plasti Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Witam, zamieszczam model butów Nike Capri III, za jakis czas bedzie dostepny do kupienia na turbosqiud C&C mile widziane 3dsmax, Vray, After Effects, Photoshop pozdrawiam Edytowane 25 Marzec 2014 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Wygląda naprawdę ładnie na pierwszy rzut oka, ale koniecznie popraw tekstury szwów na łukach. Poza tym, dla mnie pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 no weź człowieku wyjdź i nie wracaj.. a potem zakładasz takie buty i się okazuje w połowie drogi do pracy, że idziesz boso bo te buty to 3d a nie prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Rambo, wieksza połowa zorientuje sie w momencie wiązania. Plasti wyglada ok, poza tym łukiem, powodzenia na TS obyś kilka ładnych stówek zgromadził za każda parę. Oraz oby nie wycięli Ci ich za prawa autorskie. Moze przygotuj też wersję bez łyżwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwadron Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 znów czuje front... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 eeee no galanta ;] A dało by rade zobaczyć trochę mięsa z maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Naprawdę niezłe. Może jakiś making-off? Ciekawy jestem co jest modelem a co teksturą/bumpem/displace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Co do samego modelu to się nie wypowiadam, bo to nie moja działka. Ocenić za to mogę samą prezentacje "snikersa" i daje piąteczkę (skala szkolna) :) gdybyś plasti bardzo się obawiał o posądzenie o naruszenie praw autorskich a chciałbyś poćwiczyć modelowanie butków to zapraszam na na moje www tam jest trochę tego obuwia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Genialne, bardzo mi się podoba :):), faktycznie po dłuższym przyjżeniu widac rozmyte szfy na łukach. Gdyby nie to, to fotka :) Oczywiście ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 dzieki panowie! @olaf, jestem tego swiadom, ale zauwazylem ze sa na turbosquid modele z logami, wiec zobaczymy.... @Mulholland, podeszwa i sznurowki to VrayDisplacementMode a reszta to bump tutaj troche miensa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Marzec 2014 Autor Share Napisano 26 Marzec 2014 dorzucam widok ze studiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eeker Napisano 26 Marzec 2014 Share Napisano 26 Marzec 2014 Bardzo fajnie wygląda - podoba mi się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 laczki jak trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Nie no plasti, wyrabiasz sie - te butki sa naprawde dobre. Dobre rendery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Marzec 2014 Autor Share Napisano 27 Marzec 2014 wielkie dzieki!!! dzieki za front, moj pierwszy po tylu latach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Buciory świetne. Aż sobie do 'folderu inspiracji' zapisałem :) Gratulacje fronta. Dopiero na twój wątek wpadłem gdy na froncie się pojawił, ha! Że mi jakoś umknął, to ja się dziwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Świetna robota mnie interesuje jak filtrów używałeś w ps by uzyskać taki efekt? GRATULACJE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Marzec 2014 Autor Share Napisano 28 Marzec 2014 (edytowane) podziekował!! co do filtrow to nie ma tam wielkiej filozofii, render wypluty z maxa przy LWF, zlozony z passow: RGBcolor, rawtotallighting, zdepth'a oraz reflection, w ae uzylem camera lens blura z zdepthem by uzyskac DOF, dodalem abberacje, unsharp maska, graina i multum krzywych oraz kolor balansow dla wlasciwego gradingu i pozniej w photoshopie dodalem inteligentne wyostrzenie, tyle :) Edytowane 28 Marzec 2014 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Bardzo ladne rendery jak i model bucika, no i tym razem nie przesadziles z aberacja :P. Jedynie te szwy i niektore materialy troszke kuleja ale to szczegol na tle calosci. Gratuluje fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Fajny bucik, no nie ma się do czego przyczepic, same ohy i ahy słyszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 ładne, wiadomo że najki najlepsze hehe x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 ładne buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Marzec 2014 Autor Share Napisano 30 Marzec 2014 wielkie dzieki za pozytywne komentarze! ładne, wiadomo że najki najlepsze hehe x] hehe, ano sam jestem fanem "łyżew" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2014 dorzucam turntable'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 3 Kwiecień 2014 Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Dla mnie to jest naprawdę profesjonalne, jedyne co mi się nie podoba w tym turntable to, to że to nie moja praca :) Zrób z tego making off i zacznij sprzedawać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernest Koska Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Bardzo fajna praca. Gratuluje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 taką minę miałem jak pierwszy raz zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemien Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Mnie zastanawia jak zrobiłeś te wcięcia na dziobie podeszwy? Ta skośna siatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 dzieki za komentarze! Mnie zastanawia jak zrobiłeś te wcięcia na dziobie podeszwy? Ta skośna siatka :) to jest VrayDisplacementMode z recznie narysowana mapka pod skale szarosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemien Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Czyli coś czego nie ogarniam :) Długa droga przede mną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi