..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 nie no pudelko wypas :) Gdzies ty lupil takie zmyslne pudelko?? ;) Modeling mi sie bardzo podoba - prosto, czysto, po prostu ladnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 tak z nudow zrobilem sobie mongola.. przynajmiej mial nim byc.. czas 15 min.. prosta siata plus ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 ale ... ale .... mongołowie nie mają rogów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 taki zegar ścienny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Zegar zajefajny, ile czasu poświęciłeś na niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 modelling 30min (za długo), ustawienia rendera i texturing z jakieś 1h (też za długo ;] ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 A mi tam wisi ile czasu na cos poswiecilem. Ważne żeby się podobało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansLeSavoir Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 szkło bardzo ładnie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 modeling 4:30 godz. światło i vertex paint pół godziny maks, scanline. też na speedmodelling na 3dkingdom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 aa, że niby ściąga spodnie i.. ahaaa :) kolana są wstrętne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 but gentlemen... have no fear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 lol darkelf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 wow az sie zy*a*c chce!! :D fajnie fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 Skandalistka Ania_C :P no ale model niczego sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 dopatruje sie w tym konsekwentnej krytyki cywilizacji smierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 za głęboko chcesz sięgnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 no to moze ja swój speedzik ;) Chciałem sprobować czy wyjdzie mi jakoś zrobienie szybkiej kanapy i foteli. Obszycia są nie dokończone ale już mi sie nie chcialo ich robić i wrzucam jako finished. Niedlugo chce zrobić jakies nowe fajniejsze ;) Moedelowanie okolo gozdinki moze poltorej + z troche bawienia sie ze scenką. troszke dluzej z renderowaniem itp tu link do wszystkich prób ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2005 ładnie Hubi, a teraz wszyscy modelują kwiatka dla Marcina za przyklejenie wątku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 praca mojego zycia.. 27 godzin modeling 80 godzin texturing rendering 120 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Ha ha ha ha. Supe te pingwiny(???)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 :(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::((: a gdzie ona maja dziubki ;(;(;(;( [reklama spoldzielni inwalidzkiej czy czo???:) pozatym fajny klimacik :Dtaki mrozny :)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Marcinie, jako wyraz wdzięczności za przyklejenie wątku wręczam ci w imieniu wszystkich użytkowników tego wątku ten oto kwiatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 5 min modelingu 3 godziny rendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darus Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Wczesniej bawiłem jest POV-RAYem teraz powolutku próbuje nauczyc się 3DS MAXa. W ciągu 1h udało mi się zrobic felgę /co nie którzy stwięrdzą, że pewno wirnik od Boeinga hehe - ale z zamierzenia felga miała miec duży rant więc może byc złudzenie :) Tekstur nie ma bo jeszcze nie umiem :D A co do oświetlenia też narazie testuje... Ponizej link do obrazka 800x600 http://3d.gtd.pl/3dmax/felga_3_3a_800x600.bmp Ponizej link do siatki (screen bo nie wiem jak mam zrenderowac aby sitake bylo widac :/ http://3d.gtd.pl/3dmax/felga_3_3a_siatka.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Aniu - dziekuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biger Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Po kilku miesiącach przerwy wczoraj koło 21:30 zainstalowałem Maxa (dzięki Kome, zmobilizował mnie i zachęcił :) ) i troche po dwunastej skończyło sie renderować to co jest na dole........ wiem czas tworzenia tego do szybkich nie należy (niecałe dwie godziny modelingu, z 20 minut na materiały, z pół godziny render), ale dla mnie to jest w miare szybko, bo umiejetnosci zbyt duzych nie mam ;) Max7 Vray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 no model fajny daj siatkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biger Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Huhu... lepiej żebyście nie widzieli siatki.... bo aż strach, model robiłem w sumie tak na szybko i siatka jest tak okropona że szkoda gadać, model ma troche bugów, ale robiłem go jako rozgrzewke po dłuższej przerwie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Nie ma co sie goraczkowac, pokaz siatke. :) Ladny render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biger Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Dzięki :) Chcieli Wy siatke, to Wy siatke macie :P...... mówiłem że brzydka ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 A to moje nowe speedy :) musze jeszcze powalczyś z aluminium bo niewyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Modele proste i ładne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 brzydkie kaczątko speed modelling na 3dkingdom, temat: postać z bajki 2 godziny modeling, światło i materiały po pół godziny. żeby nie było że ania ciągle tylko jakieś świństwa w tym wątku puszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 jak dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.T.O Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Wieża z tutorialu. około 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Wymodelowałem sobie w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 jak mam troche wiecej czasu to domodelowuje czesci do lamborghini diablo, które juz powstaje chba 4 miesiąc :D troszke ponad godzinke mi to zajeło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Dziś na szybko... więc wrzucam do speedów, bo ma sporo błędów a już nie będę męczył, bo na drugi plan idzie... pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 kris--> szatan jestes!! zajebi**** powiedz ile ja robiles (h)?? pikna robota aha zarzuc siatencja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Kris_R mam tylko małe pytanko, czy to sam max czy może inny jeszcze z Brush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Base w maxie, potem ZBrush dwa podziały i troszkę zahaczyłem o Maya no i back to max... taki miks jak zwykle :) Czas to jakieś 4h dzisiaj... siatencję mogę zapodać rzecz jasna :) tylko nie wiem ile tam będzie widać ;) też wstyd bo jak chodzi o topologię to nawet nie czyściłem i jest syf... ale animowana ta twarz nie będzie więc też nie bardzo chciało mi się babrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Kris-pięknie wymodelowane - dodałbym tylko jakieś lekkie bruzdy na czole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Bruzdy będą ale to już z poziomu bumpa pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 A taka tapetke sobie stzrelilem 1 w życiu. Może komuś się spodoba xD W sumie: 2 h Soft: 3DsMax6 + PS Pozdro PS. Wesołych Świąt >>> KLIK HERE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 pierwsze kroki w wings3d 2 godziny, spędzone głównie na wyszukiwaniu rozkazów ale fajnie sie modeluje tym meshsmooth i render w maksie / vrayu nie wie ktoś jak w wingsie można bez jakiegoś większego gimnastykowania się wybierać vertexy schowane za czymś? (np. w środku węzła w szalu, alb szyję schowaną za szalem)? nie da sie ich jakoś wybrać, nawet jak mam przełączone na wireframe i je widze, zawsze się wybiera tylko to co jest z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 hehe na szybko w zbrushu:) swiatecznie tak:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 maya, render: maya software time: 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 xeav zaszalałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 haha polecam zaszaleć lepiej ;] i najlepiej zmaieścić wynik, będzie docenione :P a i wątek będzie barwniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Salv, czemu nie ma już obrazka przy wątku? może czas najwyższy edytować pierwszego posta? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi