napisano 12 Grudzień 201212 l Autor KaliditusZaliditey : dzieki za tak miłe słowa ,jestem strasznie zaskoczony . Soulinka12: no widze i dziwi mnie to bo wiecej napracowałem się przy ostatnim buubuu ktory nie zwrócił niczyjej uwagi, a tego pilota w niecała godzinkę pierdyknąłem. Pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 201212 l wiesz chodzi o to ,że kolory są czyste ,nie pobrudzone, forma czytelna,nie rozmazana i obrazek dobrze się czyta.Jeśli teraz przeniesiesz to na swoje malowanie ,czyli zrobisz taki szkic malowany w zaznaczeniu i potem umiejętnie dodasz detale to będzie bomba .
Napisano 12 Grudzień 201212 l Autor No taki mam zamiar mam zrobić fuzje. Juz pierwszy test powstał przy mikołaju na tsp , no i zauważyłem ze 2 albo nawet 3 razy szybciej sie rysuje .WIec bedzie czas poprawie starsze prace, nawet assassina co sie tak podobał dla zaspokojenia swojej ciekawości jak to będzie :D o tego Assassina mi chodzi http://kalberoos.deviantart.com/gallery/31660053#/d41k9cf Pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 201212 l Autor tak ?? to jeszcze pewnie gwiazdki dostane ?? nie wiem co powiedzieć idę dalej robić swoje
Napisano 12 Grudzień 201212 l no gratuluje udało Ci się znaleźć coś dla siebie. Nawet dobrze to wygląda więc powodzenia w rozwijaniu własnej kreski ;)
Napisano 12 Grudzień 201212 l zacnie wygląda ten nowy styl! :) mi się bardzo bardzo to podoba http://4.bp.blogspot.com/-mCTIQ_ZnpOk/UMVJHJEtHBI/AAAAAAAACG0/re-2qQxf-EA/s1600/n5nnn.jpg Kojarzy mi się z komiksem Hellsing!
Napisano 13 Grudzień 201212 l Autor ola-f: to tylko ćwiczenia sa no ale i tak dzieki . :D jameli: hmm dawno już nie oglądałem anime nie ma kurcze czasu na to , ale skojarzenie no nawet tylko brakuje kapelusza ,wampirzych zębów no i okularów :D
Napisano 13 Grudzień 201212 l Autor no ale czasami jest tak ze Anime jest lepsze np Dragon Ball , gdyby nie on Europa nie wiedziała by co to Anime:P przynajmniej nie takie ilości a ja dowiedziałem się ze potrafię rysować :P
Napisano 13 Grudzień 201212 l Wow. Naprawdę dobre! Świetnie wycieniowane do szczęścia brakuje mi tylko silniejszego, ale wciąż subtelnego wydobycia bryły oka.
Napisano 13 Grudzień 201212 l Autor Wiesz próbowałem ale co chwile musiałem poprawiać, bo wystarczyło ze dotknąłem papieru to wszystko zostawało na ręce i wiadomo przy okazji rozmazywałem, także no się nie dało następnym razem podejdę inaczej do tego tutaj szalałem bazgrałem.
Napisano 13 Grudzień 201212 l Autor Ta Wojtek Rembrandt uwielbiam go i uwielbiam bawić się węglem i być od niego upierdzielonym:D, mogę w końcu odpocząć do tego nie garbiąc się i nie ślepnę przed tymi cholernymi monitorami :D
Napisano 14 Grudzień 201212 l Autor Kolejne ćwiczenie portret Koleżanki Kobieta zakochana w mojej kresce :D Edytowane 14 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 20 Grudzień 201212 l Autor Choroba mnie wykończy:(, zapalenie zatok ból głowy ale warsztatów nie potrafiłem opuścić :P Znalazłem fajna stronka, tylko szkoda ze mało pędzli i opcji ale zabawa przy tym jest w linku fimik nagrany każdy ruch w tym programie :D http://sketch.odopod.com/sketches/678267/edit a tu filmik na YT no i conor i takie na kolanie w łóżku no i jeszcze fajny generatorek Amosphere Generator program Oraz Pozy http://artists.pixelovely.com/practice-tools/figure-drawing/ Edytowane 21 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 21 Grudzień 201212 l Te szkice "na kolanie" pokazuja ze w koncu zaczynasz tak naprawde rozumiec i myslec o tym co masz przed oczyma. Wielu tego nie wie, ale rysunek to tak naprawde bardziej nauka obserwacji i analizy, anizeli jak ciagac olowkiem po papierze. level up.
Napisano 22 Grudzień 201212 l Autor Dzięki chłopaki, cieszy mnie to ze jakiś postęp jest . Zapewne zjedzie mnie ICE zaraz za kaptury : D. Chciałem sprawdzić oraz poeksperymentować na starych pracach i takie efekty tego Dobra zabieram się za ćwiczenia dość tych assassinów :D Edytowane 22 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 22 Grudzień 201212 l lubimy assassinów :p drugi najlepszy ;) na 3 Ezio wygląda jakby miał jakiś tobołek w poprzek brzucha pod strojem :p
Napisano 22 Grudzień 201212 l Autor Jamelli podczas ruchu szata tak się ułożyła ta praca jest robiona z refki i to już dawno temu wiec grass to nie wątroba jak już coś to sakiewka z pieniędzmi :P a tak naprawdę to dodałem zła wersje ze złym światłem :P tutaj macie etapy powstawania http://kalberoos.deviantart.com/gallery/?catpath=/#/d5ki0b6 Edytowane 22 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 23 Grudzień 201212 l Autor no tą brodę ma taką krzywa to było studium z refki, zrobiłem screen-a z trailera i rysowałem bez picker-a oczywiście no i wyszło jak wyszło :D
Napisano 24 Grudzień 201212 l Autor Weny i kreatywnosci :D zdartych ołówków i tabletów Edytowane 24 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 24 Grudzień 201212 l No no super, zagoiłeś mnie. Prosty i super jest. ;) Pozdrawiam i Tobie też wesołych. ;)
Napisano 26 Grudzień 201212 l Autor Dzięki stary :D Wzajemnie a na karpia miałem 30 minut wolnego czasu i sie udało :D
Napisano 29 Grudzień 201212 l Autor Dzięki , tutaj chodziło o życzenia tylko i trochę humoru :D Pozdro SPeed 1 45 10 min później Edytowane 29 Grudzień 201212 l przez Kalberos
Napisano 29 Grudzień 201212 l Kalberos jestem w szoku :) jesteś przynajmniej o 2 lvl w górę :D:D:D bardzo Ci służy ta metoda pracy i pracki są naprawdę super! trzymam kciuki za dasze postępy .Dzięki za życzenia i wzajemnie
Napisano 29 Grudzień 201212 l Dokładnie tak jak napisała Soulinka, to jest Twoja technika te pracki to na potęgę bym robił na Twoim miejscu. ;p Pozdro