Vorek Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Proszę Cię, zrób z tego niecodzienny projektor filmowy, takie pierwsze skojarzenie ;] już widzę tą scenkę, była by git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 głosnik z mojego biurka modeling 20 minut, shadery, swiatlo itp. - też jakieś 20 3dmax5, vray1.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 joł, jak żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 hmmm... głosnik żywy? trochę mi nie leży w kontekście... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 znaczy wierny z oryginałem, podobny, prawdziwy, mam cytować ze słownika Kopalińskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Hehe i ma nawet diodke elektrodke :D Całkiem przystępny ale renderek coś nieco słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Taka sobie przejściówka :) Przepis na dobre rozpoczęcie dnia >> kawa + Speed ;) (model aż ok. 35min, shadery 5min . render time 04.51 ) (+) zagęściłem trochę siatkę chamferami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ładnie krzyhhh, szczegolnie podoba mi sie material ten srebrny, modelik tez ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 dodałbyś jeszcze parę chamferów ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ta druga wersja o wiele gorsza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 krzyhhh - najlepiej byłoby gdybys "ponacinal" siatke (ta z pierwszej wersji) w taki sposob jak na zalaczonym przeze mnie obrazku. Bo przy twojej drugiej wersji kanty sa zdecydowanie za ostre, a moim sposobem uzyskuje sie dobre efekty, szczegolnie to widac jesli masz meshsmooth ustawiony na 1. Zawsze tak robie, popatrz chocby na mojego wipa (mikroskop) :) To tylko taka mala rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 dzięki za radę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ot taka baza jak narazie w pozniej jak mi sie zechce wrocic to wroce do tego modelu i dodam szczegoly i ogolnie poprawie dziada :) narazie nie mam ochoty :D 1h45min maxio...kotopiesek... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 oooo w koncu rowr cos zapodał :) bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 rowr ;) fajne . zwłaszcza kręgosłup i jeszcze od siebie coś na zakończenie dnia. (ktoś się tam męczy z tym w dziale modeling .. więc chciałem spróbować swoich sił. ). podstawowa bryła.. i pewnie już więcej nie będzie :) no chyba ,że kiedyś będę potrzebować myszkę do sceny .. to skończę.. ale póki co się na to nie zanosi ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ejj nooo dodaj rolke i przyciski i bedzie fajnie wygladac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 wrzucam o takie cos jak widac nie zlapalem bryly z conceptu ale cwiczenie czyni mistrza:) czas, godzina z hakiem ;) autor conceptu: Andrew Bell http://www.creaturesinmyhead.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Trochę ostrzejsze krawędzie i by było super. :) Ale i tak jest dobrze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 fajny robal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Ciekawy potworek ;). Tutaj mam łóżeczko do opalania.Przydało by sie jeszcze wiecej detali , troche pózniej to zrobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 taki sobie starship 1 h modelingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 super ze watek znowu ozyl widac ze duzo ludzi cwiczy sie ostro i bardzo dobrze ze spida na spid jest coraz lepiej :) Pionier super Ci wyszedl speedzik :) Rowr fajny kociak hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 rowr, to Ty robisz coś w 3d ? ;] o żesz, nie spodziewałem się :D A tak serio to ładniutki, daj większy renderek. Będziesz animował ? Pionier - superos uchwycony nastrój papryczki ;] Też się cieszę że wątek ożył Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 vorek :hahahaha zdarza mi sie cos po pijaku wyskrobac :D eee raczej juz nie bede ruszal bo mi sie nie chce tak dla rozrywki zrobione i by opcji maxa nie zapomniec :D Pionier hahaha pan papryczka wypasny az chce sie zjesc papryczke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 takie cuś, chcialem sie nieco kaustykami pobawic, to wymodelowałem sobie szklaneczke, a potem jeszcze troche zabawy w PSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 łoo, kaustykami można ciąć beton, takie ostre ;] Dawaj tu siatę szklanki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 co dokladnie miales na mysli, mowiac ze są "takie ostre" ? a tu masz siateczke, szczerze mowiąc, z niej jeste bardziej zadowolny, niz z kaustyk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 miałem na myśli że takie wyraziste, bardziej naturalnie by wyglądały nieco bardziej rozmyte :] siateczka spoko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 fajnie ze sie spodobal pan papryka:) nowy speed (z conceptu pana: Andrew Bell http://www.creaturesinmyhead.com/ ) czas: ok 2h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 fajna ryba, tylko render mi się niespecjalnie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 a to nie render tylko ps :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Bardzo fajny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 pionier papryczka super tylko dlaczego taka smutna ? :D zrob jej kolege - pana marchewke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 takie tam stracone 15 minut. Czrodziejski bucik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 fajny ;] a jest wersja z plaskostopiem ? :P no i antyaliasa niema chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 bo to screen z viewportu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Takie cos na SC na 3dtotal. NIeudane: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 hm ładne ;) ale 40 min oO ? troche sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 hm ładne ;) ale 40 min oO ? troche sporo Wiem, dlatego nieudane napisalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 A ja wyskoczę z ogumieniem! Model 9 minut render: Mental http://img66.imageshack.us/img66/1511/guma1tn.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 fajne ogumienie ale chyba nie bedzie trzymalo sie drogi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 trochę kwadratowy układ 'ogumienia' ;> Uadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 fajne ogumienie ale chyba nie bedzie trzymalo sie drogi :D hahahhah :D dlatego zawsze kupuje te z bieznikiem :D hehe teksturki jeszcze by sie przydaly :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Dla relaksu taka banalna pracka ... około 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 podstawka pod jajko i książka :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Na dzisiaj takie oto obuwie. Model: 25 min http://img84.imageshack.us/img84/9540/obuwie16nm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Baaardzo przyjemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Z cyklu: Kełbasy świata. -> Śląska z ogniska. http://img70.imageshack.us/img70/3349/basa2xz.jpg ps. kto wymodeluje coś głupszego? :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 LOL fajne ale te naciecia za duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Ładnie ładnie Lisek :) Taka lampke strzelilem, zaraz jak się obudziłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi