Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

g_mymagiciceland.jpg

Czołem wszystkim,

Jakiś czas temu na łamach max3d.pl zaprezentowałem film timelapse z Islandii. Daliście mi naprawdę pozytywnego kopa do dalszych działań. Obecnie nagrywam kolejny film w tej technice, ale o tym później.

Wypożyczalnia aut, z której korzystałem na Islandii organizuje konkurs, w którym wygraną jest ponowny wyjazd na Islandię. Uczestnicy zamieszają filmy, zdjęcia lub opowieści ze swoich podróży. Nie przepuściłem okazji i wystartowałem ze swoim filmem.

Jury wybierze zwycięzce spośród 5 najpopularniejszych profili uczestników, którzy zbiorą najwięcej lajków. Obecnie jestem w piątce finalistów, co jest już sporym dla mnie sukcesem, ale obawiam się, że w przeciągu 2 najbliższych tygodni rozpocznie się prawdziwa walka o "lajki". Chciałbym utrzymać pozycję, aby dostać się do komisyjnego wyboru zwycięzcy.

I tutaj prośba do was.

Jeżeli uważacie, że trud włożony w ten film zasługuje na pomoc - możecie mnie wspomóc poprzez kliknięcie na przycisk "like" na stronie konkursowej mojego filmu:

>>> http://sadcars.com/en/win/story/31/my_magic_iceland_

Kliknięcie na "like" nie uruchamia żądnej aplikacji na FB, nie udostępnia Waszych danych. Pojawi się jedynie wiadomość na Waszych tablicach, że polubiliście film.

Bardzo dziękuję!

SWRSC

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Już wcześniej zagłosowałem, mam nadzieję, że pochwalisz się kolejnym timelapsem po powrocie;)

Napisano

Uwielbiam timelapsy. Dodatkowo plus za Sigur Ros. Namówiłem żonę i poszły dwa lajki. Powodzenia:)

Napisano

ok zią prowadzisz, dałem lajka z jednego konta, bo i tak prowadzisz ;)

Napisano

Kliknąłem lajka bo Dunuś mi kazał ;) SWRSC pochwal się ile on Ci lajków załatwił ;)

Teraz poważnie - zasługujesz na wygraną tym timelapsem, i mam nadzieje że wygrasz :D

Pozdr.

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie :)

sprawa trochę mnie przerosła, nie sądziłem, że aż tyle lajków wpadnie. A co fajniejsze, zaczęły się do mnie odzywać obce mi osoby z Islandii z zaproszeniami na piwo w przypadku wygranej. Też jakąś akcję zorganizowali na lajki.

Dunuś faktycznie załatwił ich ogrom za moimi plecami :)

Jeszcze raz wielkie dzięki, nie spodziewałem się aż takiego odzewu :)

Obecnie pracuję nad kolejnym filmem - tematy burzowe, kilka sampli:

01

10460879_706671622729950_4023814216301375211_o.jpg

02

10365557_720976761299436_142428654204971443_o.jpg

03

10387091_720976944632751_7511275234024532364_o.jpg

04

10571964_731911370205975_3473372668161417565_o.jpg

Planuję zakończyć prace za 1-2 lata.

Pozdrawiam,

SWRSC

Napisano

Mnie też przerosła ta ilość zdobytych lajkogłosów. Bardzo cieszę się, że mogłem Ci w bardzo znacznym stopniu pomóc! To bardzo miłe zaskoczenie, że obce osoby z Islandii też zorganizowały akcję na lajki! Życzę tylko, żeby los komisji padł na Ciebie! Trzymam kciuki!

Chmury burzowe są niesamowite. Biegałem kiedyś w deszczu, widząc piękną barwę chmur i było gorąco, parno... Naprawdę wyczekuję wyniku projektu z chmurami burzowymi.

Napisano
  • Autor

Dziękuję wszystkim głosującym, chciałem tylko skromnie napisać, że wygrałem :)

Napisano
  • Autor

tak, jeżdżę w obrębie do 100km od wawy jeżeli występuje burza. Nie zawsze da się coś uchwycić, często wracałem z niczym. Strasznie nieprzewidywalne zjawisko :)