Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 24k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hehe dzięki wielkie, zawsze coś tam tworzę poza komercyjną pracą, nowego, czy starego 🙂 Moge pokazać takie animacje rysunkowe z mojego starego prtojektu gry co ma ze 2 lata pewnie, ale jeszcze nigdzie

• Animacja z okazji urodzin Stanisława Lema 🙂   https://www.youtube.com/watch?v=AwAe9LzJxdY Director and animator: Wojciech OstrycharzWriter: Olga PiechSound designer: Łuka

Posted Images

Napisano
  • Autor

Chwale sie 😛. Moja animacja "Autumn Leaves"w selekcji dwóch festiwali z Academy Award Qualifying :). Trzymajcie kciuki 😄 !

selections.thumb.jpg.a27f6a13bc6462e5de5299a32df0fed5.jpg

Mogłby mi ktoś podpowiedzieć jak edytować pierwszy post, zeby zmienic sobie miniaturkę wątku?

Edytowane przez WWWoj

Napisano
  • Autor

Animacja z okazji urodzin Stanisława Lema 🙂  

https://www.youtube.com/watch?v=AwAe9LzJxdY

image.gif.e8088eaad440ca0dc2e4dfed3d1aef70.gif

image.gif.77fe01f68b4200246e6fd9759ec12949.gif

image.gif.4ad21f55262127fa91222129f8ac1172.gif

image.gif.7493d2df2a741659ed2e888328b2c69b.gif

Director and animator: Wojciech Ostrycharz
Writer: Olga Piech
Sound designer: Łukasz Kindel
Producer: Maciej Dobrowolski
Executive producers: Michał Napora, Angelika Kałdus

Edytowane przez WWWoj

Napisano

Wspaniale to wyszło panowie i panie! Bardzo mi się podoba! 🙂 Jest klimacik!
Z Lema dużo nie czytałem, ale Bajki Robotów uwielbiam! Niezwyciężony też jest mega! Ale reszta dla mnie za mądra... za głupi się czuje aby takiego filozofa czytać... 

P.S.
Chciałbym tak brzmieć jak narrator! 

Edytowane przez Mortom

Napisano
  • Autor

Wrzucam animację z czasu pandemii, powysyłałem na festiwale została ciepło przyjęta na paru zacnych imprezach, wygrała w Sant Louise 🙂 Animacja wykonana w Clip Studio Paint na Ipad Pro. Na muzykę oryginalną wybuliłem z 1500 funtów XD tak bardzo kocham ten kawałek hahaha. Zapraszam do oglądania. 

https://www.youtube.com/watch?v=iPAXzCvQVqk

Edytowane przez WWWoj

Napisano

Bardzo fajna animacja, na początku myślałem, że to taka prosta przyjemna animacja a potem 

crying-sad.gif

Bardzo zręcznie zrobione i gratuluję wygranej 🙂 1500 funtów oooo Panie mnie by stać nie było 🙂 

Napisano

Wow, naprawdę fajne. Więc te 1500 funtów to dobry wydatek bo świetnie gra z tym co pokazałeś. 

W sumie za taką animację pod utwór to oni powinni ci zabulić 😉

W Clip Studio na IPadzie.. brzmi jak dream job, na kanapie, na leżąco i pyk! zrobione 😉 

Napisano

Genialne. Przy dziadku jakis przeciag mialem w domu bo mi oczy zaczely lzawic.

Samolubnie mam nadzieje ze umre pierwszy. Nie chce sam zamiatac lisci.

Napisano
  • Autor

hehe dzięki wielkie, zawsze coś tam tworzę poza komercyjną pracą, nowego, czy starego 🙂 Moge pokazać takie animacje rysunkowe z mojego starego prtojektu gry co ma ze 2 lata pewnie, ale jeszcze nigdzie nie pokazywałem.image.gif.683e0d594c7e0ac4325129289c15a6c6.gif

Animation_nurek2a.gif

image.thumb.gif.1745373a34cff233f646b95c0da21d5d.gif