*NicoN_ Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 fajne te wasze glowy, baton za bardzo się błyszczy, wysil sie troszke nad materiałem :) bo go niet:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Tu chyba chodzi o samo modelowanie... hehe... :> ... fajni kosmici :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 baton--> jaki czas drugiej glowki.... mogles jeszcze ja troche pomeczyc (detale) widac progress pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MindStorm Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Ostatnio same głowy, to ja dla odmiany nie pokaże żadnej dyńki tylko mój obleśny długopis :P Jako że jestem jeszcze takim tam grafikowym lapsem nie wygląda to doskonale, ale zawsze to własne ;) Robiłem około godzine z przerwami :/ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Aby umieścic zdjęcie na forum musisz je na początku wrzucic na jakis serwer (dla zdjęć proponuję http://www.imageshack.us/) z Twojego dysku raczej nie damy rady podziwiać długopisu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MindStorm Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Tak coś właśnie podejrzewałem ;] nawet po nieudanych próbach wrzucenia obrazka przeszukiwałem forum :P skojarzyło mi się jednak z avatarami chtórych na forum nie musimy wrzucac ;) Spróbujcie tutaj może już będzie http://img254.imageshack.us/my.php?image=dugopis6ip.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Czas drugiej glowy to cos kolo 1 - 1,5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Baton nie krępuj się zrób więcej główek :) Drugie podejscie do glowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No calkiem fajnie, szkoda ze moje takie nie sa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Następna główka. Modelowanie to coś około 2h (trochę mniej). Za to pierwszy raz w życiu robiłem texturkę własnoręcznie, przy pomocy Texportera, fajna rzecz. A i witam panów z naszego forum na totalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 simple coraż lepiej ci to wychodzi :o texturki na niskim poziomie ale modelik miodzio. pozdro tak 3maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 HejaQ robilem dla kumpli z klasy VT od A do Z.Ogólne funkcje i takie tam a tu półd własnie tego VT :) Czas modelowanie bez komentarzy głosowych i tym podobnych moze 30-1h :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Komic -> Whata shit Hole :D tzw. "dziura w dupie zatkana piłeczką" :D OMG @-_-@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 KoMic, choć muszę przyznać, że jesteś dobrym grafikiem, to za cholerę nie mogę zrozumieć twojego zalatującego kpiną wejścia w tym wątku. No co ty facet, przy twoim talencie taki brak szacunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Sory panowie, Simple_man przepraszam, ehh znaczy sie to nie mialo byc obrazliwe, tylko,,,, ja wiem, ehh 'smieszne'? a chyba nie jest. Sory odbija mi juz od tego czekania na wyniki bitwy. pozdro delate,,,, tak bedzie chyba najlepiej, bo moim celem nie bylo obrazac, cu: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 taki speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 xeav hehe smieszny jestes :D super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 referka się dobrze spisała :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 huehuehue, genialne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 xeav__lool mam nadzieje że nie robiłeś tego w xsi albo mayce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 hehe, xeav, fajne, takie z jajem. hiehie lord_saskybody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 mam nadzieje że nie robiłeś tego w xsi albo mayce heh, to by był total insane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 xeav - lol, normalnie spadłem z krzesła :D takigo speeda jeszcze nie widziałem :) Ja sobie wymodelowałem główkę w maxie (półtorej godziny) a potem pomęczyłem w ZBrushu (pół godziny) mam nadzieję że fajna :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 ziomuś -> powiem ci że siateczka z maxa o wiele lepiej wyglda niz po tym Zbrushu. Zjebany troche jest ten Zbrush jak dlamnie :) Xeav -> Impressive @_@ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 jup, to dlatego że dałem niewiele divideów... Wiedziałem że będę eksportował potem do maxa i dlatego szczypałem się z ilością poly - nie chciałem żeby mi się komp zakrztusił, stąd niska rozdziałka :] Całość miała mi posłużyć jako modele do poćwiczenia normalmap, ale efekt wyszedł tak beznadziejny że nie będę pokazywał ;) Chyba muszę na początek na