Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie moglem spac w glowie ciagle vertexy, poly jakies :), a tu moj rudzielec, czas mierzylem dokladnie w tym przerwy itp wyszlo 3 godziny 37 minut niestety :( no troche wiecej jesli patrzec na teksture zebow ok. przerwa ze spidami :) czas cos do bitwy robic

aha wlasnie nie wiem czemu ale w okolicach zebow na dole wychodza mi ciagle jakies kolory rozowe, niebieskie a wszystkie poly w tych okolicach maja takie samo ID :/ dziwne i to tylko po meshsmooth

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeszcze jedna moja pracka wiem ,że nie jest to speed bo troche nad tym siedziałem ,ale dopiero się ucze i dla tego tutaj . Tworzyłem na podstawie (a raczej przy pomocy) video tutka Klicka za co mu dziękuje .

Program :Wings 3D

glowatest.jpg

Gość nietoperz
Napisano

To miał być ten rudy :) .

Zapomnialem dodac : Wings 3D :)

Napisano

dawno mnie nie było, wracam z mordką

- ze z trzy godziny - robiłem z głowy, nie miał być piękny i wymuskany = wyszło coś pomiędzy indianinem z Kukułczego gniazda a bramkarzem [od razu mówię: niemam nic do bramkarzy ;)] :):

wyki.jpg

Napisano

no johny, widzę że się zabrałeś zgodnie ze wskazówkami za szybkie modelowanie ;] najważniejsze to wytrzymać jak najdłużej. Czekam na następne speedy, pamiętaj o podawaniu czasów :>

oj Baton Baton, ale spłodziłeś krzyżówkę ;]

Napisano

Wiem, że to sie nigdzie nie nadaje, ale tutaj będzie najmniej bolało ;) Taka wieczorno-nocna zabawa. Reactor i miliony particli, renderowane na warstwach, składane w PSie.

shells.jpg

Gość RaideR87
Napisano

Witam!

Od wczoraj zaczolem sie interesować 3D (do tej pory tylko 2d w ps) po przeczytaniu tego tematu, zabraem sie za Wingsa i to co sie stworzylo (załącznik). Mam pytanko Co zrobić z modelami z WIngsa aby wyglądały jak realistyczne, tzn jaki najlepiej program zassac i sie nim pobawic :)

Napisano

nie moge w to uwierzyc ale z nudow znow zaczynam nastawiac sie na robienie grafy 3d :P jak juz ustawie se wingsa i przypomne to i owo to znow zaczne zamieszczc tutaj moje ciekawe inwencje z cubem :) pozdro

Napisano

greebo8vq.jpg

dostalem ostatnio arttesta ale nie mialem czasu sie za neigo zabrac, nom ale zwazajac na to ze mi dzis sie godzinke nudzilo walnowlem speeda :D po umywalkach to moj 2 hi poly :D

Gość Ludzik3D
Napisano

Taki pan... okolo 3 godzinki w zbrushu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności