Swiezy Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 No i całkiem nieźle to wygląda, podoba mi się taki komiksowy styl. ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) Swiezy Dzięki , na razie uczę się tego wszystkiego zobaczymy jak to się rozwinie .Pozdro Zacząłem się bawić i ćwiczyć lassem niektóre były robione myszka o to efekty tego Edytowane 10 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Powiem Ci że służą Tobie te wektory, trzeci od góry naprawdę fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2012 no zobaczymy grass czy co z tego będzie;D mam zamiar połączyć te dwie techniki i działać i jeszcze raz działać . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Działaj działaj bo naprawdę Ci to służy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Dzieki chłopcy działam poki mam czas, mam zamiar te technike połaczyc ze stara i zobaczymy co z fuzji wyjdzie . Wczorajsze już słabiej bo tylko 3 rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 ostani up trzyma fajny poziom jak już pisałam na Twoim blogu ;) wskoczyłeś na dobry tor myślę że ta umiejętnośc bardzo Ci pomoze . Ćwicz,ćwicz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBone Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 I nie zwalniaj tempa :) Strasznie dobrze to wszystko wygląda. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Dzieki. dostałem prace w której będę harował jak beduin od 7 rano do późnego wieczora wiec nie wiem czy znajdę czas na rysowanie :( ale będę się starał kontynuować to ponieważ jestem zaskoczony ze się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 ten ostatni - najlepsze co widziałem w tej teczce. Ciśnij dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 (edytowane) Grass jestem miło zaskoczony ze wam się to podoba no i dzięki za takie słowa na TSP 1: 30 min Edytowane 11 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Te ostatnie rzeczy idą w ciekawą stronę. Keep it up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 (edytowane) Marduk Dzięki postaram się później fuzje zrobić , zobaczę na ile czas pozwoli 2:10 Edytowane 11 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Super te ostatnie wrzutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2012 Dzięki cieszy mnie to kolejny speed i to na dziś już koniec organizm woła o sen zajechałem go troszku przez te ćwiczenia i nie jestem w stanie rysować za bardzo reka trzesie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Aż musiałem napisać, pilot jest suuuper, nie przegadane i wysmakowane, rozkręcasz się,aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 no widzisz Kall ,fajne kolorki ,miłe formy dla oka ;) bardzo mi się to podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2012 KaliditusZaliditey : dzieki za tak miłe słowa ,jestem strasznie zaskoczony . Soulinka12: no widze i dziwi mnie to bo wiecej napracowałem się przy ostatnim buubuu ktory nie zwrócił niczyjej uwagi, a tego pilota w niecała godzinkę pierdyknąłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 wiesz chodzi o to ,że kolory są czyste ,nie pobrudzone, forma czytelna,nie rozmazana i obrazek dobrze się czyta.Jeśli teraz przeniesiesz to na swoje malowanie ,czyli zrobisz taki szkic malowany w zaznaczeniu i potem umiejętnie dodasz detale to będzie bomba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2012 No taki mam zamiar mam zrobić fuzje. Juz pierwszy test powstał przy mikołaju na tsp , no i zauważyłem ze 2 albo nawet 3 razy szybciej sie rysuje .WIec bedzie czas poprawie starsze prace, nawet assassina co sie tak podobał dla zaspokojenia swojej ciekawości jak to będzie :D o tego Assassina mi chodzi http://kalberoos.deviantart.com/gallery/31660053#/d41k9cf Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrie Eleison Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 level up :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2012 tak ?? to jeszcze pewnie gwiazdki dostane ?? nie wiem co powiedzieć idę dalej robić swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 no gratuluje udało Ci się znaleźć coś dla siebie. Nawet dobrze to wygląda więc powodzenia w rozwijaniu własnej kreski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 zacnie wygląda ten nowy styl! :) mi się bardzo bardzo to podoba http://4.bp.blogspot.com/-mCTIQ_ZnpOk/UMVJHJEtHBI/AAAAAAAACG0/re-2qQxf-EA/s1600/n5nnn.jpg Kojarzy mi się z komiksem Hellsing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 ola-f: to tylko ćwiczenia sa no ale i tak dzieki . :D jameli: hmm dawno już nie oglądałem anime nie ma kurcze czasu na to , ale skojarzenie no nawet tylko brakuje kapelusza ,wampirzych zębów no i okularów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 anime Hellsing nie jest nawet w połowie tak dobre jak manga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 no ale czasami jest tak ze Anime jest lepsze np Dragon Ball , gdyby nie on Europa nie wiedziała by co to Anime:P przynajmniej nie takie ilości a ja dowiedziałem się ze potrafię rysować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Warsztaty portret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Wow. Naprawdę dobre! Świetnie wycieniowane do szczęścia brakuje mi tylko silniejszego, ale wciąż subtelnego wydobycia bryły oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Wiesz próbowałem ale co chwile musiałem poprawiać, bo wystarczyło ze dotknąłem papieru to wszystko zostawało na ręce i wiadomo przy okazji rozmazywałem, także no się nie dało następnym razem podejdę inaczej do tego tutaj szalałem bazgrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Rembrandt! Jedziesz do przodu Panie :) Super się dzieje ostatnio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Ta Wojtek Rembrandt uwielbiam go i uwielbiam bawić się węglem i być od niego upierdzielonym:D, mogę w końcu odpocząć do tego nie garbiąc się i nie ślepnę przed tymi cholernymi monitorami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 (edytowane) Kolejne ćwiczenie portret Koleżanki Kobieta zakochana w mojej kresce :D Edytowane 14 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) Choroba mnie wykończy:(, zapalenie zatok ból głowy ale warsztatów nie potrafiłem opuścić :P Znalazłem fajna stronka, tylko szkoda ze mało pędzli i opcji ale zabawa przy tym jest w linku fimik nagrany każdy ruch w tym programie :D http://sketch.odopod.com/sketches/678267/edit a tu filmik na YT no i conor i takie na kolanie w łóżku no i jeszcze fajny generatorek Amosphere Generator program Oraz Pozy http://artists.pixelovely.com/practice-tools/figure-drawing/ Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Fajnie z rozmachem, ćwicz dalej. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Te szkice "na kolanie" pokazuja ze w koncu zaczynasz tak naprawde rozumiec i myslec o tym co masz przed oczyma. Wielu tego nie wie, ale rysunek to tak naprawde bardziej nauka obserwacji i analizy, anizeli jak ciagac olowkiem po papierze. level up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 idziesz do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Dzięki chłopaki, cieszy mnie to ze jakiś postęp jest . Zapewne zjedzie mnie ICE zaraz za kaptury : D. Chciałem sprawdzić oraz poeksperymentować na starych pracach i takie efekty tego Dobra zabieram się za ćwiczenia dość tych assassinów :D Edytowane 22 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 lubimy assassinów :p drugi najlepszy ;) na 3 Ezio wygląda jakby miał jakiś tobołek w poprzek brzucha pod strojem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 jameli - wywaliło mu wątrobę po imprezie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Jamelli podczas ruchu szata tak się ułożyła ta praca jest robiona z refki i to już dawno temu wiec grass to nie wątroba jak już coś to sakiewka z pieniędzmi :P a tak naprawdę to dodałem zła wersje ze złym światłem :P tutaj macie etapy powstawania http://kalberoos.deviantart.com/gallery/?catpath=/#/d5ki0b6 Edytowane 22 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grosnus Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 Podoba mi się ostatni najbardziej, ale ma chyba trochę krzywą brodę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 23 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2012 no tą brodę ma taką krzywa to było studium z refki, zrobiłem screen-a z trailera i rysowałem bez picker-a oczywiście no i wyszło jak wyszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2012 (edytowane) Weny i kreatywnosci :D zdartych ołówków i tabletów Edytowane 24 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 No no super, zagoiłeś mnie. Prosty i super jest. ;) Pozdrawiam i Tobie też wesołych. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2012 Dzięki stary :D Wzajemnie a na karpia miałem 30 minut wolnego czasu i sie udało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Grudzień 2012 Share Napisano 26 Grudzień 2012 Fajna prostota, widać, że śliska ryba z niego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2012 (edytowane) Dzięki , tutaj chodziło o życzenia tylko i trochę humoru :D Pozdro SPeed 1 45 10 min później Edytowane 29 Grudzień 2012 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Kalberos jestem w szoku :) jesteś przynajmniej o 2 lvl w górę :D:D:D bardzo Ci służy ta metoda pracy i pracki są naprawdę super! trzymam kciuki za dasze postępy .Dzięki za życzenia i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Dokładnie tak jak napisała Soulinka, to jest Twoja technika te pracki to na potęgę bym robił na Twoim miejscu. ;p Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi