Kris_R Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Wiara była - ale nie pomogła. Do zobaczenia w dziale W.I.P zatem :) Warto docisnąć do finishu z tą pracką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 A tam wrzuć cale, będziesz się mógł chwalić ze wygrałeś bitwę nieskończoną praca:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Szkoda, że się nie wyrobiłeś, na samym wycinku widać ogrom pracy i detalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 Warto docisnąć do finishu z tą pracką. Dlatego dziś jej nie "finishuje". Końcowy efekt jest tu najważniejszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rentrax Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Chyba się niestety nie udało wspułczuję. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwczyk Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Nawet na wycinku widac, jak duzo pracy wlozyles w projekt. Widze, ze ten moj zarcik z incepcją nie był tak nietrafiony, jak myslalem :) Miasto, na miescie, na miescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 to co pokazales KOSA! moze troche za zielono, ale mega kozacko.... no nic, szkoda...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 O nie! Przyznaj się, że dajesz innym fory ;) Mam nadzieję, że dokończysz pracę już po za konkursem. Sam wycinek jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szokun10 Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Strzyg- bardzo Cie szanuje stary za ta decyzje - zlemales szyk - tak d-line jest warzny ale prace robisz glownie dla siebie i dla jej samej- wiec szacun. Bo to jest ta bramka X ktorej sie w reklamie/VFX nie da sie wybrac- ale jesli Strzyga klijentem jest jego wlasne artystyczne sumienie - to bardzo, dobry wybor - biorac pod uwage ,ze wzial na siebie duzo wiecej elementow do zrobienianiz inni, to ta pracka zeby wyszla na jego poziomie w czasie danym byla niemalze niemozliwa. Gratsy za to co zrobiles do czasu i czekamy na efekt koncowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Wielka szkoda STRZYG i współczuję. Wycinek jest świetny. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy i wierzę, że będzie KOSA :) Włożyłeś w to masę pracy. Powodzenia z projektem, jesteśmy z Tobą (kind of :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Szkoda, ale jednocześnie super, że będzie to takie jak chcesz. Czekam mocno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 STRZYG, bardzo dziękuję za dedykację, rzeczywiście tych dziur nie mogłem się doczekać :). Podjąłeś dojrzałą decyzję, która świadczy o tym, że masz bardzo sensownie poukładane priorytety. Wyrazy szacunku i podziwu. Ta praca będzie genialna, nie mam co do tego żadnych wątpliwości i obroni się tak jak wszystkie godne uwagi dzieła - po prostu swoją jakością. Zauważyłem rejestrację :). I napis "Społem" na kubku :). Pamiętam te kubki! I oczywiście z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 (edytowane) Ale skończ To na pewno, bo nie smak pozostanie, że tak świetnie zapowiadająca się praca, projekt ląduje tylko w szufladzie :p Edytowane 1 Marzec 2014 przez aconaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Panowie, nie wiem jak Wy, ale ja jestem całym sercem za przedłużeniem terminu ukończenia Bitwy. Była kilka razy taka sytuacja na CG Talku, że przedłużyli. Patrząc na tą pracę jestem pewien że byłoby to idealne posunięcie, również dla innych uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Robi wrażenie mimo że nieco brakło do końca. Mam nadzieje że wkrótce skończysz, bo widać nakład pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Panowie, nie wiem jak Wy, ale ja jestem całym sercem za przedłużeniem terminu ukończenia Bitwy. Była kilka razy taka sytuacja na CG Talku, że przedłużyli. Patrząc na tą pracę jestem pewien że byłoby to idealne posunięcie, również dla innych uczestników. bez przesady, trzy miesiące było, to naprawdę kupa czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 bez przesady, dwa miesiące było ponad, to kupa czasu.. uwazam podobnie, praca swietna, ale zasady to zasady, gdyby bitwa zostala przedluzona byloby to nie fair dla tych co dali z siebie wszystko aby zdazyc na czas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 Nie zrozumcie tego źle (odnośnie przedłużania), ale dla mnie osobiście nie ukończenie tej pracy to również niezły cios. Ale nie możemy. Jesteśmy umówieniu ze sponsorami, musimy jak najszybciej