Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mixer audio Pioneer djm-800

Model ma może z pół roku.

Już nawet miałem zrobione textury ale zabrakło chęci, odwagi, zapału żeby to skończyć.

Może go jeszcze kiedyś odgrzebie.

Czas to 7 godzin.

szary1au7.jpg

szary2yk3.jpg

Gość bl0ndynek
Napisano

Ot takie coś stworzyłem : ) do samodzielnej pracki to temu daleko więc wrzucam tutaj:

lebamt0.jpg

Gość bl0ndynek
Napisano

Modelowałem z pół dzionka, piłka wymodelowana i rzeczywiście na podstawie tutoriala, który gdzieś w necie śmiga.

Buteleczki rzeczywiście do kitu i nie tyle model co materiał ale miałem wiele z nim prób i to najlepsze co udało mi się uzyskać.

Siateczka:

wireoc0.jpg

Napisano

pierwsza pracka w Zbrushu około 2,5h nie patrzcie na twarz bo chciałem ją dzisiaj dokonczyć i sie okazało że źle zapisałem plik:) przynajmniej wiem teraz jak to trzeba robić

zbrush1aq8.th.jpg

Napisano

mrkrzysiek jak na poczatek nie jest zle :), nawet bym powiedzial ze bardzo fajnie, on ma dzialko zamiast reki ? no i modelowales z zsphere czy wczesniej jakas prosta siatka w maxie a potem import w zb?

_kuba_ heheh fajny :) smieszny taki :P, jak mozesz to pokaz siatke bez ms

Napisano

Ania fajna glowka,

jest troche zbyt plaska, zwlascza jak sie patrzy z boku to to widac,

ucho faktycznie jest troche za wysoko ale to juz sama wiesz, chyba oczy sa troche za szeroko, no i broda troche za bardzo szpiczasta, jak bedziesz robila nastepna glowke to podciag tez kaciki ust troche w dol bedzie lepiej wygladalo, jak mozesz pokaz siatke bez smooth a, ale faktycznie widac ze w dobra strone idziesz :)

_kuba_ fajne, to teraz dla odmiany pokaz z ms :)

Napisano

czas modelowania- za długo (nie wiem dokładnie:))

czas renderingu- 7min

renderer- Vray

materiałow nie będe robił, bo tego zlecenie nie wymagało (musze jeszcze kabel zrobić)

siatka:

siatkaid8.jpg

siatka z viewportu:

siatkawf0.jpg

Napisano

pewnie bede bardzo orginalny jak powiem ze nie wiedzielam gdzie to walnac i wyladowalo tutaj ale tak jest...

w kazdym razie siedzialem nad tym zeby nie zklamac jakies 12h i coby nie powiedziec wydaje mi sie ze to jest speed, aczkolwiek moge sie mylic.

speedrm8.jpg

Napisano

Robiłem speeda na 3dkingdom ale odkryłem , że odziwo nie mogę się zarejstrować :P

Modeling : 25 minut

Materiały: 20 minut

Rendering: 18 minut 40 sekund.

drink2xx3.jpg

Napisano

hemmm noo takkk odpalilem maxa 8 i chcialem zobaczyc co to ten mental wiec boxy rzadza :D czas modelingu calej sceny okolo 12 minut :D bez rewelacji ,bez polotu ale i tak juz kocham mentala :D

8a1256bf32442504.jpg

Napisano

buhaha cicho :P:P:P patrz jaki mam sprzet vray wymiekal dawno i sie wysypywal a Mental daje rade :D p.s. Tweety hihi bez wazeliny to bylo :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności