KLICEK Napisano 24 Listopad 2022 Autor Share Napisano 24 Listopad 2022 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Listopad 2022 Share Napisano 24 Listopad 2022 uroczy 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anya_desdein Napisano 24 Listopad 2022 Share Napisano 24 Listopad 2022 o jeju, jaki słodki ❤️ Jakiś konkretny pomysł na rasę, czy po prostu fajny model? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Listopad 2022 Share Napisano 24 Listopad 2022 (edytowane) Jeśli to obraźliwe to zignorujcie posta! Ale tak wyobrażam sobie tekst jaki facet nie chce usłyszeć od kobiety przed sceną łóżkową 😄 : 4 godziny temu, anya_desdein napisał(a): o jeju, jaki słodki ❤️ @RaVirr Cytat uroczy 😄 Nie wspominając już o tym że chwilę przed wyrzeźbił srogiego pająko - morsa! 😛 Edytowane 24 Listopad 2022 przez Mortom 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anya_desdein Napisano 24 Listopad 2022 Share Napisano 24 Listopad 2022 1 hour ago, Mortom said: Jeśli to obraźliwe to zignorujcie posta! Ale tak wyobrażam sobie tekst jaki facet nie chce usłyszeć od kobiety przed sceną łóżkową 😄 : @RaVirr Nie wspominając już o tym że chwilę przed wyrzeźbił srogiego pająko - morsa! 😛 Kto powiedział, że to obraźliwe xd Takimi komplementami wyrwałam chłopaka, a ten obrazek mu wysłałam z komentarzem, że znalazłam w końcu stworzenie, co ma większe oczy od niego. xd 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2022 Autor Share Napisano 24 Listopad 2022 17 godzin temu, anya_desdein napisał: o jeju, jaki słodki ❤️ Jakiś konkretny pomysł na rasę, czy po prostu fajny model? tak o zrobilem jako speeda 😄 i testowanie nowych pomyslow na workflow 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2022 Autor Share Napisano 24 Listopad 2022 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 25 Listopad 2022 Share Napisano 25 Listopad 2022 (edytowane) O k***a DIABOŁ! 😛 A tak serio 😉 to od razu widać chłopisko po prostu jest u lekarza i robi AAAAA.... 😄 Z wyrazu twarzy wyczytywywuje 😛 że to ładna pani doktor - poznaje to po zmrużonych kaprawych oczkach i niższym niż zwykle głosie AAAA 😄 Bardzo fajne chłopisko! Ale widać, że dzień uszu olewa od lat, bo się dość szczątkowo prezentują 😄 No ale jak się tyle inwestuje w dentystę to coś za coś... uszy lub zembuchy... no trzeba coś wybrać i nie dziwie się że poszedł w zebuszki 🙂 Edytowane 25 Listopad 2022 przez Mortom 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2022 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2022 jeszcze przerendzilem 🙂 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2022 kiedys zrobilem takiego, dzisiaj znalazlem przypadkiem na dysku xd 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Grudzień 2022 Share Napisano 6 Grudzień 2022 20 minut temu, KLICEK napisał: kiedys zrobilem takiego, dzisiaj znalazlem przypadkiem na dysku xd NOOO TO ZAPOWIEDŹ NADCHODĄCEGO DLC POD NAZWĄ "PRZERWA ŚWIĄTECZNA" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Grudzień 2022 Share Napisano 6 Grudzień 2022 zajebisty wiedźminek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2022 3 godziny temu, michalo napisał: zajebisty wiedźminek! thx nawet mam wydrukowanego, ale oczywioscie jak sie przeprowadzalem to musialem go zniszczy xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2022 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2022 najdluzszy wip w historii 🙂 zaczalem ten model w 2007 roku xd 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 8 godzin temu, KLICEK napisał: najdluzszy wip w historii 🙂 zaczalem ten model w 2007 roku xd Zahacza o trzy dekady 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 jak się poustawiało na najmniejszej mapce maksymalną ilość botów, wyłącznie Klesków to wtedy było to istne jak wtedy kumpel zauważył "świniobicie" ze względu na odgłosy jakie Kleski wydają kiedy zadaje im się obrażenia czyli podobne do zarzynanego świniaka, stare dobre czasy XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 (edytowane) @KLICEK Będę brutalnie szczery! Po 16 latach dłubaniny, spodziewałem się co najmniej konstelacji złożonej z 5 Dawidów, 3 Myśliceli i minimalnie 1 obrazu w formacie Panoramy Racławickiej. Czuję się rozczarowany 😐 Może bumeruje, ale kiedyś to było, a teraz to tylko tandeta, plastik i 2 metry mułu! No ale dobra, pan kolczasty musi mieć niezły problem jak zakłada czapuczkę, bo z tyloma rogami musi chwilę schodzić 😉 Choć może w piekle (CHYBA) nie jest zimno, to może problem AKURAT taki odpada 😄 P.S. U was też tak napiździło 40 cm śniegu?! Pozdrowienia z Podkarpacia i od białych misiów! Odkopując dzisiaj dom ze zwałów białego G***A 😉 napotkałem 2 zaprzęgi ludzi z saniami i psami haski, pytających jak daleko na biegun północny. Jako dobry obywatel, wskazałem na mój dom i oznajmiłem że przejechali biegun o jakieś 5 km i muszą zawrócić. 😉 Edytowane 11 Grudzień 2022 przez Mortom 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Grudzień 2022 Share Napisano 11 Grudzień 2022 20 godzin temu, KLICEK napisał: najdluzszy wip w historii 🙂 zaczalem ten model w 2007 roku xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2022 tescik polipejntu, chce zobaczyc jak sie rzezbi jak widzisz mniej wiecej final 😉 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Grudzień 2022 Share Napisano 14 Grudzień 2022 (edytowane) 9 godzin temu, KLICEK napisał: tescik polipejntu, chce zobaczyc jak sie rzezbi jak widzisz mniej wiecej final rozwiń plz o co chodzi. Jak zwykle legancka robota. Fajny ma charakterek na twarzy. (Zauważyliście jak Klicek ukrywa dłonie i stopy? Ciekawe dla czego? Do jakich technologii ma dostęp? Hmmm?!) Edytowane 14 Grudzień 2022 przez michalo 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2022 9 godzin temu, michalo napisał: rozwiń plz o co chodzi. Jak zwykle legancka robota. Fajny ma charakterek na twarzy. (Zauważyliście jak Klicek ukrywa dłonie i stopy? Ciekawe dla czego? Do jakich technologii ma dostęp? Hmmm?!) no ja chcialem pomalowac i poraz pierwszy w zyciu kontrolowac ilosc detalu 😄 w sensie z kolorem mniej wiecej widac ile to jest za duzo bo masz juz podglad calosci (tak jakby ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 15 Grudzień 2022 Share Napisano 15 Grudzień 2022 Nadal nie kumam. Chodzi ci o oszczędne dawnie detalu, cos jak w 2d? Żeby młócki nie robić na ekranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2022 no wlasnie chodzi o to zeby nie przedobrzyc 🙂 bo czasem gdzies dasz jakis kolor i detal robi 404 a ty wrzuciles tam 4 godziny pracy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 Nie wiem, te wszystkie potworki sa mega zajebiste, ale takze czuje ze sa takie cjut, albo to moja znieczulica, i straszy mnie juz tylko starkie. 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 no i dobrze 🙂 bo straszenie nie jest moim celem, chce robic creaturki/monsterki ale bez flakow i dziwnych rzeczy (ten bomblowy gosc z zebami to taki powrot do przeszlosci do ktorej raczej niechce wracac) - niezrozumialych, ktore sie dziaja do okola. Chce miec ladne shapy, przyziemne zebys wiedzial na co patrzysz, ale jednoczesnie chce sie tym bawic(shapami, ale chce zeby one byly ugruntowane w swiecie rzeczywistym). 