uruchomić kolejny etap czyli przygotować wszystko Jury. Ale STRZYG - ty musisz to ukończyć, choćby nie wiem co! I mam nadzieję, że rozumiesz. Dlatego strasznie nie lubię jeśli ktokolwiek w Bitwach zostawia wszystko na ostatnią chwilę. Chociaż tutaj jak STRZYG napisał, to nie jest kwestia kilku godzin, a raczej dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 STRZYGA to co pokazałeś naprawdę super. Niezwykle wysoko powiesiłeś sobie poprzeczkę. Nie śmiałbym Ci zwracać uwagi na temat grafiki, bo widać, że umiesz i wiesz to i owo, ale tak z innej branży Ci napiszę - pamiętaj - done is better than perfect :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 1 Marzec 2014 Autor Share Napisano 1 Marzec 2014 dzięki za dobre słowa :) Póki co wracam do wykręconych pomysłów, które musiałem pogrzebać w związku z terminem. Praca będzie "done" i chcę by była "perfect" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 (edytowane) Bardzo dobrze. Jestem całym sercem za. Taki projekt trzeba: a) skończyć, b) włożyć weń całe serce. EDIT: STRZYG, no weź zakładaj już post na WIP! Nigdzie go jeszcze nie widzę! EDIT: STRZYG, bierz się do roboty! Jest już ósmy marca! :) Edytowane 8 Marzec 2014 przez Marcin Przybyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 (edytowane) YO, I'm back! Trochę mnie nie było, łzy otarłem + przeszkoliłem się z kilku fajnych rzeczy i wracam ze wszystkimi patentami jakie miały się znaleźć pod kryptonimem 2089: BISTRO. Póki co trochę od końca - scena główna będzie miała kilka strzałów i obecnie kończę pierwszy z nich. Pamiętacie jak w którymś poście stwierdziłem że fajnie b było zrobic ujęcie samego tylko stolika z pierogami i oldskulowym kubkiem "Społem" ? No więc właśnie ;) Poniżej wersja z bazgrołami co sie jeszcze pojawi. Glównym akcentem będzie telefono-superkomputer-klaster-stacja kosmiczna i jego holograficzne wyświetlanie informacji. Jakiej produkcji jest telefon każdy widzi. Dojdą dymki, menu baru, klucze z brelokiem "Skurczybyk" i parę gratów na stół, żeby nie było pustostanu. W tle oczywiście WWA 2089 A tutaj wersja bez bazgrołów i bez DOF'a, bo to kwestia otwarta z tym blurem. Prawdę mówiąc, zawsze chciałem coś takiego zobaczyć - normalną scenkę z perspektywy pierwszej osoby osadzoną w przyszłości. Dodatkowo, jednym z głównych bohaterów bedą patenty, z których nie mogłem zrezygnować, takie 100% "musibyć" a bedą/są to uśmieszki w stronę starych polskich komedii. Łańcuch to oczywiście nawiązanie do sceny w barze mlecznym z filmu "Miś". Nikt oprócz Polaków tego nie skuma...i tak ma być ;) Inne "oczko" to 100% cukru w cukrze na saszetkach "Kudowa Zdrój" :D Skończe to , bede miał już cały stolik i zacznę wykańczac Halskiego. Edytowane 15 Listopad 2015 przez STRZYG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Swietne ale spluwe bym odwrocil tak by mu było ją łatawiej chwycić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrface Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Zjadłbym te piery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 społem kubek FTW!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Dzięki :) No jeśli chodzi o ułożenie spluwy, to badania focusowe wykazują zgrzyt "ktoś podejdzie i strzeli mu w głowe". Będzie trzeba nad tym pomyśleć... sz kurczę, lubię obecne położenie. Zaczekam z tym do końca, jak już pojawią się kolorowe akcenty (hologramy), wtedy gnat będzie już tylko "tłem" i nie będzie grał aż tak bardzo na froncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rentrax Napisano 9 Kwiecień 2014 Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Fajne pierogi. I te sztućce połączone łańcuchem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 No! Strzyg! Dawaj, dawaj, dawaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 Bistro [*] Requestat in pace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik09 Napisano 5 Lipiec 2014 Share Napisano 5 Lipiec 2014 Halo coś tu się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 Halo coś tu się dzieje ? niedługo coś wrzucę. No cóż, nie będę ukrywał, że na chwilę obecną 2089 nie ma i mieć nie może u mnie priorytetu : (((((((((( Choćbym miał to robić 15 lat, po jedną godzinę na miesiąc to dojadę do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik09 Napisano 15 Czerwiec 2021 Share Napisano 15 Czerwiec 2021 Skończysz to kiedys? Czy to twój max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi