Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Krótki film w klimatach starych dobrych filmów sci-fi lat 80'tych ( np. Blade Runner ) czterech studentów ArtFX z Montpellier we Francji.

http://vimeo.com/69375721 - film

- making off
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 5,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

4 reżyserów ale żadnego scenarzysty ;) No i to widać, bo film pozbawiony historii. Ale wykonanie super, bardzo ładnie skopiowali wizualny klimat z Blade Runnera.

Napisano

to pewnie jakiś nowy trend..... vfx-y są.... treści nie ma... nie sadziłem że to tak szybko pójdzie... to odmóżdżenie....:)))))))))

Napisano

Mogli zakonczenie zmienic i juz wsadzic mu tam gnata i by nie wiadomo o co chodzilo, a tu takie przewidywalne... :P

Ale wiadomo jak to jest, kawal produkcji to juz i nie zawsze mozna cos zmieniac mimo i checi. Klimacik faktycznie swietny, muzyczka bardzo duzo dała, juz wiem czego dzis bede sluchal caly dzien :D

Napisano

Odmóżdżenie.

A jednak jest top film i może jakieś zarządzanie, scenariusz, reżyser skoro to takie dopuszczone Ma być ze na konkursie pokazują, a nie ze w biurze każdy sobie rzepkę skrobie i inny ma pomysł.

Napisano

niezły making of... tylko czekałem, kiedy pojawi się słowo Maya ;)

Enviro artysta odwalił kawał porządnej roboty... żeby z kilku zielonych ścian zrobić takie cudo... u la la... no i ta muza na koniec...

Napisano

Efekt niesamowity, muzyka nie z tej ziemi, fabuła nie ma tu znaczenia, raczej taki "show what you can do".

Napisano

Jest moc. Po muzyke jesli mnie ucho nie myli (a mam drewniane) mozna siegnac tutaj:

Kupa fajnych kawalkow.

Napisano

wygląda bardzo fajnie, ale straszne nudy i wszystko takie powolne, nie obejrzałem bez przesuwania :)

Napisano

Świat w którym ludzie podejmują decyzję na podstawie google glass'a (wadliwego) rezygnując z myślenia/mówienia. Logiki tu nie za wiele. Szkoda że ludzie rezygnują z włożenia pracy w treść. Miło jednak mieć coś takiego w portfolio. Ładne chociaż.

Napisano

jeżeli wszyscy będą chcieli mieć takie NIC w portfolio... to z tego w przyszłości powstanie tylko monstrualne NIC, ku uciesze NICZEGO....:))))))

Napisano

Wciąga, świetny klimat. Film zdecydowanie nie jest o niczym. Konkretny przekaz, na czasie. Jak na tego typu short świetnie zagrane.