Yndza Napisano 7 Maj 2013 Share Napisano 7 Maj 2013 No ta ostatnia praca wymiata. Oby Ci tak rewelacyjnie poszło na maturze! Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Maj 2013 Autor Share Napisano 13 Maj 2013 Yndza dzieki KaliditusZaliditey : no czasami to tak bywa :D Zainspirowane reportażem z Syriii gdzie "Boga" nie ma śmierć to ich przyjaciel a najgorsze jest to w tym wszystkim że giną najmłodsi i nie da się z tym nic zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Kaptury wracaja do lask! Swoją drogą, tyle tych kapturow w zyciu namalowales, a baba i tak wyglada jakby trzymala pod kapturem zapasową glowe na glowie nr 1. Potwierdza to moją teze ze strony 33. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 EC wiem zdupione po całości ale pomysł uchwycony na póżniej można to uznać za WIpa który kiedyś tam będzie kończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Jesli wiesz ze jest zdupione po calosci to popraw/zrob od nowa ale dobrze przed publikacja. Osoby ktore to ogladaja nie beda myslec czy miales zly dzien czy dobry, tylko z miejsca przyjma za fakt, ze to wlasnie jest Twoj poziom, wiec czasami lepiej nie pokazywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Wiesz własnie sie zastanawiam nad chowaniem prac do tak zwanej "szuflady " i dopiero po jakimś czasie pokazac te "lepsze " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Myślę, że zamiast zakrywać wszystko kapturami i texturami spróbuj wziąć się za podstawy - dopiero robisz maturę, więc masz mnóstwo czasu. Sama żałuję, że 4 lata temu nie wzięłam się za to samo. Nikt nie będzie Cię krytykował jeśli będziesz wrzucał rysunki anatomiczne lub ćwiczeniowe jeśli o tym napiszesz i poprosisz o konstr. krytykę. Chowaniem do szuflady się niczego nie nauczysz. Nawet jeśli się zdecydujesz z tego się nie utrzymywać i traktować to jako hobby to i tak trochę podstawowej wiedzy nie zawadzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Wiem Jameli wiem dobrze o tym, tutaj nie zakrywam teksturami nic bo użyłem pędzli które zrobiłem sobie po to by uzyskać efekt obrazu na płótnie jak w poprzedniej pracy taki eksperymencik .Mature pisze ale nie mam 19 lat tylko 26 i na pewno już nic w tej branży nie osiągnę . Chowanie do szuflady to w cale nie głupi pomysł i naprawdę się nad tym zastanawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 , tutaj nie zakrywam teksturami nic bo użyłem pędzli które zrobiłem sobie po to by uzyskać efekt obrazu na płótnie jak w poprzedniej pracy taki eksperymencik ekhmm, przepraszam że się wtrące do dyskusji, ale jeśli wg. ciebie to co zrobiłeś ma być farbą na płótnie to polecam kupić płótno, czarną farbę, pędzel i poeksperymentować https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/310024_408753185888674_1932795991_n.jpg tak wyglądaja pociągnięcia na płótnie jeśli chcesz znaleźć więcej takich to obczaj sobie na FB : https://www.facebook.com/marktennantart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 (edytowane) Nie mówiąc o tym, że martwienie się o uzyskanie efektu farby na płótnie gdy podstawy leżą to jak martwienie się, czy masz w samochodzie lusterka ustawione pod właściwym kątem gdy jedziesz autostradą pod prąd. Na wstecznym. I pisząc SMSy. Po pijaku. edit: a jak czytam biadolenie jaki jesteś już stary, to z rozrzewnieniem wspominam czasy swojej młodości (26 lat, tak, tak, k..., młodości!) jak nie wiedziałem nawet co to tablet. LOL. Edytowane 14 Maj 2013 przez EthicallyChallenged Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 hah, nie ująłbym tego lepiej, mogę wrzucić to sobie do podpisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 (edytowane) Wrzucaj i rob sobie z tego beke drogę masz wolną :D .Dzieki tak czy siak EC ja na płótnie nie maluje tylko węgiel i ołówek z Medii tradycyjnych Edytowane 14 Maj 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 dzięki, więcej dystansu do swoich prac i tego co się dzieje na forum na pewno ci pomoże, usiądź wygodnie i zastanów się o co nam wszystkim chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Eeech, coś czuję w moich starych kościach, że będzie znowu 1 obrazek i 3 strony gadanego recyklingu. Spadam coś pomalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 25 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Dawno mnie tu nie było troche smieci ode mnie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 1, 3 i zombi :D 667... a teraz wszyscy razem ja wierzę we wróżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Nie był byś sobą, gdybyś nie dał czegoś z kapturem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 (edytowane) KaliditusZaliditey . z kapturem mam dobre wspomnienia tej bluzy chyba nigdy nie wyrzucę :D o to ona :D po moim lekkim retuszu :D Edytowane 9 Grudzień 2014 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 2 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) Trochę ołówka