adek Napisano 26 Maj 2014 Napisano 26 Maj 2014 W Warszawie 29 maja 2014 roku odbędzie się ciekawa prezentacja The Foundry podczas której zaprezentowane zostaną najnowsze rozwiązania i możliwości programów takich jak: NukeX, Nuke Studio i modo. Na spotkaniu obecni będą także przedstawiciele firmy The Foundry - Jordan Thistlewood i Ezequiel Sarser, którzy bardzo chętnie udzielą odpowiedzi na Wasze pytania. Pełna treść: The Foundry w Warszawie - 29 maja 2014
Monio Napisano 26 Maj 2014 Napisano 26 Maj 2014 Czwarteeeek? :( Foundry nie lubi etatowców? Wybrałbym się gdyby to była sobota.
adek Napisano 26 Maj 2014 Autor Napisano 26 Maj 2014 Trochę się dziwię, bo takie eventy nie są częste i pracodawcy jak nie ma deadlinów krytycznych powinni wręczy wysyłać pracowników jeśli chcą się szkolić w swojej działce na tego typu eventy.
deshu Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 No nie wiem Adek. Wg. mnie to takie wyjazdy służbowo-rozrywkowe. Frekwencja schodzi na plan dalszy. A szkoda, bo na co jak na co, ale na Foundry bym poszedł. Gdyby nie był to czwartek w godzinach pracy, eh. p.s. na obrazku newsa jest data 23 maja
tomekct Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 dla tych co nie mogą jest opcja transmisji on-line !!! Startujemy o 11:00 z streamingiem więcej na stronie http://jr-pvp.pl/mailingi%20ct/foundry2.html
adek Napisano 27 Maj 2014 Autor Napisano 27 Maj 2014 Świetna wiadomość - dodałem do informacji (chociaż Tomek też napisał przed chwilą). Będzie transmisja online całego wydarzenia.
Kulki Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 Wiecie może czy będzie można sobie potem gdzieś to obejrzeć?
adek Napisano 27 Maj 2014 Autor Napisano 27 Maj 2014 Dobre pytanie Kulki. Tomek jeśli czytasz napisz czy to będzie nagrywane czy tylko LIVE.
tomekct Napisano 28 Maj 2014 Napisano 28 Maj 2014 Tak będziemy mieli nagraną kopię tego wydarzenia i w ciągu kilku dni udostępnimy...
tomekct Napisano 28 Maj 2014 Napisano 28 Maj 2014 Jeśli rejestracja była via e-mail Damian starał się każdemu uczestnikowi odpisać z potwierdzeniem.. nie stosowaliśmy automatu .. Była tez możliwość rejestracji przez stronę The Foundry - tam z tego co wiem nie było autorespondera. Zapraszamy już jutro!
Riko Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Ktoś też ma problem ze streamem? Błąd konfiguracji filmu (kod: 6)
Rotomonks Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 A jaki system i przeglądarka? Ja to miałem, ale w Chromie zadziałało.
Riko Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 (edytowane) Windows 7 Professional, pod Chromem błąd z kodem nr 6, pod Firefoxem błąd z kodem nr 9. IE jest lepszy o tyle że nie ma żadnego błędu, po prostu nie działa :) No szkoda Edytowane 29 Maj 2014 przez Riko
Rotomonks Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Stream to w większości live pustych krzeseł w czasie przerw i reklamówki foundry podczas wykładów, bo nie ma zgód na pokazywanie prezentowanych materiałów. To taki teaser na przyszły rok. :)
makak Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 No właśnie próbowałem oglądać, ale nie bardzo było co...
tomekct Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Błędy, o których piszecie mogły być spowodowane użyciem firewalla i pozamykanych pewnych portów - mieliśmy tez taki problem w jednej z naszych siedzib... Co do nie pokazywania pewnych treści - no niestety pewnych rzeczy nie przewidzieliśmy :(.. poprawimy się na przyszłość :)
olaf3de Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Hej Bardzo wielkie dzięki za bardzo fajne prezentacje The Mill i Platige Image. Hugo nie był wstanie pokazywać wszystkiego co miał bez zgody od klientów a pokazywał naprawde sporo i bardzo ciekawe rzeczy. Ekipa z PI bardzo fajnie opowiedziała o projekcie z nowym żubrem. Wielki ukłon za bardzo dobrze zrobioną pracę. Moim zdaniem najlepszy "żubr" jak do tej pory! Dla tych co nie byli...Dla tych dwóch prezentacji bardzo warto było być. Wielkie dzięki dla chłopaków z Creative Tools za fajny iwent:)
Rotomonks Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Błędy, o których piszecie mogły być spowodowane użyciem firewalla i pozamykanych pewnych portów - mieliśmy tez taki problem w jednej z naszych siedzib... Co do nie pokazywania pewnych treści - no niestety pewnych rzeczy nie przewidzieliśmy :(.. poprawimy się na przyszłość :) Nie ma problemu. Zakaz rejestrowania to standardowa praktyka obowiązująca i na małych i na dużych pokazach. Dzięki temu takie wydarzenia mają sens. Ja akurat nie mogłem być, ale kibicuję na przyszły rok.
tomekct Napisano 30 Maj 2014 Napisano 30 Maj 2014 Myślę ze kolejne ciekawe eventy będą wcześniej niż za rok :) Mamy juz w głowach nowe pomysły ale czasu trochę brakuje ;)
bartolomeo Napisano 30 Maj 2014 Napisano 30 Maj 2014 prezentacja MODO to jakiś żart był. Ale reszta pozytywnie bardzo. Prezentacje The Mill plus i PI zdecydowanie najciekawsze.
tomerk Napisano 9 Czerwiec 2014 Napisano 9 Czerwiec 2014 Dziękuję serdecznie za świetną i bardzo dobrze zorganizowaną prezentację ! Naprawdę warto było przyjechać.
Rekomendowane odpowiedzi