Rascal Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Hm... przez 3 dni nie jesc? hehehe toz to nie czlowiek a cyborg! ps. nie jadlem kiedys przez 36h poczym wypilem jedno piwo, efekt bym conajmniej dziwny w postaci stykowej fazy hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 może nic to przesada ale z tego co pamiętam to dwie kanapki od mamuski na pierwszym wykładzie zapiekanka w 3 dzień wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 brachol tak potrafi - wyszkolił się na praktyce w Szwecji - tam chcąc skończyć badania (co by mu kasy za wcześnie nie brakło) musiał się ograniczać w 90% do kubeczków knora :-) jak go zobaczyłem po powrocie to wyglądał jak suszona śliwka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Jaki bedzie czas udostepnionego materialu z DTM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 malutka zajawka ... powoli zbieram wszystko do kupy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Leander, Mamafaka,... Bobek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 kolejna zajaweczka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 koniec zajawek .. dajcie mi czas teraz na zmontowanie na strone ... mam juz ich troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 a tuz obok byl wypasiony bar z domowym jedzeniem za 12-15 zl.. jakies 4-5 min z buta. gotham_ wrecz zdumiewa mnie twoje podejscie.no gratulacje. ninja_ty wcale taki little nie jestes :) hehe,..to tylko taka zmylka.Uwazajcie na little bo to szatan w owcej skorze :). pozdroweczka :) FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 hmmm fajowo, gdybym wiedzial, ze tam takie biesiadno-imprezowe to sam bym chetnie zawital :) ... moze za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 a gdzie sie podziewa Archangel czyzby nie dotarl do domu, hue hue bo my mamy skrypt zrobic !!!!!! ale ciii narazie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Jak widac na fotce, Kris_R obslugiwany jest juz przez najnowsze CharacterStudio4.2 ;) a gdzie sie podziewa Archangel czyzby nie dotarl do domu, hue hue bo my mamy skrypt zrobic !!!!!! ale ciii narazie :D Wysoce prawdopodobne, w momencie jak wrocilismy, wlasnie zaczynaly sie derby (czytaj: jihad) Wisla-Cracovia, a on mieszka kolo stadionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 tylko jak to bedzie na www to dajcie opisy kto jest kto :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 ... i kto kogo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 na forum 3D jest już kilka fote :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Niektórzy wiedzą kto jest kto, więc nie potrzebują opisów - 3ba było przyjechać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 widze, ze bylo calkiem piknie... kurcze a mowila mama zeby jechac ;) coz, moze za rok. a wtedy to chlapniemy conieco... jestem ciekaw jaka to graficy maja glowke. a poki co to, plizzz, pospieszcie sie z fotkami/filmem bom ciekaw niezmiernie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Właśnie zaczynam capturing pierwszej kastetki :-) 3MAJcie kciuki :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 dirty -> a myślałem, że Ci się odwdzięcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Leru-> nie boj sie, jeszcze bedziesz miec okazje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Czekamy.. te nerwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 ehh....załuje, że nie mogłem być dłużej w sobote później :( bo się chyba jeszcze dobrze bawiliście ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 nie pakusiaj... ja tez zybko wrocilem katowac maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 najbardziej żałuje ze nie poznałem reszty ludzi buuu szkoda, moze za rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 DAWID: - dobrze to mało powiedziane :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Niektórzy wiedzą kto jest kto, więc nie potrzebują opisów - 3ba było przyjechać :P alez zabawny ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Cfaniaczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 wlasnie, niektorzy np. ze wsi sa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 no, na przykład ja ::D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 i ja :D :D :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 jeszcze troche cierpliwosci ... dostalem nowy zestaw fotek od Darka Plesniaka ... bedzie tego troche ... zaraz zabieram sie za montaz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Adku, trzymamy kciuki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Za 40 min skończe 3 kasetke. Jutro na ftp zapodam discreet-a - trzeba to skompresować a już padam przy kompie kolejno codziennie będę coś dodawał nagranych jest kilka materiałów do których nie mam pewności co do publikacji w necie Virtual Magic - Kajko i kokosz - ??? FA - tego na pewno nie Efekty w tanich teledyskach - to będzie montował już sam St. Mąderek Aspekty Sztuki wykład - ?? - myślę że no problem Orgazmotron - raczej może być kłopot Odpowiedzi T. Bagińskiego na pytania - chyba nie bedzie miał nic przeciwko Pijaństwo w knajpie - tu trzeba będzie wyciąć ponad połowę Zajawki z sali przed kinem - raczej bez problemu rozdanie nagród - ??? - chodzi o animki ale chyba no problem reszta poszła z dymem PS ADEK: - prześlij mi namiary na ftp - (poprzedniego priva nie dostałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Moj ftp jest otwarty na wszystko.. wrzucaj co bedziesz mial... po kolei, bez wycinania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Szybciej, szybciej, tłum nieobecnych się niecierpliwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfam Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Zaczynam wreszcie dochodzić do siebie po powrocie z Warszawy. Miałem pecha, bo od pierwszego dnia złapałem przeziębienie, które totalnie zepsuło mi samopoczucie. Pomimo tego byłem przez trzy dni... darowałem sobie tylko imprezę po wykładach w piątek. Ja osobiście uważam warsztaty za udane. (pomijam swój wykład....według mnie klapa... i chcę o tym zapomnieć. NA szczęście po wykładzie i w kolejnych dniach pogadałem z wieloma osobami zainteresowanymi combustion i chyba udało mi się trochę naprawić co nieco z tego chaosu z wykładu.) Co mi się osobiście podobało: Miałem możliwość jak każdy na warsztatach zresztą... przetestować okularki 3d. Rozdzielczość 800x600 dla każdego oka. Zdecydowanie lepsze od tego co miałem kiedyś okazję oglądać. W tych okularkach efekt był naprawdę fajny. Wykłady Discreet i przedstawienie możliwości nowego maxa. Fajna sprawa.... Kilka fajnych prac nadesłanych na konkurs.... Trzy bardzo dla mnie sympatyczne w kategorii Bajka i kilka innych. Pokaz filmu Fallen Art – extra... Co do Kajka i Kokosza.... to o ile tło jest Ok. To jakoś niezbyt potrafiłem zaakceptować wykreowane w 3D postacie Kajka i Kokosza. Bardzo trudnego zadania podjęli się ludzie z VirtualMagic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 okularki 3d ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Niejako podzielam Twoje zdanie odnośnie K&K.. wydaje mi się, że jeśli chłopaki chcą iść dalej za ciosem to czeka ich wiele poprawek i duuużo pracy... poza tym, może to wina rzutnika, ale było tak jakoś mało kolorowo... bez wyrazu troszeczkę, a myślę, ze łaśnie to stanowi dużą część sukcesu filmu animowanego (Katedra, Chubb-chubbs, FA, Shrek) PS. też tych okularków nie widziałem... ;( Tj. widziałem, ale nie spróbowałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfam Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Tak okularki 3D.... o takie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 miałem je na oczkach - byłem trochę zawiedziony ekraniki były umieszczone zbyt daleko oczu co bardzo zmniejszało efekt (bez możliwości regulacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfam Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Zawiodłeś się.... Widocznie nie widziałeś pierwszych wersji okularków 3D. Fakt że daleko im jeszcze do ideału. A przy porównaniu ich do tego co oferuje IMAX to już w ogóle tragedia. Jednak jakość obrazu wyraźnie się poprawiła. Czuje się już wyraźnie głębie. Minusem jest w dalszym ciągu fakt iż obraz 3D w okularkach widzimy tak jakbyśmy patrzyli na ekran 17” monitora. brak jest tego poczucia przestrzeni bo ekran jest wciąż za mały... ale jest już zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 no i zamiescilem na szybko fotogaleryjke ... milego ogladania! http://www.max3d.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 dziekuje wszystkim ktorzy udostepnili zdjecia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfam Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Podobało mi się przebranie jakie miał Wiewiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 heh znalazlem sie na calych 3-ech :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 o fak :D wiewiór to ma dopiero sprany łep :] co za typ .............. heheheheheehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Akcent z bialym misiem byl zabawny, tylko wiewior chyba nic nie widzial w tym przebraniu. Wykonywal czasem dziwne ruchy :) Ale brawa za inicjatywe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Leander -> taa i miał coś z rig`iem :P Kuciel -> wow to lepiej trochę bo ja znalazłem mojego buta i piszczel oraz lewy okular... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 eeeech co ja tam widze w galerii ... pijackie libacje i komputery, zeby kobiet bylo wiecej to by super biba byla :) a ta Platige Image to dziura jakas, to tam robia te fajne animki? ja tu sie kurna szklanego wiezowca spodziewalem, a to jakas piwnica bez okien ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Chcialem pozdrowic ta kolezanke. Boba tanczył na rurze w postaci drewnianego slupa (zreszta jest w tym mistrzem) zeby zwrocic jej uwage ale ja od razu wiedzialem, ze kobiete z DTM zainteresuje jedynie facet z aparatem fotograficznym w garsci :) dzudzu: Platigi maja wypasiona siedzibe, stylizowana nieco, ale wszystko z premedytacja i z wykorzystaniem okolicznosci (bunkry pruskie czy cos takiego). Aha, w ogole szkoda, ze na fotkach nie ma tak wielu osob z max3d, ktore mozna bylo spotkac. Mam nadzieje, ze dojda jeszcze inne zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi