Napisano 13 Wrzesień 201311 l Pełna treść: Hubert J Daniel - wywiad o pracy w Blur Studio Edytowane 17 Wrzesień 201311 l przez Adek
Napisano 17 Wrzesień 201311 l Bardzo przyjemnie się czytało. Dopiero teraz dowiedziałem się, że mamy rodaka w Blur :). Tylko pozostaje mi pogratulować pracy w tak prestiżowym studiu i życzyć kolejnych sukcesów!
Napisano 17 Wrzesień 201311 l Dzięki wielkie za wywiad. Tak jak wyżej, bardzo przyjemny tekst do poczytania przy porannej kawie. Gratuluję Ci Hubercie determinacji, umiejętności i talentu. Wyobrażam sobie, że nie łatwo było przyjść z zewnątrz i pokazać że jesteś odpowiednią osobą na stanowisko supervisora, o czym też jest w wywiadzie. Odnośnie zdjęć to dywany pięknie dopełniają klimatu.
Napisano 17 Wrzesień 201311 l Dziękuje za wywiad. Bardzo sympatycznie w nim wypadłeś, Hubercie:P Miło widzieć zdjęcia z miejsca pracy, gdzie nikt nie udowadnia jaki jest pro mając maca pro:)
Napisano 17 Wrzesień 201311 l w maxie jak w maxie ale w XSI ? ;) A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI
Napisano 17 Wrzesień 201311 l bardzo klimatyczne miejsce, sądząc po zdjęciach ;) fajnie poznac trochę kulisów pracy w Blur z pierwszej reki ...
Napisano 17 Wrzesień 201311 l A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI Nie na darmo mowia ze ironia nie dziala w sieci :D Ja to bardziej bylem zaskoczony tym After Efects'em, ale kolejny raz sie potwierdza, ze jak dobry specjalista to oprogramowanie jest drugorzedna sprawa
Napisano 19 Wrzesień 201311 l A mi sie rzucilo w oczy ze taka wypasnia niby firma a ludzie na jakis szajsowatych monitorach siedza . W sumie niczym nie rozni sie od polszy . Ciekawia mnie jeszcze warunki finansowe .Ale tego pewnie sie nie dowiemy . A to czy Blur czy pixar jakos wogule mnie nie rusza .Na gowienku mozna rowniez niezla kaske kosic. Smutne jest to ze trzeba dymac nadgodziny .
Napisano 19 Wrzesień 201311 l A co w tym dziwnego? The Mill i MPC chyba używają do niektórych projektów XSI wiem o tym, napisałem z przymróżeniem oka bo panuje obiegowa opinia ze xsi nie jest wdrozony w pipeline w zadnym duzym studio ;)