makbol Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 @Wit: Jak na pierwszy post to narawde dobrze. Stosunkowo ładny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 główka dla wprawy, bo nie jestem dobra z modelowania ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 ania jaki czas?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 ee za długo, pewnie pół dnia z przerwami, nie mam wprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 czemu fajnie jest tylko te kaciki ust ;P czas-->40min lepiej nie umiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 hehe i tobie się moje kąciki ust nie podobają... wygląda jakby się na coś złościł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 @Ania: Fajnie, tylko czy te oczy to tak specialnie, smiesznie szeroko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 właśnie dlatego powinnam ćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Mixer audio Pioneer djm-800 Model ma może z pół roku. Już nawet miałem zrobione textury ale zabrakło chęci, odwagi, zapału żeby to skończyć. Może go jeszcze kiedyś odgrzebie. Czas to 7 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 no niezle, widac dbalosc o sczegoly, jak mozesz to pokaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Kolejna(druga) skonczona praca w zbrushu: http://img54.imageshack.us/img54/4626/cosst8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Siatka Ekranjut-> kogoś mi przypomina. ale nieweim kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Ot takie coś stworzyłem : ) do samodzielnej pracki to temu daleko więc wrzucam tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 piknik? :P, a co oni tam pija w tych szklaneczkach ? heh no spoko powiedz jak dlugo modelowales i pokaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Ta piłka została wymodelowana (rowki) ... czy to mapa z bumpem na sprehe? ... nie podobają mi się butelki i ta deska :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Piłka wymodelowana. Był super tutorial o tym gdzieś. Ładne światło, drewienko też git. ale butelki do d*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Modelowałem z pół dzionka, piłka wymodelowana i rzeczywiście na podstawie tutoriala, który gdzieś w necie śmiga. Buteleczki rzeczywiście do kitu i nie tyle model co materiał ale miałem wiele z nim prób i to najlepsze co udało mi się uzyskać. Siateczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 A Tutoriale Do piłek macie Tutaj :)) http://www.duber.cz/training/files/modeling_volley_ball.pdf - Siatkowa http://www.duber.cz/training/files/modeling_golf_ball.pdf - Golfowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 pierwsza pracka w Zbrushu około 2,5h nie patrzcie na twarz bo chciałem ją dzisiaj dokonczyć i sie okazało że źle zapisałem plik:) przynajmniej wiem teraz jak to trzeba robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 A tu taka kosmiczna żaba mutant, ok. 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 mrkrzysiek jak na poczatek nie jest zle :), nawet bym powiedzial ze bardzo fajnie, on ma dzialko zamiast reki ? no i modelowales z zsphere czy wczesniej jakas prosta siatka w maxie a potem import w zb? _kuba_ heheh fajny :) smieszny taki :P, jak mozesz to pokaz siatke bez ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 zacna siateczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 zaiste zacna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 no rewelka kuba :) zaczynales od plane czy boxa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Ładowarka baterujek: W sumie to jeszcze nie dokończone. Nad texturami dopiero cupnołem :) nie wiem czy kadr jest dobrze ustawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 zaczynales od plane czy boxa?? od plane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Adek_CG z zspher no nie wiem co on tam ma na rence _kuba_ świetna pracka i piękna siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 ucho za wysoko się zrobiło test rendera w yafrayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Aniu superowa mordka w dobra strone gonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 ok. 2h tarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Ania fajna glowka, jest troche zbyt plaska, zwlascza jak sie patrzy z boku to to widac, ucho faktycznie jest troche za wysoko ale to juz sama wiesz, chyba oczy sa troche za szeroko, no i broda troche za bardzo szpiczasta, jak bedziesz robila nastepna glowke to podciag tez kaciki ust troche w dol bedzie lepiej wygladalo, jak mozesz pokaz siatke bez smooth a, ale faktycznie widac ze w dobra strone idziesz :) _kuba_ fajne, to teraz dla odmiany pokaz z ms :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 proszę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 kuba superowe te twoje speedy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 pokaz siateczke i powiedz jaki czas modelowania, w czym renderowane ?, bedziesz robil materialy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 czas modelowania- za długo (nie wiem dokładnie:)) czas renderingu- 7min renderer- Vray materiałow nie będe robił, bo tego zlecenie nie wymagało (musze jeszcze kabel zrobić) siatka: siatka z viewportu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 pewnie bede bardzo orginalny jak powiem ze nie wiedzielam gdzie to walnac i wyladowalo tutaj ale tak jest... w kazdym razie siedzialem nad tym zeby nie zklamac jakies 12h i coby nie powiedziec wydaje mi sie ze to jest speed, aczkolwiek moge sie mylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Ładna kobitka, ale 12h to już raczej (na pewno) nie jest speed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Robiłem speeda na 3dkingdom ale odkryłem , że odziwo nie mogę się zarejstrować :P Modeling : 25 minut Materiały: 20 minut Rendering: 18 minut 40 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Moj pierwszy speed. Jakies 1,5h roboty (wiem ze dlogo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Takie tam. 30 miut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Taki pierwszy gniot w ZB :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 czyżby moje zlotowe "dzieło" Cię zainspirowało ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 exactly ;D szczególnie gęba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Lis fajny model nie wiem jak ty to mogłes tak szybko zrobic:(weś daj udostempnij modele:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 hemmm noo takkk odpalilem maxa 8 i chcialem zobaczyc co to ten mental wiec boxy rzadza :D czas modelingu calej sceny okolo 12 minut :D bez rewelacji ,bez polotu ale i tak juz kocham mentala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Ale się podlizujesz Wrocławiakom ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 buhaha cicho :P:P:P patrz jaki mam sprzet vray wymiekal dawno i sie wysypywal a Mental daje rade :D p.s. Tweety hihi bez wazeliny to bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 jak na mentala to nieźle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi