CzAk1 Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Cartoon Network Adult Swim opublikował specjalny odcinek Dexter’s Laboratory - Rude Removal. Odcinek, który nigdy nie doczekał się oficjalnej emisji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2761 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 szkoda, że za moich młodszych lat tego nie wyemitowali:) mi się podobało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) Strasznie to głupawe, takie prostackie, gdzie na słowo (...) publiczność ryczy śmiechem. Serię oglądałem lata temu, z tego co pamiętam każdy kolejny epizod był słabszy od poprzedniego (a start był fajny). Edytowane 26 Styczeń 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Ogólnie bajki na cn były głupawe i miejscami obleśne. Właśnie dlatego preferowałem jako dzieciak przygody Son Goku, które do dzisiaj przemawiają do mnie plastyką i finezją;) A może to zwykły sentyment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marakesz Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Jak można nie kochać " Krowy i Kurczaka" !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Krowa i Kurczak, czy Dexter rządzą. Żadne chińskie bajki nie mogą się z tym równać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) już mamy całkowite rozluźnienie na głównej? Edytowane 26 Styczeń 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 eeee... fajne :D mały chłystek byłem jak się przed cn godziny czasem spędzało. zawsze fajnie do tego wrócić. może to i głupie z czasem, ale więcej rozumiem tego angielskiego :D cow and chicken, 2 stupid dogs. jakie to głupie było, a jednak jak porównać z niektórymi bajkami, które teraz da się spotkać, o wiele lepsza zabawa. no i nauka języka od razu! myślę, że dzięki cn miałem zupełnie inny start w szkole. pamiętam taki odcinek "Omelette du Fromage" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazil Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Nie rozumiem dlaczego CN nie zdecydowało się wyemitować tego odcinka. Ja pamiętam jeden z odcinków "Atomówek", w którym ich wrogiem był ogromny, niszczący miasto i gadający kibel. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że i ten Kibel i Atomówki przeklinały jak najęte, a cenzurą nie było "piiiiip", tylko odgłosy otoczenia (szczekanie psów, klakson, ćwierkanie ptaków itp). O ile się nie mylę to ta sama wytwórnia filmów rysunkowych, bo stylem też było chyba identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Powód: ------- Wulgaryzmy. Zgodnie z regulaminem i dobrym obyczajem na Forum nie tolerujemy wulgaryzmów pod żadna postacią. Póki co kartka i ostrzeżenie. Jeśli będzie to nagminne - ban. Pozdrawiamy Moderacja Max3D.pl odebrałem lekcję ironii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Ten odcinek akurat słaby, ale Genndy Tartakovsky wymiata, stworzył „Laboratorium Dextera”, „Dwa głupie psy”, „Atomówki” i co najważniejsze dla mnie „Samuraja Jacka” :D A ostatnio reżyserował "Hotel Transylwania". Jego specyficzne podejście czuć we wszystkich tych bajkach i bardzo lubię ten poziom abstrakcji :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 @ikkiz Dlatego też je cenzurujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobUk Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Moze to i niewychowawcze fakt ale ubaw po pachy ;) Dexter jest swietny, swego czasu bardzo lubilem ogladac przygody malego @geniusza@ :) Co do @Cows and chicken@ ten nie trafial do mnie za bardzo. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratek Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Bardziej ceniłem X-menów, Ligę sprawiedliwych, Dragon Balla i Rycerzy Zodiaku. Wszystkie emitowane były chyba na konkurencyjnych stacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi