Levus Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 (edytowane) Cześć ludkowie! Chciałem wczoraj przedpremierowo na maxika wrzucić zanim poszło na fejsa, ale nie dotarłem do domu według planu;) Postacie z Shadow Warrior, gry wyprodukowanej przez warszawskie Flying Wild Hog. Gra jest dostępna na PS4, więc jak ktoś ma, to niech gra:p Rendery kolorowe to lowpoly lekko trącone photoshopem żeby były pikne:) pozdrawiam! Edytowane 23 Styczeń 2015 przez Levus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Co tu dużo mówić. Miazga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 kapitalne sculpty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Co tu dużo mówić. Front... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 (edytowane) ciekawe i oryginale, estetyczne i może też szalone. ale ten team mnie wyprowadził z równowagi http://flyingwildhog.com/team Edytowane 10 Styczeń 2015 przez benton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiao Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Wow dobre to! chcę więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kord Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Super! Strasznie mi się podobają glow-details na podmalowanych renderach. Dałoby radę podrzucić jakieś siateczki może? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Wypas. Czasy automatów się przypomniały.....ahh pikne wspomnienia, Shadow Samurai, "Araby"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 Ile czasu spędziłeś nad jednym modelem : ) ? Na bazie conceptów czy concept Twój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 (edytowane) Cześć, dzięki za komenty i miłe słowa!:) Średnio 3 tygodnie na model, czasem mniej, czasem więcej. Wszystko na bazie konceptów oprócz Berserkera (ten rogaty, kamienny z kryształami na plecach), tutaj były tylko wytyczne mniej więcej. Siatek raczej nie pokażę, modele nie są nowe i wszystko już w archiwum leży, nie chce mi się kopać.. Ale są okej, lol:D EDIT: O, dzięki serdeczne za fronta!:) Edytowane 19 Styczeń 2015 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 folio leci do ulubionych!! świetne rzeczy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Styczeń 2015 Share Napisano 21 Styczeń 2015 Pięknie jedziesz. Jak zwykle miło popatrzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2015 Dziękować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 21 Styczeń 2015 Share Napisano 21 Styczeń 2015 Pocisnąłeś niezłą serią:) Świetne modele, a z renderów ten pierwszy to mój faworyt - fajny mięsisty klimat jakiegoś gorącego zasmrodzonego piekła:D Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2015 PLS, dzięki! Twoje poczynania śledzę ze ślinotokiem;) Jeszcze jeden obrazek wygrzebałem w bonusie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 24 Styczeń 2015 Share Napisano 24 Styczeń 2015 Gdyby ogon był odrobinę wyższy... Super prezentacja - pan piecyk wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 24 Styczeń 2015 Share Napisano 24 Styczeń 2015 Bardzo fajne sclupty ale przygladalem sie sie screenom ingame i jakos jakby te szczeguly nikna w grze . Na ps4 na jakim enginie chula .U4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etrom Napisano 25 Styczeń 2015 Share Napisano 25 Styczeń 2015 Swietne te modele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2015 Pirat, Etrom, dzięki:) Jacenty, to nasz autorski silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 25 Styczeń 2015 Share Napisano 25 Styczeń 2015 przepiękne @edit, jaki to ma tris count? ze 40k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2015 Dzięki Rice! Pierwszych trzech bossów to tak, do ~40k, mniejsze mobki ~15k o ile dobrze pamiętam, statua lwa to już kilka tysi, niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 Nooo panie, pojechałeś teraz. Kawał dobrej roboty. Jak to jest stare to ciekawe nad czym teraz pracujecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farou Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 Elegancja Francja. Piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi