Napisano 4 Sierpień 201410 l Czołem wszystkim, Jakiś czas temu na łamach max3d.pl zaprezentowałem film timelapse z Islandii. Daliście mi naprawdę pozytywnego kopa do dalszych działań. Obecnie nagrywam kolejny film w tej technice, ale o tym później. Wypożyczalnia aut, z której korzystałem na Islandii organizuje konkurs, w którym wygraną jest ponowny wyjazd na Islandię. Uczestnicy zamieszają filmy, zdjęcia lub opowieści ze swoich podróży. Nie przepuściłem okazji i wystartowałem ze swoim filmem. Jury wybierze zwycięzce spośród 5 najpopularniejszych profili uczestników, którzy zbiorą najwięcej lajków. Obecnie jestem w piątce finalistów, co jest już sporym dla mnie sukcesem, ale obawiam się, że w przeciągu 2 najbliższych tygodni rozpocznie się prawdziwa walka o "lajki". Chciałbym utrzymać pozycję, aby dostać się do komisyjnego wyboru zwycięzcy. I tutaj prośba do was. Jeżeli uważacie, że trud włożony w ten film zasługuje na pomoc - możecie mnie wspomóc poprzez kliknięcie na przycisk "like" na stronie konkursowej mojego filmu: >>> http://sadcars.com/en/win/story/31/my_magic_iceland_ Kliknięcie na "like" nie uruchamia żądnej aplikacji na FB, nie udostępnia Waszych danych. Pojawi się jedynie wiadomość na Waszych tablicach, że polubiliście film. Bardzo dziękuję! SWRSC
Napisano 4 Sierpień 201410 l Już wcześniej zagłosowałem, mam nadzieję, że pochwalisz się kolejnym timelapsem po powrocie;)
Napisano 8 Sierpień 201410 l Uwielbiam timelapsy. Dodatkowo plus za Sigur Ros. Namówiłem żonę i poszły dwa lajki. Powodzenia:)
Napisano 9 Sierpień 201410 l Kliknąłem lajka bo Dunuś mi kazał ;) SWRSC pochwal się ile on Ci lajków załatwił ;) Teraz poważnie - zasługujesz na wygraną tym timelapsem, i mam nadzieje że wygrasz :D Pozdr.
Napisano 10 Sierpień 201410 l Autor Dzięki wielkie :) sprawa trochę mnie przerosła, nie sądziłem, że aż tyle lajków wpadnie. A co fajniejsze, zaczęły się do mnie odzywać obce mi osoby z Islandii z zaproszeniami na piwo w przypadku wygranej. Też jakąś akcję zorganizowali na lajki. Dunuś faktycznie załatwił ich ogrom za moimi plecami :) Jeszcze raz wielkie dzięki, nie spodziewałem się aż takiego odzewu :) Obecnie pracuję nad kolejnym filmem - tematy burzowe, kilka sampli: 01 02 03 04 Planuję zakończyć prace za 1-2 lata. Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 13 Sierpień 201410 l Mnie też przerosła ta ilość zdobytych lajkogłosów. Bardzo cieszę się, że mogłem Ci w bardzo znacznym stopniu pomóc! To bardzo miłe zaskoczenie, że obce osoby z Islandii też zorganizowały akcję na lajki! Życzę tylko, żeby los komisji padł na Ciebie! Trzymam kciuki! Chmury burzowe są niesamowite. Biegałem kiedyś w deszczu, widząc piękną barwę chmur i było gorąco, parno... Naprawdę wyczekuję wyniku projektu z chmurami burzowymi.
Napisano 18 Sierpień 201410 l Autor Dziękuję wszystkim głosującym, chciałem tylko skromnie napisać, że wygrałem :)
Napisano 18 Sierpień 201410 l No to gratulacje. Czekam na kolejne timelapsy. Te chmury burzowe to pod Wawą?
Napisano 18 Sierpień 201410 l Autor tak, jeżdżę w obrębie do 100km od wawy jeżeli występuje burza. Nie zawsze da się coś uchwycić, często wracałem z niczym. Strasznie nieprzewidywalne zjawisko :)
Napisano 19 Sierpień 201410 l Milo slyszec. Dzieki tez za wsparcie mojej malej zbiorki - reka reke myje :D