z Ps-em \ Troche Digi szkic kolor Mały Mag Edytowane 2 Lipiec 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Działaj dalej :) jest dobrze. Digi szkic ma potencjał jak dla mnie. Znajdź dobre referki i do roboty ;) Kolorystyka na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Gut, dobrze idzie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 to ma potencjal http://3.bp.blogspot.com/-7IHKydMpI_8/UdLdGZIl4OI/AAAAAAAADOk/hH42vEomtRA/s788/lulu.jpg :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 to ma potencjal http://3.bp.blogspot.com/-7IHKydMpI_8/UdLdGZIl4OI/AAAAAAAADOk/hH42vEomtRA/s788/lulu.jpg :] Też mi się podoba. Może warto dokończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 z poprzedniej wrzutki nr1 - mój faworyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 7 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2013 Staram się jak tylko mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2013 Mallow Telthona dokończę, zbieram się w końcu do rysowania niestety miałem az ponad 2 tygodnie przerwy w rysowaniu i musze znowu sie rozkręcić . Nowy etap w życiu wylewam uczucia i powstaje takie coś Next step Jednak bez bólu nie da się tworzyć takich rzeczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 17 Lipiec 2013 Share Napisano 17 Lipiec 2013 Jednak bez bólu nie da się tworzyć takich rzeczy.... Artysta nam się kształtuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 17 Lipiec 2013 Share Napisano 17 Lipiec 2013 Kal chyba ma ogólnie dusze artysty ;) a grafika jest naprawdę fajna. Podoba mi się to ,że nie rezygnuje i ciągle ćwiczy ,a efekty coraz bardziej są widoczne. Tak trzymaj Kalberos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2013 (edytowane) SOulinka wiesz niestety przez tą stratę do której sam doprowadziłem bo rysowałem ćwiczyłem, ona tego nie rozumiała , straciłem zlecenie i to dobre które próbuje odzyskać bez rezultatu. Najgorsze jest to ze co bym chciał narysować to wychodzi ona szkoda ze nie rozumiała mojej pasji.Czeka mnie walka z samym sobą i uczuciami mam nadzieje ze rysunek pomoże mi w tym, stworze świat w którym jestem bezpieczny.Mam jednak nadzieje że kiedyś znajdzie się taka która zrozumie moja pasje i wiem też ze nie mogę wszystkiego stawiać na rysunek ale na życie towarzyskie ponieważ dużo ludzi ma ochotę się spotkać pogadać a ja oczywiście 4 ściany i rysuje eh co ze mnie wyrośnie boje sie tego.Ilustracje postaram się dokończyć jak tylko znajdę swój klucz do Photoshopa bo musiałem system wyczyścić po przez format. Pozdrawiam i miło że komuś się to podoba bo to co tworze to nie komercha lecz moje uczucia, marzenia.... tęsknota.To co przeżyjemy, utracimy nas kształtuje, zmienia się tok myślenia jak i poglądy na świat.Gdybym miał wehikuł czasu może udało by się to naprawić ale czy naprawdę tak było czy inaczej by się to potoczyło... Nikodem sorka że odpisuje tobie na końcu ale kobiety mają pierwszeństwo. Nie wiem nie czuje sie tak ani tak o sobie nie mówię, prawda jest taka ze artysta zostaje sie po śmierci dopiero w tedy ludzie cie do cenią i bo poczuja brak twojej osoby.Zostaną im same wspomnienia dobre i te złe dlatego każdy rysunek grafika czy tam szkic są jak pamietnik... każdy nowy dzień przynosi coś nowego, wszedzie sa kolory i przeróżne sytuacje które mogą zainspirować ktore warto uwiecznic czy to grafitem czy tez w digitalu. Edytowane 17 Lipiec 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Ekhm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Ripostując ^^ A tak serio Kal ta właściwa osoba powinna zrozumieć pasję drugiej... :P Nie będe ze swoją prywatą wyjeżdżać , powiedzmy ,że każdy się z tym ściera na swój sposób.Każdy ma swoje wybory . Ale jeśli komuś zależy na drugiej osobie to po prostu zrozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Do rysowania a nie smętami się zajmować tu:P Kalberos spoko pomysł ostatniego obrazka, ale drzewa pień jako prosta gruba krecha mnie razi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Kalberos -W ostatnim to tło mi się bardzo podoba :) A co do rysowania i towarzyskich spotkań - można to połączyć, czyli siedzisz ze znajomymi i ich rysujesz :D Soulinka12 - To video jest straszne :D Steam sales to piekło, nie chce nawet pisać ile już na gry wydałam... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 23 Lipiec 2013 Share Napisano 23 Lipiec 2013 Rozwijasz się w dobrym tempie. Nowa teczka, nowy start? :) Tak, czy siak - zazdroszczę zapału i czekam na kolejne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 23 Lipiec 2013 Share Napisano 23 Lipiec 2013 zazdroszczę zapału i czekam na kolejne prace A ja czekam na twoje Radziu. To już chyba 2 lata co? Kalberos dla mnie już dawno zostałeś artystą. Artystą - "pesymistą" - z tego co zazwyczaj piszesz. Na szczęście rzadko ujawnia się on w pracach i mogę z uśmiechem na twarzy oglądać twoje poczynania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 23 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2013 (edytowane) A ja czekam na twoje Radziu. To już chyba 2 lata co? Kalberos dla mnie już dawno zostałeś artystą. Artystą - "pesymistą" - z tego co zazwyczaj piszesz. Na szczęście rzadko ujawnia się on w pracach i mogę z uśmiechem na twarzy oglądać twoje poczynania. Dzieki chłopaki. Nikodem jestem szarym czlowieczkiem i jak kazda istota na tej ziemi mam uczucia.Czasami widze rożne wizje, ludzi i ich zachowania czesto refleksyjne na wodzie. Jestem wesoły sa kolory, smutny to szarości rysuje tak jak sie czuje staram sie przekraczać swoje emocje, wyczuwam sie w postac ktora rysuje wplatam w nia moja zlosc smutek radosc czasami sa ta cienie ludzie ktorzy na codzień mnie mijają kazdy kroczy swoją ścieżka zycia. Zostaje mi rysunek tam moge wszystko i to jest piekne. Nie każdemu sie to spodoba nie kazdy to zrozumie, ludzi takich jak my malo kto rozumie albo nie chce zrozumieć, najlepiej powiedziec dziwak... Taki swiat... Za bardzo sie rozpisalem. Dzieki za te słowa przynajmniej ktos we mnie wierzy Nawet tutaj znajda sie tacy albo zbesztaja albo pomrocZa pod nosem... Ale ja sie tym nie przejmuje i robie swoje. Pozdrawiam Edytowane 31 Lipiec 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 Remont ukończony można działać na nowo . Ukończona ilustracja małe zlecenie wszystko lasso toll Pozdro ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Pasterz Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 Zdecydowanie najlepsza wersja z tych proponowanych do tej pory. Dodałeś temu skrzydeł :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 @Nikoś - nie mam z kim się napędzać na rysowanie, jak za dawnych czasów. @Kalberos - mnie jednak coś nie pasuje w ich "pozach". Jeśli zleceniodawcy się podoba, to pies w to. Jednak jakoś tak średnio mi się czyta akurat tę "opowiastkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 1 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2013 Dobry pasterz no wyszło jak wyszło ponad miesiąc nie rysowałem nic na poważnie :P Radix no tutaj chodzi o rozstanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2013 tym razem dla relaksu jupi ja jej maderfaker xD oraz szkic pod tytułem "Baczność kury " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 5 Sierpień 2013 Share Napisano 5 Sierpień 2013 Rekin fajny :D Zwłaszcza podoba mi się pomysł na broń (tylko czemu magazynek jest lekko przekrzywiony?) Poza tym, nie uważasz, że ma trochę za nisko tę płetwę grzbietową? Dość dziwnie musi mu się siedzieć (chyba, że ma specjalne wycięcie po środku). Kurak taki sobie, ale skoro wszystko jest dla relaksu, więc nie ma się co dopieprzać na siłę ;) Rysuj, rysuj :D Ja to czekam na Twoje "Baldurkowe" postaci, bo dawno coś ich nie widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 6 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2013 no nad tym ze będzie miał problem przy siadaniu przez tą pletwę nie pomyślałem :P kurak to takie zobrazowanie pomysłu, teraz muszę się skupić na projekcie :D . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Dawno mnie tu nie było, na teczce kurz siedzi... nie mam może tego dużo ale zawsze coś :D no to bydzie tak no Concepty Klaunów Fan art zainspirowany fajny Cosplayem , niestety bardzo podobny to pracy Macka Kuciary i jest do niej porównywalny i nie ukrywam troszkę mnie to wpienia.. Stepy taki sobie kolejny Fan art ale no słabo wyszła podobizna bardzo ładnej modelki będzie trzeba potrzaskać kiedy portrety Gangsta rekin poprawiony Speedy 1 godzinka przed spaniem Dalszy ciąg Pracki z wilczkami, będę musiał dobrze przy tym posiedzieć ale przez parkour ciężko siedzieć tyle godzin przed kompem :P i karmienie kaczek, gołębi, łabędzi :D no to tyle wracam do swojego Pis joł Edytowane 28 Sierpień 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Klauny bardzo na plus :) jak zresztą cała wrzutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Ten zimowy speed ma fajny nastrój! Najbardziej mi się chyba podoba z całej wrzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 No widac postep, troche rozowju technicznego i w kompozycji. Odnosnie szkicy tradycyjnych, dalej robisz straszne siano. Nie tylko ludzi mozna rysowac z "gestu" Cienkopis bedzie zbyt trudny na start, wez sobie chinski marker, albo zwyczajny. Maja koncowki ktore pozwola na bardziej finezyjna kreche. Dobry bedzie tez miekki olowek trzymany w skosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Śnieżny krajobraz i klauny najlepsze z nowej wrzuty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2013 Spoko dzięki , biorę się za resztę roboty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2013 (edytowane) Trochę nowych śmieci nudy po pracy -Wuppertal Iphone szkice i trochu szkiców na papierze i trochu zwierzaczków w digitalu Edytowane 9 Wrzesień 2013 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi