Łukasz Burnet Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 nie moglem spac w glowie ciagle vertexy, poly jakies :), a tu moj rudzielec, czas mierzylem dokladnie w tym przerwy itp wyszlo 3 godziny 37 minut niestety :( no troche wiecej jesli patrzec na teksture zebow ok. przerwa ze spidami :) czas cos do bitwy robic aha wlasnie nie wiem czemu ale w okolicach zebow na dole wychodza mi ciagle jakies kolory rozowe, niebieskie a wszystkie poly w tych okolicach maja takie samo ID :/ dziwne i to tylko po meshsmooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Simple, mozesz byc 3 - droga wolna ;P sympathetic. swietnie Ci wyszlo !:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 sympathetic super Ci to wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Wings około 2,5 godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 ale cieszy ryja mój będzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V_wASkI_V Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Jeszcze jedna moja pracka wiem ,że nie jest to speed bo troche nad tym siedziałem ,ale dopiero się ucze i dla tego tutaj . Tworzyłem na podstawie (a raczej przy pomocy) video tutka Klicka za co mu dziękuje . Program :Wings 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 oj, syndrom patelni ;] ale zostań z nami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 salv i to z kazdej strony :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nietoperz Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 To miał być ten rudy :) . Zapomnialem dodac : Wings 3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Moje pierwsze 2 cg kwiatki w życiu :P około 15 minut szt. zostały użyte do kartek okolicznościowych dla znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 chveti podoba mi sie przedstawienie tych kwiatkow jaki one same... :) sheel? musze zobaczyc co to za ustrojstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 oh shit :P jaki błąd oczywiście że shell shell nadaje grubość twoim polygonom ;) dzięki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 ty no chaveti zaskakujesz mnie kfiatuszki pierwsza klasa a to ustrojswo to extrude z inną nazwą (prawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 alleluja, szukalem tego!!! amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 co to jest sheel?...a nie przypadkiem shell? ;) edit: no tak... z "malym" opuznieniem sie napisalo... juz wyjasnione jak widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 dawno mnie nie było, wracam z mordką - ze z trzy godziny - robiłem z głowy, nie miał być piękny i wymuskany = wyszło coś pomiędzy indianinem z Kukułczego gniazda a bramkarzem [od razu mówię: niemam nic do bramkarzy ;)] :): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 fajna mordka tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 następne ścierwo - 16,37 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Calkiem przyjemne, ale to zielone tlo... brrr... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 modeling: 19 min rendering: nieco dłużej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 nieco inne ujęcie (lepiej widać błędy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 drugi raz z własnego tutka ale bardziej rozchodzi sie o shader lakieru i scene niz o sam model ;) ps przyjazna główka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 speed na totala. Temat: Avatar. Nie było z dużo do zrobienia, czas ok 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 milusi ten stworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Bravo Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 http://img301.imageshack.us/my.php?image=glosnik2tl.jpg Próba stworzenia głośnika komputerowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Taka latarke kiedys splodzilem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 no johny, widzę że się zabrałeś zgodnie ze wskazówkami za szybkie modelowanie ;] najważniejsze to wytrzymać jak najdłużej. Czekam na następne speedy, pamiętaj o podawaniu czasów :> oj Baton Baton, ale spłodziłeś krzyżówkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Bravo Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 http://img308.imageshack.us/my.php?image=zszywacz1uz.jpg Kolejny speed... (jak widać albo i nie :P jest to zszywacz) [około 35 min] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Wiem, że to sie nigdzie nie nadaje, ale tutaj będzie najmniej bolało ;) Taka wieczorno-nocna zabawa. Reactor i miliony particli, renderowane na warstwach, składane w PSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 picture seems nice ;) what smoke plug-in? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 dym wygląda jak biała i czarna kreska namalowana w shopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Bo to są białe i czarne kreski, tyle że zlozone z particli ;> Bez pluginów, tylko pflow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 W sumie to wyglada niezle. Zamiast dawac na przemian bialy i czarny dym mogles sie zdecydowac na jeden typ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RaideR87 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Witam! Od wczoraj zaczolem sie interesować 3D (do tej pory tylko 2d w ps) po przeczytaniu tego tematu, zabraem sie za Wingsa i to co sie stworzylo (załącznik). Mam pytanko Co zrobić z modelami z WIngsa aby wyglądały jak realistyczne, tzn jaki najlepiej program zassac i sie nim pobawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 nie moge w to uwierzyc ale z nudow znow zaczynam nastawiac sie na robienie grafy 3d :P jak juz ustawie se wingsa i przypomne to i owo to znow zaczne zamieszczc tutaj moje ciekawe inwencje z cubem :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 dostalem ostatnio arttesta ale nie mialem czasu sie za neigo zabrac, nom ale zwazajac na to ze mi dzis sie godzinke nudzilo walnowlem speeda :D po umywalkach to moj 2 hi poly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Wings 3d,około 1,5 h, więc chyba jeszcze speed:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Sorry,za mała rozdzielczość,poprawka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 bardzo fajny mudina :) Hatred superowy kolo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Taka moja pukawka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Jaki czas na ta pukawke? Calkiem dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 modeling: 5 min teksturowanie na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Troche mniej niz godzina na modeling, 30 min teksturek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 To co często pale ;) Modeling około 5 min ;) Text to zdjęcie (jakieś 2 min ) Render troszkę dłuższy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 nie masz juz czego palić :] ? przerzuć sie na trawe chociaz tak płuc nie wyżera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Pluc nie, ale mozg tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ludzik3D Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Taki pan... okolo 3 godzinki w zbrushu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 WOW super!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 No niezle... Zbrush, to jakies strasznie satanskie narzedzie, za duzo ulatwia. :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 hehe a tu takie odpoczynek od bitwy, szybciutki speed, ogolnie to nie dokonczony (chcialem troche dymu troche trawy jakies drzewa ale to juz by speed nie byl). I mnie nie pytajcie co jest na tej scenie , bo Wam i tak nie odp:D a tu siateczka - http://img330.imageshack.us/img330/8145/speed027hx.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi