rino Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 Wrzucam swoje najnowsze wypociny. Jeśli ktoś jest zainteresowany to wątek był prowadzony w Work In Progress pod linkiem: http://max3d.pl/forum/threads/96658-The-Race Zapraszam wszystkich do komentowania, zarówno tych którzy pomagali mi w tworzeniu pracy jak i tych którzy widzą to po raz pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Noooo Panie miazga! A ten gif, bardzo mi się podoba,że pokazałeś jak to szło w wipie ;D Front musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Bardzo ekstra. Już wszystko było pisane w WIP : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 fajne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Super wyszlo, dynamicznie, ladny render, ladny kadr. Nie ma sie do czego przyczepic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Świetne! :) śledziłem wip z zaciekawieniem. Jeszcze raz gratzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Wyszło bardzo fajnie, front :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Wygląda super! Swietna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 No i pięknie, ja już swoje wszystkie uwagi powiedziałem, wszystkie znikły. Idealnie :) można by nawet pokusić się o fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 4 Luty 2015 Share Napisano 4 Luty 2015 Niesamowita robota. Gratulacje, Need for Speed by się nie powstydził :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 Piękna praca. Czuć akcję. Przejrzałem też WIPa, miałeś dobre podejście do sugestii, nie zamykałeś się na pomysły innych i wyszło to pracy na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rino Napisano 5 Luty 2015 Autor Share Napisano 5 Luty 2015 Super że się podoba no i wielkie dzięki za fronta i miłe słowa :) Jeszcze raz dzięki wszystkim którzy pomogli mi w WIPie. Noooo Panie miazga! A ten gif, bardzo mi się podoba,że pokazałeś jak to szło w wipie ;D Front musi być Bardzo lubię jak ktoś wrzuca dodatkowe materiały, pokazuje jak się rozwijał projekt, więc osobiście też chciałem pokazać że początki zapowiadały coś nieco innego, a gif się świetnie do tego nadaje :) (W.I.P. to swoją drogą, wiadomo) Piękna praca. Czuć akcję. Przejrzałem też WIPa, miałeś dobre podejście do sugestii, nie zamykałeś się na pomysły innych i wyszło to pracy na dobre. Taki miałem zamiar zaczynając wątek, nawet jak niektóre uwagi na początku wydawały się nieco nie na miejscu, starałem się najpierw zrobić test, przespać się z tym i później zerknąć na to trzeźwym okiem. Dostałem tutaj naprawdę sporo trafnych sugestii. Poza tym chyba każdy wie jak to jest jak się siedzi jakiś czas nad projektem i momentami traci się taką "trzeźwą" opinię czy to jeszcze jest fajne czy już nie :) Wtedy komentarz osoby postronnej jest naprawdę cenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 No i mam nowa tapete na desktopie. Dzieki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rino Napisano 9 Luty 2015 Autor Share Napisano 9 Luty 2015 Nie ma za co, zdrowo znoś nie pasuje to aby się dobrze wyświetlała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 dobre, dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Dobre, gdyby jeszcze modele były ciut lepsze to by była kosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 Świetnie to wygląda!!! Aż się prosi o animację w takim klimacie i jakości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 ..właśnie rino, dawaj animację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rino Napisano 16 Luty 2015 Autor Share Napisano 16 Luty 2015 Dobre, gdyby jeszcze modele były ciut lepsze to by była kosa. Racja, modele mogłyby być lepsze (zwłaszcza jeśli porównać je z tymi które Ty masz w portfolio :) ale już nie chciałem wchodzić w dopicowanie geometrii tylko bardziej skupić się na dynamice i ogólnej kompozycji sceny. Świetnie to wygląda!!! Aż się prosi o animację w takim klimacie i jakości :) ..właśnie rino, dawaj animację. Jakoś bardziej preferuję zabrać się za nowy projekt niż bawić się w animację tego :) Poza tym niespecjalnie fumefxa ogarniam czy innego czarodziejstwa żeby stworzyć satysfakcjonujący kurz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi