SWRSC Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 Czołem wszystkim, Jakiś czas temu na łamach max3d.pl zaprezentowałem film timelapse z Islandii. Daliście mi naprawdę pozytywnego kopa do dalszych działań. Obecnie nagrywam kolejny film w tej technice, ale o tym później. Wypożyczalnia aut, z której korzystałem na Islandii organizuje konkurs, w którym wygraną jest ponowny wyjazd na Islandię. Uczestnicy zamieszają filmy, zdjęcia lub opowieści ze swoich podróży. Nie przepuściłem okazji i wystartowałem ze swoim filmem. Jury wybierze zwycięzce spośród 5 najpopularniejszych profili uczestników, którzy zbiorą najwięcej lajków. Obecnie jestem w piątce finalistów, co jest już sporym dla mnie sukcesem, ale obawiam się, że w przeciągu 2 najbliższych tygodni rozpocznie się prawdziwa walka o "lajki". Chciałbym utrzymać pozycję, aby dostać się do komisyjnego wyboru zwycięzcy. I tutaj prośba do was. Jeżeli uważacie, że trud włożony w ten film zasługuje na pomoc - możecie mnie wspomóc poprzez kliknięcie na przycisk "like" na stronie konkursowej mojego filmu: >>> http://sadcars.com/en/win/story/31/my_magic_iceland_ Kliknięcie na "like" nie uruchamia żądnej aplikacji na FB, nie udostępnia Waszych danych. Pojawi się jedynie wiadomość na Waszych tablicach, że polubiliście film. Bardzo dziękuję! SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 Zdecydowanie zasługuje - poszedł like. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 Już wcześniej zagłosowałem, mam nadzieję, że pochwalisz się kolejnym timelapsem po powrocie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis8787 Napisano 8 Sierpień 2014 Share Napisano 8 Sierpień 2014 Uwielbiam timelapsy. Dodatkowo plus za Sigur Ros. Namówiłem żonę i poszły dwa lajki. Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Sierpień 2014 Share Napisano 8 Sierpień 2014 ok zią prowadzisz, dałem lajka z jednego konta, bo i tak prowadzisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Kliknąłem lajka bo Dunuś mi kazał ;) SWRSC pochwal się ile on Ci lajków załatwił ;) Teraz poważnie - zasługujesz na wygraną tym timelapsem, i mam nadzieje że wygrasz :D Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NuttyART Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Ode mnie też poszedł, powodzenia ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 Łap mój głos, bardzo fajny film, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2014 Dzięki wielkie :) sprawa trochę mnie przerosła, nie sądziłem, że aż tyle lajków wpadnie. A co fajniejsze, zaczęły się do mnie odzywać obce mi osoby z Islandii z zaproszeniami na piwo w przypadku wygranej. Też jakąś akcję zorganizowali na lajki. Dunuś faktycznie załatwił ich ogrom za moimi plecami :) Jeszcze raz wielkie dzięki, nie spodziewałem się aż takiego odzewu :) Obecnie pracuję nad kolejnym filmem - tematy burzowe, kilka sampli: 01 02 03 04 Planuję zakończyć prace za 1-2 lata. Pozdrawiam, SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 Mnie też przerosła ta ilość zdobytych lajkogłosów. Bardzo cieszę się, że mogłem Ci w bardzo znacznym stopniu pomóc! To bardzo miłe zaskoczenie, że obce osoby z Islandii też zorganizowały akcję na lajki! Życzę tylko, żeby los komisji padł na Ciebie! Trzymam kciuki! Chmury burzowe są niesamowite. Biegałem kiedyś w deszczu, widząc piękną barwę chmur i było gorąco, parno... Naprawdę wyczekuję wyniku projektu z chmurami burzowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2014 Dziękuję wszystkim głosującym, chciałem tylko skromnie napisać, że wygrałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 No to gratulacje. Czekam na kolejne timelapsy. Te chmury burzowe to pod Wawą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2014 tak, jeżdżę w obrębie do 100km od wawy jeżeli występuje burza. Nie zawsze da się coś uchwycić, często wracałem z niczym. Strasznie nieprzewidywalne zjawisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 Milo slyszec. Dzieki tez za wsparcie mojej malej zbiorki - reka reke myje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 Przygoda życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi