Falcrum Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Krótki film w klimatach starych dobrych filmów sci-fi lat 80'tych ( np. Blade Runner ) czterech studentów ArtFX z Montpellier we Francji. http://vimeo.com/69375721 - film - making off
blinq Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Dobre! Fajowy klimat - ostatnio brakuje takiego w filmach.
michalz00 Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 4 reżyserów ale żadnego scenarzysty ;) No i to widać, bo film pozbawiony historii. Ale wykonanie super, bardzo ładnie skopiowali wizualny klimat z Blade Runnera.
dziadek3D Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 to pewnie jakiś nowy trend..... vfx-y są.... treści nie ma... nie sadziłem że to tak szybko pójdzie... to odmóżdżenie....:)))))))))
Juzwa Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Mogli zakonczenie zmienic i juz wsadzic mu tam gnata i by nie wiadomo o co chodzilo, a tu takie przewidywalne... :P Ale wiadomo jak to jest, kawal produkcji to juz i nie zawsze mozna cos zmieniac mimo i checi. Klimacik faktycznie swietny, muzyczka bardzo duzo dała, juz wiem czego dzis bede sluchal caly dzien :D
Szosz Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Odmóżdżenie. A jednak jest top film i może jakieś zarządzanie, scenariusz, reżyser skoro to takie dopuszczone Ma być ze na konkursie pokazują, a nie ze w biurze każdy sobie rzepkę skrobie i inny ma pomysł.
Gość Chrupek3D Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 niezły making of... tylko czekałem, kiedy pojawi się słowo Maya ;) Enviro artysta odwalił kawał porządnej roboty... żeby z kilku zielonych ścian zrobić takie cudo... u la la... no i ta muza na koniec...
Status Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Efekt niesamowity, muzyka nie z tej ziemi, fabuła nie ma tu znaczenia, raczej taki "show what you can do".
Nezumi Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Jest moc. Po muzyke jesli mnie ucho nie myli (a mam drewniane) mozna siegnac tutaj: Kupa fajnych kawalkow.
mateusz_s Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 wygląda bardzo fajnie, ale straszne nudy i wszystko takie powolne, nie obejrzałem bez przesuwania :)
khatake Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 Świat w którym ludzie podejmują decyzję na podstawie google glass'a (wadliwego) rezygnując z myślenia/mówienia. Logiki tu nie za wiele. Szkoda że ludzie rezygnują z włożenia pracy w treść. Miło jednak mieć coś takiego w portfolio. Ładne chociaż.
dziadek3D Napisano 25 Lipiec 2013 Napisano 25 Lipiec 2013 jeżeli wszyscy będą chcieli mieć takie NIC w portfolio... to z tego w przyszłości powstanie tylko monstrualne NIC, ku uciesze NICZEGO....:)))))) 1
_LoGaN_ Napisano 26 Lipiec 2013 Napisano 26 Lipiec 2013 Niestety, nie dalem rady bez przewijania. Klimat i efekty fajne - ale nic pozatym.
leander Napisano 27 Lipiec 2013 Napisano 27 Lipiec 2013 Wciąga, świetny klimat. Film zdecydowanie nie jest o niczym. Konkretny przekaz, na czasie. Jak na tego typu short świetnie zagrane.
mctomciu Napisano 28 Lipiec 2013 Napisano 28 Lipiec 2013 Gran Torino mi się przypomniało... Spodziewałem się czegoś ciekawszego.
Rekomendowane odpowiedzi