Napisano 10 Styczeń 201510 l Cześć ludkowie! Chciałem wczoraj przedpremierowo na maxika wrzucić zanim poszło na fejsa, ale nie dotarłem do domu według planu;) Postacie z Shadow Warrior, gry wyprodukowanej przez warszawskie Flying Wild Hog. Gra jest dostępna na PS4, więc jak ktoś ma, to niech gra:p Rendery kolorowe to lowpoly lekko trącone photoshopem żeby były pikne:) pozdrawiam! Edytowane 23 Styczeń 201510 l przez Levus
Napisano 10 Styczeń 201510 l ciekawe i oryginale, estetyczne i może też szalone. ale ten team mnie wyprowadził z równowagi http://flyingwildhog.com/team Edytowane 10 Styczeń 201510 l przez benton
Napisano 11 Styczeń 201510 l Super! Strasznie mi się podobają glow-details na podmalowanych renderach. Dałoby radę podrzucić jakieś siateczki może? :)
Napisano 11 Styczeń 201510 l Wypas. Czasy automatów się przypomniały.....ahh pikne wspomnienia, Shadow Samurai, "Araby"...
Napisano 11 Styczeń 201510 l Ile czasu spędziłeś nad jednym modelem : ) ? Na bazie conceptów czy concept Twój ?
Napisano 11 Styczeń 201510 l Autor Cześć, dzięki za komenty i miłe słowa!:) Średnio 3 tygodnie na model, czasem mniej, czasem więcej. Wszystko na bazie konceptów oprócz Berserkera (ten rogaty, kamienny z kryształami na plecach), tutaj były tylko wytyczne mniej więcej. Siatek raczej nie pokażę, modele nie są nowe i wszystko już w archiwum leży, nie chce mi się kopać.. Ale są okej, lol:D EDIT: O, dzięki serdeczne za fronta!:) Edytowane 19 Styczeń 201510 l przez Levus
Napisano 21 Styczeń 201510 l Pocisnąłeś niezłą serią:) Świetne modele, a z renderów ten pierwszy to mój faworyt - fajny mięsisty klimat jakiegoś gorącego zasmrodzonego piekła:D Super.
Napisano 23 Styczeń 201510 l Autor PLS, dzięki! Twoje poczynania śledzę ze ślinotokiem;) Jeszcze jeden obrazek wygrzebałem w bonusie:
Napisano 24 Styczeń 201510 l Gdyby ogon był odrobinę wyższy... Super prezentacja - pan piecyk wymiata :D
Napisano 24 Styczeń 201510 l Bardzo fajne sclupty ale przygladalem sie sie screenom ingame i jakos jakby te szczeguly nikna w grze . Na ps4 na jakim enginie chula .U4?
Napisano 26 Styczeń 201510 l Autor Dzięki Rice! Pierwszych trzech bossów to tak, do ~40k, mniejsze mobki ~15k o ile dobrze pamiętam, statua lwa to już kilka tysi, niewiele.
Napisano 27 Styczeń 201510 l Nooo panie, pojechałeś teraz. Kawał dobrej roboty. Jak to jest stare to ciekawe nad czym teraz pracujecie :)