chveti Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Otóż to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Kuba, zapodajesz to o co w speedach chodzi, dobry model plus siatka, bez kijowych renderow, tak trzymaj! bardzo ladne :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havoc Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 2,5h z renderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Taki sobie "wspólno-europejski" speed z nudów. Max, Photoshop - Godzina (z renderingiem). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 rowr: buziaczek dla ciebie mały wazeliniarzu :* ale i tak nie wymigasz się od następnego zlotu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Z powodu pewnej mojej gafy straciłem plik speeda ... ale był prawie gotowy to też postanowiłem dać renderek ... brakuje pare rzeczy :( ... a nie mam jak to kończyć ... Około godzina czasu ... mental ... podstawowe ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 taka tam larwa, czas 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 śliczonści, dawaj siatę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Achh ten upał... 2h z renderingiem, 3dsmax vray photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 liber: very nice :) szkoda że nie jest tylko oszronione na zewnątrz z takimi milutkimi kropeleczkami jak w reklamach CocaColi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Dzieki. Przygotuje więcej drinków. btw. Jak zrobić piankę, taką z piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 nastepna larwa, czas modelowania cos kolo 1,5h byc moze troche wiecej choc pewny nie jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Liber: jak bedziesz robil nastepnego drinka to zeskaluj płyn tak żeby trochę (minimalnie) "wnikał" w szkło, daje bardziej realistyczny efekt, zreszta obczaj manual vraya w necie, tam jest caly rozdzial o wstawianiu i renderowaniu realistycznej cieczy w scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Przerobiłem tego tutka, ale jakoś szczególenie nie zwróciłem na to uwagi. Oczywiście masz racje:) Tego drinka zrobiłem rano, ale dopiero teraz wstawiam bo wcześnij mnie nie było, Czas podobny do wcześniejszego drinka. Powinno byc krócej, ale dopiero uczę się particle flow. Adek_CG zainspirowany reklamą domestosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 kanapka. ogólnie 7 modułów do dowolnej konfiguracji. 3 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Lis jak ci już wspominałem bardzo ładna kanapa to ja też coś wrzuce, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Lis faktycznie bardzo ladna kanapa, mozesz wrzucic siatke ? Georgas bardzo ladnie... render to v ray ? ja sobie nastepna glowke zrobilem... czas modelowania mniej wiecej taki jak poprzedniej czyli modelowane przez dwa dni jak byla chwila wolnego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 no no Adek_CG z dobrymi texturami to by niezla pracka byla, ale i tak jest rewelka, btw. co to? zbrush, blender? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Liber mozesz mi powiedziec skad przerabiales tego tutka z particle flow na drinku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Adek_CG tak to Vray :), super modele robisz pokaż siateczke bez sm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 twarz extra ;) ale te binokle coś nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Takie coś sobie speeeeednąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 mógłbyś dać lepszą teksture wyświetlacza i materiały, słuchawka za cienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Dwudziestominutowy speedzik w zbrushu gdzies kolo 1 w nocy, tuz przed pojsciem spac, nic zobowiazujacego. Na szybko, wiec bez koncepcji i bez sensu wiekszego. Pare motywow mi sie podoba, dlatego wrzucam, chcoc chyba wiecej mi sie nie podoba, ale jak spidzik, to spidzik. soft: zbrush +max ze scanelinem do wyrenderowania i photoshop leciutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 erwfed - kliknij F1;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 dobre Adek, tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Adek świetna twarz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 mógłbyś dać lepszą teksture wyświetlacza i materiały, słuchawka za cienka Głównie chodziło o modelowanie, więc materiałąmi dużo się nie zajmowałem ... słuchawka? Hmmmm... może masz racje ... doszlifuje prace i wsadze na portfolio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Dzieki wszystkim, ciesze sie ze glowka sie podoba :) Leleń to jest screen z viewporta z wingsa, sczerze powiedziawszy myslalem o tym zeby to jakos dokonczyc ale glownym celem bylo pocwiczenie modelowania glowy, troche tych glowek mam zamiar jescze porobic, wiec pewnie narazie teksturek nie bede robil ale mozliwe ze potem jakos to podokanczam :) Georgas juz wrzucam siatke :) krzyhhh hmmm byc moze masz racje, ja wiekszosc tych dodatkow robie poprostu po to zeby jak bede robil sobie nastpena glowe nie mial wrazenia ze robie jedno i to samo dlatego sobie je jakos tam troche stylizuje Huter jak mozesz to pokaz siatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabol22 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Leleń, przerobiłem cały ten wątek od A do Z i w pewnym momencie natknąłem się na post w którym rozpatrzałeś swój Avatar... w takim razie obejrzyj sobie klip "The black eyed peas - Don't phunk with my hurt" :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 lol? :P http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=247254&postcount=465 http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=248598&postcount=473 ale fajnie ze ktos sie interesuje jeszcze szukaniem mojej wybranki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabol22 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Uch musiałem te posty przeoczyć :D Co nie zmienia faktu że jest to portugalska modelka o imieniu Kathrine - tylko tyle mi wiadomo. Szukaj dalej... :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 jako że w Zbrush-u sie bawie ostatnimi czasy i nawet robie czasem jakieś coś;) wrzucam zatem dzisiejsze próby około 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerYeti Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Czkawka po tutorialu z 3dtotal, czas : za długo .. referka: http://www.schwimmerlegal.com/shape/upload/2006/01/oldtoaster.jpg Co zrobic zeby z wingsa do maksa importowalo obiekty razem z hardedges ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 ehehe jak masz max`a to po co modelowałes w wingsie jak tutek jest do maxa ?;) smart Piękny modelik ! fajowo wyszło, nawet prezentacja w Zb :] P.s Pokaz siatke LP ;p (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerYeti Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 ehehe jak masz max`a to po co modelowałes w wingsie jak tutek jest do maxa ?;) to inny toster niz z tutoriala :> 1 'skonczony' lep w 3d, na uszy zabraklo umiejetnosci, czas : ok 2 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 nie ma sie zabardzo czym chwalic ale pokaze to bo to moj pierwszy model w zbrushu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 suck me bitch!!! Speedzik. Miseczka na budyń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Z gustownymi uchwytami na dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 nie wiem czemu przypomina mi tego dupka Zidana. Jeśli komus tez przypomina to nie przypadkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 mi tez;) pewnie pzrez te brwi i usta:D:D chveti -> kazdy kto gral, gra, lub bedzie gral w realu to dupek, no nie??:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Gordy - tylko nie dupka ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Dla mnie to raczej jest clint eastwood ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psychopata Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Dla mnie to raczej jest clint eastwood ;P Skąd ten pomysł? :0 Co prawda robie Clinta, a to jest jego pochodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psychopata Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Looooooooooooooool, ale ma jęzor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Ma charakterystyczne spojrzenie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 stworek fajny, jabłko - fajny materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi