Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Swiezy

Dzięki , na razie uczę się tego wszystkiego zobaczymy jak to się rozwinie .Pozdro

Zacząłem się bawić i ćwiczyć lassem niektóre były robione myszka o to efekty tego

kill_all_by_kalberoos-d5nczjp.jpg

Kill+them+all.jpg

n5nnn.jpg

he%C5%82mofon+.jpg

v3v2vvvvvv.jpg

ccwwww.jpg

Edytowane przez Kalberos
Napisano

Dzieki. dostałem prace w której będę harował jak beduin od 7 rano do późnego wieczora wiec nie wiem czy znajdę czas na rysowanie :( ale będę się starał kontynuować to ponieważ jestem zaskoczony ze się to podoba

Napisano

Dzięki cieszy mnie to kolejny speed i to na dziś już koniec organizm woła o sen zajechałem go troszku przez te ćwiczenia i nie jestem w stanie rysować za bardzo reka trzesie :( snowwwww.jpg

Napisano

KaliditusZaliditey : dzieki za tak miłe słowa ,jestem strasznie zaskoczony .

Soulinka12: no widze i dziwi mnie to bo wiecej napracowałem się przy ostatnim buubuu ktory nie zwrócił niczyjej uwagi, a tego pilota w niecała godzinkę pierdyknąłem. Pozdrawiam

Napisano

wiesz chodzi o to ,że kolory są czyste ,nie pobrudzone, forma czytelna,nie rozmazana i obrazek dobrze się czyta.Jeśli teraz przeniesiesz to na swoje malowanie ,czyli zrobisz taki szkic malowany w zaznaczeniu i potem umiejętnie dodasz detale to będzie bomba .

Napisano

ola-f: to tylko ćwiczenia sa no ale i tak dzieki . :D

jameli: hmm dawno już nie oglądałem anime nie ma kurcze czasu na to , ale skojarzenie no nawet tylko brakuje kapelusza ,wampirzych zębów no i okularów :D

Napisano

no ale czasami jest tak ze Anime jest lepsze np Dragon Ball , gdyby nie on Europa nie wiedziała by co to Anime:P przynajmniej nie takie ilości a ja dowiedziałem się ze potrafię rysować :P

Napisano

Wiesz próbowałem ale co chwile musiałem poprawiać, bo wystarczyło ze dotknąłem papieru to wszystko zostawało na ręce i wiadomo przy okazji rozmazywałem, także no się nie dało następnym razem podejdę inaczej do tego tutaj szalałem bazgrałem.

Napisano

Ta Wojtek Rembrandt uwielbiam go i uwielbiam bawić się węglem i być od niego upierdzielonym:D, mogę w końcu odpocząć do tego nie garbiąc się i nie ślepnę przed tymi cholernymi monitorami :D

Napisano (edytowane)

Choroba mnie wykończy:(, zapalenie zatok ból głowy ale warsztatów nie potrafiłem opuścić :P Znalazłem fajna stronka, tylko szkoda ze mało pędzli i opcji ale zabawa przy tym jest w linku fimik nagrany każdy ruch w tym programie :D http://sketch.odopod.com/sketches/678267/edit a tu filmik na YT

IMAG0081.jpg

no i conor

conor+kolor++q.jpg

i takie na kolanie w łóżku

skanowanie0031.jpg

skanowanie0030.jpg

skanowanie0029.jpg

skanowanie0028.jpg

no i jeszcze fajny generatorek Amosphere Generator program

Oraz Pozy http://artists.pixelovely.com/practice-tools/figure-drawing/

Edytowane przez Kalberos
Napisano

Te szkice "na kolanie" pokazuja ze w koncu zaczynasz tak naprawde rozumiec i myslec o tym co masz przed oczyma. Wielu tego nie wie, ale rysunek to tak naprawde bardziej nauka obserwacji i analizy, anizeli jak ciagac olowkiem po papierze.

level up.

Napisano (edytowane)

Dzięki chłopaki, cieszy mnie to ze jakiś postęp jest . Zapewne zjedzie mnie ICE zaraz za kaptury : D. Chciałem sprawdzić oraz poeksperymentować na starych pracach i takie efekty tego

222.jpg

aCR+prawie+zakonczone.jpg

ezio+AC+R+snowli.jpg

Dobra zabieram się za ćwiczenia dość tych assassinów :D

Edytowane przez Kalberos
Napisano (edytowane)

Dzięki , tutaj chodziło o życzenia tylko i trochę humoru :D Pozdro

SPeed 1 45

godzina+30+min+.jpg

10 min później

5minetpozniej.jpg

Edytowane przez Kalberos
Napisano

Kalberos jestem w szoku :) jesteś przynajmniej o 2 lvl w górę :D:D:D bardzo Ci służy ta metoda pracy i pracki są naprawdę super! trzymam kciuki za dasze postępy .Dzięki za życzenia i wzajemnie