Napisano 4 Wrzesień 201410 l Kurde, zamiatają twoje prace. Nie wspominając już genialnych aspektów technicznych, same projekty są bardzo mocne. Pałac Jednorożców z dwiema wielkimi rzeźbami niszczy!
Napisano 6 Wrzesień 201410 l hmmmm... człowiek by sobie chciał usiaść , odpocząć, jakiś film obejrzeć, może piwko wypić... aż tu nagle ktoś wrzuca jakieś zajebiaszcze prace do teczki i nie ma wyjścia... trzeba odpalać PS-a , pogłaskać intuosa i nadganiać..... :P :P świetne prace... ;-)
Napisano 8 Wrzesień 201410 l Kurcze, updatejt z ubiegłego roku a górnicy odkopują, ehh. ale dobrze bo jakoś mi umkneło. Ta zajawka klimatami azjatyckimi bardzo fajna, ale coś nowego byś dał ;) @ups, ale wtopa, przewinąłem za wysoko, prace swietne :) Edytowane 8 Wrzesień 201410 l przez rice
Napisano 20 Listopad 201410 l Kadry i światło kosa :D, to jest ten typ światła, który zawsze cholernie mi się podobał to jest wszystko malowane czy jakieś modele 3d, zdjęcia itd?
Napisano 20 Listopad 201410 l Autor Dzięki. To jest wszystko i malowane, i 3d, i zdjęcia, i czego tam jeszcze sobie nie wymyślisz :)
Napisano 20 Listopad 201410 l Front panie kolega, kawał dobrej roboty... w niektórych miejscach bym podciągnął kontrast przy teksturach było by to jeszcze smaczniejsze :D
Napisano 22 Listopad 201410 l Autor Dzięki @Kalberos - tez bym pociagnął, ale przy kilku trzeba było na szybko i nie starczyło czasu @jankazmierczuk - akurat miałem małą pod ręką. Zresztą to w zasadzie tylko podmalowane zdjęcie, nie ma na co patrzeć, move on
Napisano 1 Styczeń 201510 l Autor Taki mały updejcik na nowyj god Obrazek dla Arcane Codex I moja pierwsza okładka do książki
Napisano 2 Styczeń 201510 l Wg mnie powinieneś skupić się na walorze. Obydwie ostatnie prace są bardzo jasne, zdecydowanie brakuje tutaj ciemnych tonów, po zamianie na czarno-białe od razu widać o co chodzi Ogólnie pierwszy digital bardzo mi się podoba, drugi o wiele mniej sam nie wiem gdzie mam patrzeć, ruch ręki tego faceta prowadzi w głąb obrazu jednak najbardziej przykuwający wzrok ( jak dla mnie to ten mózg ) znajduje się zaraz na pierwszym planie. Pomyśl nad czym najbardziej chciałbyś skupić tutaj uwagę odbiorcy. Tak pozatym to myślę, ze ramię kolesia z brodą powinno być nieco dłuższe. ( Popracuj jeszcze nad tym pierwszym to ekstra )
Napisano 27 Czerwiec 20159 l Autor @Rain - ramię kolesia niby wskazuje w głąb obrazu, ale pamiętaj że tam tytuł jeszcze jest. Ogólnie to wiem że nie specjalnie zaszalałem z tą okładką, na swoją obronę mogę tylko że autor chciał najprościej i najnudniej jak się dało. A teraz update, kilka starych-nowych prac: Legenda 5 okręgów Planszówko karcianka Tides of Time: I matte do pewnego studenckiego filmu Tu jak się rusza full: plate: Cover do planszówki FUSE: Edytowane 27 Czerwiec 20159 l przez najtkriss dorzucenie obrazka
Napisano 27 Czerwiec 20159 l O cholerka, nie wiem jak mogłem nie zauważyć teczki takiego badassa, ale za wszystkie arty do L5R wielki szacunek. Mam też do w Ciebie w związku z tym kilka pytań :P Natomiast jesli chodzi o dzisiejszą wrzutkę Tides of time #1 i #3 bardzo eleganckie.
Napisano 27 Czerwiec 20159 l No i ponownie totalna miazga. Shape'y budynków i tego, jak malujesz miejsca oświetlone przez słońce mnie rozgniata. Jedna z moich ulubionych teczek na tym forum, więcej poproszę ;)
Napisano 28 Czerwiec 20159 l Envirosy piękne, światło ślicznie robisz ale warto żebyś też postacie dopiął do tego poziomu bo teraz za często są połamane, nieproporcjonalne a ich gra jest wymuszona, a w szczególe to: Spiritt ma za krótkie nóżki. Storm niby oki ale bardzo uciekł dynamizm i trochę płasko wyszła, można było spróbować wydobyć więcej ze skrótów perspektywicznych, albo spojrzeć na nią bardziej z dołu. Fuse - postacie w tle są spoko, ta frontalna nie siedzi w perspektywie, dość sztucznie się przechyla torsem do kamery i to dosłowne wskazywanie palcem widzowi na co ma patrzeć to nie najazgrabnieszy chwyt storytelingowy. Widać tą bombę naprawdę dobrze, wyeksponowałeś jak trzeba i nie ma fizycznej potrzeby na taką tautologię.
Napisano 10 Sierpień 20159 l Robi wrażenie. Najbardziej ta lekkość z jaką autor potrafi stworzyć ten baśniowy realizm swoich prac... Przeglądając ostatnio te prace, aż poczułem ukłucie zazdrości i postanowiłem stworzyc cos w podobnych klimatach... Wynik poniżej. Edytowane 10 Sierpień 20159 l przez JonJoan