Destroyer Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 Ta szklana podłoga to była pod Tobą czy pod modelką? 😛 Model bardzo fajnie wyszedł 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 11 Wrzesień 2023 Share Napisano 11 Wrzesień 2023 (edytowane) Dobry model najlepszego tematu na swiecie - golej babki. Nikt mi nie wmowi ze istnieje lepszy temat. No, chyba ze dwie gole babki... 😄 Edytowane 11 Wrzesień 2023 przez Nezumi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Wrzesień 2023 Share Napisano 12 Wrzesień 2023 9 godzin temu, Nezumi napisał(a): Dobry model najlepszego tematu na swiecie - golej babki. Nikt mi nie wmowi ze istnieje lepszy temat. No, chyba ze dwie gole babki... 😄 Przebijam 3 gołe babki! Ale więcej, bo to wykracza już po za ramy dobrego smaku 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2023 Cytat Ta szklana podłoga to była pod Tobą czy pod modelką? Szklana podłoga była nad modelką a pod moimi nogami.... obok stanowiska z testowanymi Wacomami etc... Cytat dla mnie ekstra, no może prawa pierś mi nie pasuje ale nie widziałem modeliki. MIeli mi podeslac plik ale nie wyslali lub niechcacy skasowlaem xD maila. Wiec nic nie poprawie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi