adek Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Pełna treść: Hubert J Daniel - wywiad o pracy w Blur Studio Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez Adek
safian Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Bardzo przyjemnie się czytało. Dopiero teraz dowiedziałem się, że mamy rodaka w Blur :). Tylko pozostaje mi pogratulować pracy w tak prestiżowym studiu i życzyć kolejnych sukcesów!
Pionier Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 jak wyzej, bardzo fajne do poczytania z rana :)
Pawelkos Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Super wywiad, mi rowniez czytalo sie bardzo przyjemnie :)
Traitor Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Ale godzinowo to tak jak w Polszy:) Dzieki za wywiad
le_chu Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Bardzo fajny wywiad. Czemu brak Blendera w pipeline? :D ps, to żart
wroniec Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Dzięki wielkie za wywiad. Tak jak wyżej, bardzo przyjemny tekst do poczytania przy porannej kawie. Gratuluję Ci Hubercie determinacji, umiejętności i talentu. Wyobrażam sobie, że nie łatwo było przyjść z zewnątrz i pokazać że jesteś odpowiednią osobą na stanowisko supervisora, o czym też jest w wywiadzie. Odnośnie zdjęć to dywany pięknie dopełniają klimatu.
deshu Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Dziękuje za wywiad. Bardzo sympatycznie w nim wypadłeś, Hubercie:P Miło widzieć zdjęcia z miejsca pracy, gdzie nikt nie udowadnia jaki jest pro mając maca pro:)
legomir Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 w maxie jak w maxie ale w XSI ? ;) A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI
fps Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 bardzo klimatyczne miejsce, sądząc po zdjęciach ;) fajnie poznac trochę kulisów pracy w Blur z pierwszej reki ...
Pawelkos Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI Nie na darmo mowia ze ironia nie dziala w sieci :D Ja to bardziej bylem zaskoczony tym After Efects'em, ale kolejny raz sie potwierdza, ze jak dobry specjalista to oprogramowanie jest drugorzedna sprawa
jacenty Napisano 19 Wrzesień 2013 Napisano 19 Wrzesień 2013 A mi sie rzucilo w oczy ze taka wypasnia niby firma a ludzie na jakis szajsowatych monitorach siedza . W sumie niczym nie rozni sie od polszy . Ciekawia mnie jeszcze warunki finansowe .Ale tego pewnie sie nie dowiemy . A to czy Blur czy pixar jakos wogule mnie nie rusza .Na gowienku mozna rowniez niezla kaske kosic. Smutne jest to ze trzeba dymac nadgodziny .
jaras Napisano 19 Wrzesień 2013 Napisano 19 Wrzesień 2013 A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI wiem o tym, napisałem z przymróżeniem oka bo panuje obiegowa opinia ze xsi nie jest wdrozony w pipeline w zadnym duzym studio ;)
jacenty Napisano 19 Wrzesień 2013 Napisano 19 Wrzesień 2013 ee tam poprostu wyroslem juz z gowniarskiej fascynacji grafika
Rekomendowane odpowiedzi