Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 11,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemnie się czytało. Dopiero teraz dowiedziałem się, że mamy rodaka w Blur :). Tylko pozostaje mi pogratulować pracy w tak prestiżowym studiu i życzyć kolejnych sukcesów!

Napisano

Bardzo fajny wywiad. Czemu brak Blendera w pipeline? :D

ps, to żart

Napisano

Dzięki wielkie za wywiad. Tak jak wyżej, bardzo przyjemny tekst do poczytania przy porannej kawie.

Gratuluję Ci Hubercie determinacji, umiejętności i talentu. Wyobrażam sobie, że nie łatwo było przyjść z zewnątrz i pokazać że jesteś odpowiednią osobą na stanowisko supervisora, o czym też jest w wywiadzie.

Odnośnie zdjęć to dywany pięknie dopełniają klimatu.

Napisano

Dziękuje za wywiad. Bardzo sympatycznie w nim wypadłeś, Hubercie:P

Miło widzieć zdjęcia z miejsca pracy, gdzie nikt nie udowadnia jaki jest pro mając maca pro:)

Napisano
w maxie jak w maxie ale w XSI ? ;)

A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI

Napisano

bardzo klimatyczne miejsce, sądząc po zdjęciach ;)

fajnie poznac trochę kulisów pracy w Blur z pierwszej reki ...

Napisano

Nie na darmo mowia ze ironia nie dziala w sieci :D

Ja to bardziej bylem zaskoczony tym After Efects'em, ale kolejny raz sie potwierdza, ze jak dobry specjalista to oprogramowanie jest drugorzedna sprawa

Napisano

A mi sie rzucilo w oczy ze taka wypasnia niby firma a ludzie na jakis szajsowatych monitorach siedza . W sumie niczym nie rozni sie od polszy .

Ciekawia mnie jeszcze warunki finansowe .Ale tego pewnie sie nie dowiemy . A to czy Blur czy pixar jakos wogule mnie nie rusza .Na gowienku

mozna rowniez niezla kaske kosic. Smutne jest to ze trzeba dymac nadgodziny .

Napisano

wiem o tym, napisałem z przymróżeniem oka bo panuje obiegowa opinia ze xsi nie jest wdrozony w pipeline w zadnym duzym studio ;)