🙂 Wiec te rzeczy staja sie bardziej przyziemne? zwyczajne?, ale wydaje mi sie ze to tylko okres przejsciowy 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 (edytowane) Spoko, tak myślałem, że to tylko pewien zamysł, wybór artystyczny, ale chcialem wiedziec 😛 W ogóle straszne potwory są ekstra jak się patrzy na statyczny render, z kolei w grze nie lubie się zbytnio bać i taki np. dead space jakos mnie odpycha. Zreszta groze i strach buduje się głównie scenariuszem i otoczeniem oraz muzyka, a taki potworek to ms byc wisienka na torcie. Edytowane 17 Grudzień 2022 przez tobiq4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 nie no niechce tam rzucac kamieniami bo sam robilem te rzeczy wiele lat temu i kiedys sie tym jaralem i uwazalem ze jak sa flaki wszedzie albo czaszka zamiast glowy to to cos jest super duper cool 🙂 ale powiedzmy ze troche doroslem i dojzalem, zmienila mi sie tez kwestia samego patrzenia na obiekty 3d. Zdecydowanie bardziej wole ciekawe kompo modelu w tpozie i granie zaleznosciami i ksztaltami niz najebanie flakow jak tu: xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Ale wbrew pozorom akurat na tym modelu oko też ma gdzie odpocząć, także jest git 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 E nie powiedziałbym, że to wygląda źle, szczególnie widok z tyłu bo przypomina pięknie stopiony i zarumienimy ser na margarycie, więc bardzo na plus 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 render_02a.mp4 prevka w ruchu ogolnej bryly render_03a.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Luty 2023 Autor Share Napisano 7 Luty 2023 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 7 Luty 2023 Share Napisano 7 Luty 2023 Fajny koles. Widze wchodzi lux detal :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Luty 2023 Autor Share Napisano 12 Luty 2023 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Luty 2023 Autor Share Napisano 12 Luty 2023 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Luty 2023 Autor Share Napisano 13 Luty 2023 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 14 Luty 2023 Share Napisano 14 Luty 2023 (edytowane) Wszyscy odszumiaja a Ty zaszumujesz na maksa 😄 Dobra babeczka, choc lyso jej troche. Edytowane 14 Luty 2023 przez Nezumi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Luty 2023 Autor Share Napisano 14 Luty 2023 5 godzin temu, Nezumi napisał: Wszyscy odszumiaja a Ty zaszumujesz na maksa 😄 Dobra babeczka, choc lyso jej troche. no ja lubie miec takie feeling bardziej brudnej foty 🙂 nie rozumiem ludzi, ktorzy czyszcza odbrazki na maxa 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Luty 2023 Share Napisano 14 Luty 2023 W dniu 12.02.2023 o 23:52, KLICEK napisał(a): myslałem ze to komórczak z DBZ ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Luty 2023 Autor Share Napisano 14 Luty 2023 1 godzinę temu, Kalberos napisał: myslałem ze to komórczak z DBZ ;D no, kurde kiedys musze zrobic komorczka xd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Luty 2023 Autor Share Napisano 14 Luty 2023 Progres z dzisiaj, nei wiem czy jakos mocno widoczny 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Luty 2023 Share Napisano 15 Luty 2023 19 godzin temu, KLICEK napisał(a): no, kurde kiedys musze zrobic komorczka xd czekam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Luty 2023 Autor Share Napisano 15 Luty 2023 test wloskow, jkeszcze troche balaganu i przecinek 🙂 ale chyba w dobra strone 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Luty 2023 Share Napisano 16 Luty 2023 Subcio. Usta troszke ostra linie maja ale to pewnie zalezy od gustu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Luty 2023 Autor Share Napisano 23 Luty 2023 tak sobie renderuje na przyszlosc 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 24 Luty 2023 Share Napisano 24 Luty 2023 z kulki ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 24 Luty 2023 Share Napisano 24 Luty 2023 jakie brusze? stosik jak zwykle! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 24 Luty 2023 Share Napisano 24 Luty 2023 jak z kulki to szacun 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 24 Luty 2023 Share Napisano 24 Luty 2023 Jak nie z kulki to meh... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi