Napisano 5 Październik 200420 l Hm... przez 3 dni nie jesc? hehehe toz to nie czlowiek a cyborg! ps. nie jadlem kiedys przez 36h poczym wypilem jedno piwo, efekt bym conajmniej dziwny w postaci stykowej fazy hehehe.
Napisano 5 Październik 200420 l może nic to przesada ale z tego co pamiętam to dwie kanapki od mamuski na pierwszym wykładzie zapiekanka w 3 dzień wieczorem
Napisano 5 Październik 200420 l brachol tak potrafi - wyszkolił się na praktyce w Szwecji - tam chcąc skończyć badania (co by mu kasy za wcześnie nie brakło) musiał się ograniczać w 90% do kubeczków knora :-) jak go zobaczyłem po powrocie to wyglądał jak suszona śliwka pozdro
Napisano 5 Październik 200420 l koniec zajawek .. dajcie mi czas teraz na zmontowanie na strone ... mam juz ich troche
Napisano 5 Październik 200420 l a tuz obok byl wypasiony bar z domowym jedzeniem za 12-15 zl.. jakies 4-5 min z buta. gotham_ wrecz zdumiewa mnie twoje podejscie.no gratulacje. ninja_ty wcale taki little nie jestes :) hehe,..to tylko taka zmylka.Uwazajcie na little bo to szatan w owcej skorze :). pozdroweczka :) FotoAs
Napisano 5 Październik 200420 l hmmm fajowo, gdybym wiedzial, ze tam takie biesiadno-imprezowe to sam bym chetnie zawital :) ... moze za rok.
Napisano 5 Październik 200420 l a gdzie sie podziewa Archangel czyzby nie dotarl do domu, hue hue bo my mamy skrypt zrobic !!!!!! ale ciii narazie :D
Napisano 5 Październik 200420 l Jak widac na fotce, Kris_R obslugiwany jest juz przez najnowsze CharacterStudio4.2 ;) a gdzie sie podziewa Archangel czyzby nie dotarl do domu, hue hue bo my mamy skrypt zrobic !!!!!! ale ciii narazie :D Wysoce prawdopodobne, w momencie jak wrocilismy, wlasnie zaczynaly sie derby (czytaj: jihad) Wisla-Cracovia, a on mieszka kolo stadionu.
Napisano 5 Październik 200420 l Niektórzy wiedzą kto jest kto, więc nie potrzebują opisów - 3ba było przyjechać :P
Napisano 5 Październik 200420 l widze, ze bylo calkiem piknie... kurcze a mowila mama zeby jechac ;) coz, moze za rok. a wtedy to chlapniemy conieco... jestem ciekaw jaka to graficy maja glowke. a poki co to, plizzz, pospieszcie sie z fotkami/filmem bom ciekaw niezmiernie :)
Napisano 5 Październik 200420 l Właśnie zaczynam capturing pierwszej kastetki :-) 3MAJcie kciuki :-) pozdro
Napisano 5 Październik 200420 l ehh....załuje, że nie mogłem być dłużej w sobote później :( bo się chyba jeszcze dobrze bawiliście ...
Napisano 5 Październik 200420 l najbardziej żałuje ze nie poznałem reszty ludzi buuu szkoda, moze za rok :)
Napisano 5 Październik 200420 l Niektórzy wiedzą kto jest kto, więc nie potrzebują opisów - 3ba było przyjechać :P alez zabawny ;].
Napisano 5 Październik 200420 l jeszcze troche cierpliwosci ... dostalem nowy zestaw fotek od Darka Plesniaka ... bedzie tego troche ... zaraz zabieram sie za montaz ...
Napisano 5 Październik 200420 l Za 40 min skończe 3 kasetke. Jutro na ftp zapodam discreet-a - trzeba to skompresować a już padam przy kompie kolejno codziennie będę coś dodawał nagranych jest kilka materiałów do których nie mam pewności co do publikacji w necie Virtual Magic - Kajko i kokosz - ??? FA - tego na pewno nie Efekty w tanich teledyskach - to będzie montował już sam St. Mąderek Aspekty Sztuki wykład - ?? - myślę że no problem Orgazmotron - raczej może być kłopot Odpowiedzi T. Bagińskiego na pytania - chyba nie bedzie miał nic przeciwko Pijaństwo w knajpie - tu trzeba będzie wyciąć ponad połowę Zajawki z sali przed kinem - raczej bez problemu rozdanie nagród - ??? - chodzi o animki ale chyba no problem reszta poszła z dymem PS ADEK: - prześlij mi namiary na ftp - (poprzedniego priva nie dostałem)
Napisano 5 Październik 200420 l Moj ftp jest otwarty na wszystko.. wrzucaj co bedziesz mial... po kolei, bez wycinania :)
Napisano 5 Październik 200420 l Zaczynam wreszcie dochodzić do siebie po powrocie z Warszawy. Miałem pecha, bo od pierwszego dnia złapałem przeziębienie, które totalnie zepsuło mi samopoczucie. Pomimo tego byłem przez trzy dni... darowałem sobie tylko imprezę po wykładach w piątek. Ja osobiście uważam warsztaty za udane. (pomijam swój wykład....według mnie klapa... i chcę o tym zapomnieć. NA szczęście po wykładzie i w kolejnych dniach pogadałem z wieloma osobami zainteresowanymi combustion i chyba udało mi się trochę naprawić co nieco z tego chaosu z wykładu.) Co mi się osobiście podobało: Miałem możliwość jak każdy na warsztatach zresztą... przetestować okularki 3d. Rozdzielczość 800x600 dla każdego oka. Zdecydowanie lepsze od tego co miałem kiedyś okazję oglądać. W tych okularkach efekt był naprawdę fajny. Wykłady Discreet i przedstawienie możliwości nowego maxa. Fajna sprawa.... Kilka fajnych prac nadesłanych na konkurs.... Trzy bardzo dla mnie sympatyczne w kategorii Bajka i kilka innych. Pokaz filmu Fallen Art – extra... Co do Kajka i Kokosza.... to o ile tło jest Ok. To jakoś niezbyt potrafiłem zaakceptować wykreowane w 3D postacie Kajka i Kokosza. Bardzo trudnego zadania podjęli się ludzie z VirtualMagic.
Napisano 5 Październik 200420 l Niejako podzielam Twoje zdanie odnośnie K&K.. wydaje mi się, że jeśli chłopaki chcą iść dalej za ciosem to czeka ich wiele poprawek i duuużo pracy... poza tym, może to wina rzutnika, ale było tak jakoś mało kolorowo... bez wyrazu troszeczkę, a myślę, ze łaśnie to stanowi dużą część sukcesu filmu animowanego (Katedra, Chubb-chubbs, FA, Shrek) PS. też tych okularków nie widziałem... ;( Tj. widziałem, ale nie spróbowałem :(
Napisano 5 Październik 200420 l miałem je na oczkach - byłem trochę zawiedziony ekraniki były umieszczone zbyt daleko oczu co bardzo zmniejszało efekt (bez możliwości regulacji)
Napisano 5 Październik 200420 l Zawiodłeś się.... Widocznie nie widziałeś pierwszych wersji okularków 3D. Fakt że daleko im jeszcze do ideału. A przy porównaniu ich do tego co oferuje IMAX to już w ogóle tragedia. Jednak jakość obrazu wyraźnie się poprawiła. Czuje się już wyraźnie głębie. Minusem jest w dalszym ciągu fakt iż obraz 3D w okularkach widzimy tak jakbyśmy patrzyli na ekran 17” monitora. brak jest tego poczucia przestrzeni bo ekran jest wciąż za mały... ale jest już zdecydowanie lepiej.
Napisano 5 Październik 200420 l no i zamiescilem na szybko fotogaleryjke ... milego ogladania! http://www.max3d.pl !
Napisano 5 Październik 200420 l o fak :D wiewiór to ma dopiero sprany łep :] co za typ .............. heheheheheehe
Napisano 5 Październik 200420 l Akcent z bialym misiem byl zabawny, tylko wiewior chyba nic nie widzial w tym przebraniu. Wykonywal czasem dziwne ruchy :) Ale brawa za inicjatywe :)
Napisano 5 Październik 200420 l Leander -> taa i miał coś z rig`iem :P Kuciel -> wow to lepiej trochę bo ja znalazłem mojego buta i piszczel oraz lewy okular... :>
Napisano 5 Październik 200420 l eeeech co ja tam widze w galerii ... pijackie libacje i komputery, zeby kobiet bylo wiecej to by super biba byla :) a ta Platige Image to dziura jakas, to tam robia te fajne animki? ja tu sie kurna szklanego wiezowca spodziewalem, a to jakas piwnica bez okien ... :)
Napisano 5 Październik 200420 l Chcialem pozdrowic ta kolezanke. Boba tanczył na rurze w postaci drewnianego slupa (zreszta jest w tym mistrzem) zeby zwrocic jej uwage ale ja od razu wiedzialem, ze kobiete z DTM zainteresuje jedynie facet z aparatem fotograficznym w garsci :) dzudzu: Platigi maja wypasiona siedzibe, stylizowana nieco, ale wszystko z premedytacja i z wykorzystaniem okolicznosci (bunkry pruskie czy cos takiego). Aha, w ogole szkoda, ze na fotkach nie ma tak wielu osob z max3d, ktore mozna bylo spotkac. Mam nadzieje, ze dojda jeszcze inne zdjecia.