czymś prostszym poćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 tez cos ostatnio w wolnych chwilach staram sie zrobic w zB, dalej to 'papa' z zB a nie cos dobrego no ale od modelu/speeda do speeda/modelu jakos to bedzie ... model lp z maxa, okolo godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 nono, ciesze sie ze nie spisz Pionier, bardzo ladnie to Ci wyszlo, choc czegos brakuje tej twarzy hmmm, nie wiem moze to przz brak reszty wydaje sie byc paskudna a nie staro, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireHunter Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 witam wziolem sobie slowa Tigerra1313 do serca i jade po referkach a co... wiec w sumie zakladalem ze zejdzie mi na tym okolo 5h ale zeszlo sie 7... a efekt wole nie mowic co o tym mysle. pozdrawiam referka oczywiscie nie moja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 FireHunter nice, bardzo very nice. A teraz ja, poznęcałem się trochę nad zdjęciem moda z totala i tutaj jest efekt tej zabawy w postaci modelu 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Kurde, bardzo fajny model Simple_man, szkoda ze psuja go texturki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Pioner -> sympatycznie z przewaga na bardziej. znasz jakies VT o Zbrush opórcz 3d-palace.com ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 HejaQ robilem dla kumpli z klasy VT od A do Z.Ogólne funkcje i takie tam a tu półd własnie tego VT :) Czas modelowanie bez komentarzy głosowych i tym podobnych moze 30-1h :) pzdr A możesz udostępnić tego VT ?? Lub może Simple man raz nagrałby jak robi speeda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 nie ma sprawki tylko jak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 simple ściągnij http://www.techsmith.com/download/studiodefault.asp nie wiem jakiego masz kompa tylko niestety trzeba sie przyzwyczaić że na słabym wyświetla ci z 5 klatek na sekunde (żeby było więcej ustaw 256 kolorów i niską rozdziałke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Witam Piłeczki od golfa będą mi potrzebne później ale skoro są już gotowe to dlaczego ich tutaj nie pokazać. Całość płodziłem ok godziny, niewiem czy to długo czy krótko wszak model prosty ale nie robiłem go zmyślą o umieszczeniu w tym poscie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 ufo na speed challenge na 3dkingdom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Ten ptaszek jest chory na grypę?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 aaaahhh... Nie ma to jak toonkowy styl Ani :) Fajnie że się znowu pojawiłaś :) Ładny speedek. Z jajcem :D. pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Ktos mnie poprosil to mu zrobilem: Pan komputer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Taki speedzik, jest to słuchawka od prysznicu tylko zapomniałem o otworze na kabel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 kreatura na speedmodelling na 3dkingdom. 5 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 5h to już nei taki speed, ale przyjmujemy ;] charakterne monstrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 jako że jestem szczęśliwym posiadaczem tego genialnego urządzenia postanowiłem je zmodelować i przy okazji dołączam do was craps :D równo 1h, wszystko dokładne w mm, prawie 3700 tris: y o ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 A ja sie zapytam, co to jest ? Z poczatku myslalem ze to "strugaczka" ale nigdzie nie widze otworu na olowek / kredki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 to jest wirnik z pralki :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Ta, to jest element apollo 13 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 to wyglada jak beben do wygladzania powierzchni w malych detalach jakie sie skrawa na prasie mechanicznej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 no nie gadajcie nawet że tego nie macie :) każdy profesjonalny informatyk musi mieć takie zajebiste pudełko na płyty z przegródkami i wysuwaną listą na dole którą zapomniałem wymodelować ale u mnie się urwała więc jestem usprawiedliwiony. wiecie jaka to poręczna rzecz? zrobie kiedyś zdjęcie specjalnie dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 e kome, sam to modelujesz a nie wiesz co to jest- to jest pudełko do przetrzynwania chleba, żeby sie nie zepsuł (wiem, bo mam taki w domu też- tez zrobie zdjecie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 a twój jakiej jest długości? bo mój ma 15 i chleb się w nim nie zmieści. a na płyty w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi